Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

user posted image
user posted image

Labas mergaites, kur saugote savo nuotraukytes, kai nebera nemokamo fotki?
Atsakyti
picasa labai neblogai, kai perpratau, nors is pradziu man ir nepatiko.
Atsakyti
Keliu temelę aukštyn

user posted image]My Webpage[/URL]
Papildyta:
Vijana, nuostabių spalvų žiedai thumbup.gif
Atsakyti
Sweikutes, kaktusu myletojos. Stai seimininke gryzo namo, stai ir kaktusai tuo dziaugiasi ir dziugina mane biggrin.gif su nekantrumu laukiu.... bigsmile.gif
user posted image
Dar keli ziedeliai wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kažkas lyg ieškojo Huernia zebrina. Turiu nulūžusią šakelę, jei tebereikia..
Atsakyti
QUOTE(Sidabražolė @ 2016 06 19, 19:20)
Kažkas lyg ieškojo Huernia zebrina.

ALabirintuose ieškojo.
Šiandien smile.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Senelė opuncija žiedais visą laiptinę džiugina.

Atsakyti
Ooo kiek grožiu uzderejo pas jus thumbup.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Oho blink.gif , na šis kamuoliukas tai iš fantastikos pasaulio biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vijana, va čia tai lobis thumbup.gif

Aš vis dedu pastangas tokį akmenėlį įsigyti, bet vis pritrūksta to grožio dėl manęs. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 06 20, 19:21)
Vijana, va čia tai lobis thumbup.gif

Aš vis dedu pastangas tokį akmenėlį įsigyti, bet vis pritrūksta to grožio dėl manęs. schmoll.gif

Tikrai grazus, ir nereiklus visai, auga pupso be jokiu problemu, o as vis niekaip nesusidraugauju su lobivijom, silcorebutiom, nu niekaip jos man neauga, nezydi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2016 06 20, 19:40)
Tikrai grazus, ir nereiklus visai, auga pupso be jokiu problemu, o as vis niekaip nesusidraugauju su lobivijom, silcorebutiom, nu niekaip jos man neauga, nezydi doh.gif

Gal dar pasiseks susidraugauti g.gif
Man vis nesisekė su kalėdiniais kaktusais bendrą kalbą rasti, bet nepasidaviau, buvau atkakli eksperimentuotoja. Dabar jau auga, žydi, klesti be problemų. Bet pinigėlių daug vėjais paleidau, kol prisijaukinau.

Pas tave, žiūriu, visi augintiniai kažkokie ypatingi, išsiskiriantys nuo kitų žmonių auginamų. Jau seniai pastebėjau tavo išskirtinį savitą skonį renkantis augalus. O dar ir pati sėji, eksperimentuoji. Nors nedažnai pasivaideni temelėje, bet visada įspūdingai. Pagarba wub.gif
Atsakyti