Mane taip pat Wessneris domintų, tik kad geriausias jo asortimentas būna pavasarį. Jungčiausi, jei jis turėtų ieškomus kaktusus.
QUOTE(rimusia @ 2016 06 21, 12:06)
Ar tas gražuolis turi vardą ?
turi turi echinopsis hybrid cv. windigo. Ziedukas laikos net iki dabar
QUOTE(evora @ 2016 06 21, 16:29)
Tina, gal kartais ,,užkibai" už Wesnerio? Jau dvi kandidatės siuntimuisi yra.
Tikrai reikia?
Noreciau paklausti, jei daryciau ne viena uzsakyma, is kokiu tiekeju butu pageidavimai? Galeciau uzsakineti is kur tik sumastytumete, jei tiekejas aisku patikimas. Ir nebutinai kaktusus. Galim pabandyt ir kitokius augalus. Ar jums butu patogu bendrauti tarkim per FB grupe?
Man per FB nepatogu, bet jei persikraustysime į FB, tai kur dėsies...
Man FB irgi netinka-esu baisi jo priešė.
Ir tikrai tada tektų atsisveikinti su užsakymais.
Ir tikrai tada tektų atsisveikinti su užsakymais.
QUOTE(Tina* @ 2016 06 23, 12:48)
Noreciau paklausti, jei daryciau ne viena uzsakyma, is kokiu tiekeju butu pageidavimai? Galeciau uzsakineti is kur tik sumastytumete, jei tiekejas aisku patikimas. Ir nebutinai kaktusus. Galim pabandyt ir kitokius augalus. Ar jums butu patogu bendrauti tarkim per FB grupe?
Man tinka FB
As noreciau prisijungti prie uzsakymu, jei priimsit?
Surasykit man is kur norit uzsakymu.
Wessner
....
Wessner
....
QUOTE(lnndrute @ 2016 06 27, 13:07)
O kas užsakinėjot/pirkot iš Wessner neturėjot su Echinopsis problemų? Nes aš, pavyzdžiui, pirkau oranžiniais žiedais Echinopsis, o sužydėjo jis man raudonai. Tai dabar šiek tiek baisu dėl kitų, ar neprimaišė man ten ko daugiau.
Man tiksliai buvo įdėti echinopsiai. Tik sakykime vieno echinopsio žiedai nuotraukoje buvo garbanotais krašteliais, o pirmas pražydęs žiedas realybėje "nesigarbanavo" , bet antras ir trečias žiedai jau buvo kaip nuotraukoje - garbanoti.