Man is Wessnerio viskas atitiko.
Pagaliau ir maniškiai žiedelių išspaudė Sėjau kaip Superkabuto, bet man panašiau į paprastą A. asterias.
O čia mano nuostabusis smirdukas, kai ant saulės pastovi, tai kvapas ne koks... Buvau pasigavusi dvi muses, sudėjau viską į didelį stiklinį ąsotį, galvojau gal apdulkins tuos žiedelius. Abi užvertė kojas, viena pirmą dieną, kita - antrą. Nežinau ar nuo senatvės, ar dėl kvapo...
O čia mano nuostabusis smirdukas, kai ant saulės pastovi, tai kvapas ne koks... Buvau pasigavusi dvi muses, sudėjau viską į didelį stiklinį ąsotį, galvojau gal apdulkins tuos žiedelius. Abi užvertė kojas, viena pirmą dieną, kita - antrą. Nežinau ar nuo senatvės, ar dėl kvapo...
Koks nuostabus smirdukas!
Renkamas Wessner uzsakymas laukiu dar pageidavimu is kur noretumet.
Sveiki Tina, rasiau jums i az. Ar gavote zinute ?
QUOTE(Zajončku @ 2016 06 30, 15:55)
Sveiki Tina, rasiau jums i az. Ar gavote zinute ?
Ne, negavau. SM matomai toliau streikuoja...
Noreciau prisijungti prie uzsakymo is wessner.
QUOTE(giege @ 2016 06 30, 22:24)
Jau su žiedais (oxais carnosum):
Wau, dar ir tokiu būna ? Sunku auginti ? Aš taip suprantu tai kaudeksinis augalas, aš turiu 2 skirtingus vienas auginą svogunelius kitas rizomos
QUOTE(rimusia @ 2016 06 30, 22:07)
Wau, dar ir tokiu būna ? Sunku auginti ? Aš taip suprantu tai kaudeksinis augalas, aš turiu 2 skirtingus vienas auginą svogunelius kitas rizomos
Patikslinu pavadinimą: oxalis carnosum (praleidau vieną raidę )
Taip, tai kaudeksinis. Apie jo auginimą nelabai išmanau, nes turiu tik nuo balandžio mėn. Kol kas nepasirodė nieko sudėtingo. Man jis ir nežydintis gražus su tokiais, kaip dobiliuko, lapeliais.
Merginos, iš kokio pardavėjo jūs paskutinį kartą pirkot (man atrodo, kad pas jį buvau nužiūrėjusi mane dominančių augalų mažesnėm kainom, nei kitur)?