Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Šiandien ryte budinuos ir užuodžiu kažkokį intensyvų kvapą lyg citriną kas po nosim pakišęs būtų.
Iš kart supratau, kad mano numylėtinis mažylis pražydo.
Ir kaip jų nemylėti, kai tokius žiedus dovanoja.

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Kiek supratau, tai čia mūsų Tina. Tik nesupratau kaip vilniete patapo g.gif

http://gamta.lrytas....u-kolekcija.htm
Atsakyti
mūsų - taip, bet ne Tina smile.gif
Olivija smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2016 07 04, 14:56)
mūsų - taip, bet ne Tina  smile.gif
Olivija smile.gif  smile.gif

Aha, supratau ir aš pavardes palyginusi. Nu, bet malonu apie savos kompanijos žmogų pasiskaityti.
Atsakyti
Gražu čia pas mus. Dota, koks smirdukas mielas smile.gif Ir evoros geltona ir balta pasaka tęsiasi.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 07 04, 21:33)
Gražu čia pas mus. Dota, koks smirdukas mielas smile.gif Ir evoros geltona ir balta pasaka tęsiasi.

Ar savo echinopsio, kur į sodą vežeisi, nenufotkinai? Pasirodyk grožybę, jei turi foto.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 07 04, 15:41)
Kiek supratau, tai čia mūsų Tina. Tik nesupratau kaip vilniete patapo g.gif

http://gamta.lrytas....u-kolekcija.htm

Prajuokinot lotuliukas.gif as jaunesne (mano vaikai ar i koja isikibe) ir tikrai kauniete biggrin.gif
Atsakyti
Naktinis darbštuolis ax.gif

Atsakyti
Reikia patarimo ax.gif

Nužydėjo Kalanchoa Thyrsiflora ir dabar iš žiedyno vietos leidžia tris naujus krūmelius. Nežinau ar duot jiems augti ir šakotis, ar pjauti žiedyno kotą ir juos atskirai susodinti atskyrus. g.gif
Gal kas auginote ir taip buvo išaugę?
Mano didžioji baimė, kad stiebas gali vėliau neatlaikyti trijų išsišakojusių atskirų kalanchojukų. O ir grožio proporcijos gali būti abejotinos...

Atsakyti
[quote=evora,2016 07 06, 11:08]
Reikia patarimo ax.gif

Nužydėjo Kalanchoa Thyrsiflora ir dabar iš žiedyno vietos leidžia tris naujus krūmelius. Nežinau ar duot jiems augti ir šakotis, ar pjauti žiedyno kotą ir juos atskirai susodinti atskyrus. g.gif
Gal kas auginote ir taip buvo išaugę?
Mano didžioji baimė, kad stiebas gali vėliau neatlaikyti trijų išsišakojusių atskirų kalanchojukų. O ir grožio proporcijos gali būti abejotinos...

Aš pjaučiau ir šaknydinčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2016 07 06, 15:31)

Aš pjaučiau ir šaknydinčiau.  ax.gif

Ačiū už nuomonę, taip ir padarysim. 4u.gif Jau ir kandidatų vaikučius priglausti atsirado.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kažkaip visi prapuolė-ar atostogauja, ar lietaus balose priburbuliavo, ar atsibodo mūsų temelėje dalyvauti. Pasijutau nejaukiai blush2.gif ...viena tik su savo pliurpologijomis besirodydama. Jau taip bute auginant mažai žiedelių sulaukiu, o vis kokią nuotraukytę sukrapštau...

Mielosios, pasirodykit kuo džiaugiatės drinks_cheers.gif
Aktyvinkim temelę, nes visai numarinsim.

Čia mano lietingos savaitės darbštuolė-dydis tik vidutinio kaštono, o pirmą žiedelį parodė. Gaila saulutės mažai gavo, tai iki galo visu grožiu ir neišsiskleidė. Bet mamkė iš paskos vejasi-gal bus gražesnių žiedelių.
Atsakyti
evora, atsiliepiu, Tu ne viena, Tu ne viena, ne viena, ne viena (dainuoju lotuliukas.gif ). Labai fainos nuotraukos. Ir tas kopūstas gražus.
Tavo dovanos pas mane gražiai balkone gyvena. Paskui parodysiu, ką tam milžinui padariau...
Atsakyti