picasa labai neblogai, kai perpratau, nors is pradziu man ir nepatiko.
Sweikutes, kaktusu myletojos. Stai seimininke gryzo namo, stai ir kaktusai tuo dziaugiasi ir dziugina mane su nekantrumu laukiu....
Dar keli ziedeliai
Dar keli ziedeliai
Oho , na šis kamuoliukas tai iš fantastikos pasaulio
Vijana, va čia tai lobis
Aš vis dedu pastangas tokį akmenėlį įsigyti, bet vis pritrūksta to grožio dėl manęs.
Aš vis dedu pastangas tokį akmenėlį įsigyti, bet vis pritrūksta to grožio dėl manęs.
QUOTE(evora @ 2016 06 20, 19:21)
Vijana, va čia tai lobis
Tikrai grazus, ir nereiklus visai, auga pupso be jokiu problemu, o as vis niekaip nesusidraugauju su lobivijom, silcorebutiom, nu niekaip jos man neauga, nezydi
QUOTE(..vijana.. @ 2016 06 20, 19:40)
Tikrai grazus, ir nereiklus visai, auga pupso be jokiu problemu, o as vis niekaip nesusidraugauju su lobivijom, silcorebutiom, nu niekaip jos man neauga, nezydi
Gal dar pasiseks susidraugauti
Man vis nesisekė su kalėdiniais kaktusais bendrą kalbą rasti, bet nepasidaviau, buvau atkakli eksperimentuotoja. Dabar jau auga, žydi, klesti be problemų. Bet pinigėlių daug vėjais paleidau, kol prisijaukinau.
Pas tave, žiūriu, visi augintiniai kažkokie ypatingi, išsiskiriantys nuo kitų žmonių auginamų. Jau seniai pastebėjau tavo išskirtinį savitą skonį renkantis augalus. O dar ir pati sėji, eksperimentuoji. Nors nedažnai pasivaideni temelėje, bet visada įspūdingai. Pagarba