Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Man is Wessnerio viskas atitiko.
Atsakyti
Pagaliau ir maniškiai žiedelių išspaudė clap.gif Sėjau kaip Superkabuto, bet man panašiau į paprastą A. asterias.
user posted image

O čia mano nuostabusis smirdukas, kai ant saulės pastovi, tai kvapas ne koks... Buvau pasigavusi dvi muses, sudėjau viską į didelį stiklinį ąsotį, galvojau gal apdulkins tuos žiedelius. Abi užvertė kojas, viena pirmą dieną, kita - antrą. Nežinau ar nuo senatvės, ar dėl kvapo... hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Koks nuostabus smirdukas! wub.gif
Atsakyti
Renkamas Wessner uzsakymas smile.gif laukiu dar pageidavimu is kur noretumet.
Atsakyti
Sveiki Tina, rasiau jums i az. Ar gavote zinute ?
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2016 06 30, 15:55)
Sveiki Tina, rasiau jums i az. Ar gavote zinute ?

Ne, negavau. SM matomai toliau streikuoja...
Atsakyti
Noreciau prisijungti prie uzsakymo is wessner.
Atsakyti
Kaip cia siemet yra, ar galima rinktis tik is "online" kaktusu, ar ir is sarasu puslapio apacioje?

Tina, kaip tavo Echinopsis Stern Von Lorsch?

Pas mane du numiro, bet vis neprarandu vilties, kada toki tureti doh.gif
Atsakyti
Noreciau ir as prisijungti prie Wessner uzsakymo, tik is kurio puslapio rinktis... blush2.gif
Atsakyti
Jau su žiedais (oxais carnosum):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 30 birželio 2016 - 21:25
QUOTE(giege @ 2016 06 30, 22:24)
Jau su žiedais (oxais carnosum):

Wau, dar ir tokiu būna ? blink.gif Sunku auginti ? g.gif Aš taip suprantu tai kaudeksinis augalas, aš turiu 2 skirtingus smile.gif vienas auginą svogunelius kitas rizomos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 30 birželio 2016 - 22:08
QUOTE(rimusia @ 2016 06 30, 22:07)
Wau, dar ir tokiu būna ? blink.gif  Sunku auginti ? g.gif  Aš taip suprantu tai kaudeksinis augalas, aš turiu 2 skirtingus  smile.gif vienas auginą svogunelius kitas rizomos  rolleyes.gif

Patikslinu pavadinimą: oxalis carnosum (praleidau vieną raidę doh.gif )
Taip, tai kaudeksinis. Apie jo auginimą nelabai išmanau, nes turiu tik nuo balandžio mėn. Kol kas nepasirodė nieko sudėtingo. Man jis ir nežydintis gražus su tokiais, kaip dobiliuko, lapeliais.

Merginos, iš kokio pardavėjo jūs paskutinį kartą pirkot (man atrodo, kad pas jį buvau nužiūrėjusi mane dominančių augalų mažesnėm kainom, nei kitur)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 01 liepos 2016 - 08:59