Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

mano pirmosios issirinktos
 i 
Nuotraukos dydis turi būti ne didesnis kaip 640x480.

http://img.edilporta...rel3c8edc2d.jpg
user posted image
user posted image

ale kaip rusai sako "zjaba dushyt" nugis velnias, kai paskaiciuoji, kad grindu kaina gaunasi ~5-6t eur nors nusisauk
Papildyta:
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2016 05 06, 14:21)

dabar tokias panasias turiu tambūre ir rūsyje, nugis praktiškumo viršūnė, jei norėčiau - galėčiau peplaut grindų metų metus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 06, 13:29)
kaip suprantu - lietas betonas, slifuotas
http://www.houzz.com...g-room-new-york

kaip jums?

aš esu buvusi name, kuriame padarytos epoksidinės grindys svetainėje ir virtuvėje thumbup.gif super tikrai thumbup.gif gražu, švaru, lygu ir kaip sakė šeimininkė lengvai prižiūrima thumbup.gif mes gundomės virtuvėj ir vonioj bigsmile.gif nes kitur turim medį 4u.gif bet tikrai epoksidas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 05 06, 14:59)
aš esu buvusi name, kuriame padarytos epoksidinės grindys svetainėje ir virtuvėje thumbup.gif super tikrai thumbup.gif  gražu, švaru, lygu ir kaip sakė šeimininkė lengvai prižiūrima thumbup.gif  mes gundomės virtuvėj ir vonioj bigsmile.gif  nes kitur turim medį 4u.gif  bet tikrai epoksidas  thumbup.gif

domėjausi kažkada šia danga, bet nelabai populiari ji pas mus, neradau nei meistrų kurie kainas paskaičiuotų nei tiekėjų kurie parduoda tą dervą...taip ir užmečiau tą reikalą.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 05 06, 14:59)
aš esu buvusi name, kuriame padarytos epoksidinės grindys svetainėje ir virtuvėje thumbup.gif super tikrai thumbup.gif  gražu, švaru, lygu ir kaip sakė šeimininkė lengvai prižiūrima thumbup.gif  mes gundomės virtuvėj ir vonioj bigsmile.gif  nes kitur turim medį 4u.gif  bet tikrai epoksidas  thumbup.gif

Bet epoksidinės grindys ir šlifuotas betonas ne tas pats turbūt g.gif .
Tenka vaikščioti pramonine epoksidine danga, jei kas papilta, tai slidu labai. Šlifuotą betoną teko kažkurioj parduotuvėj matyti, gražu, bet kaip čia jau rašė, nepanašu, kad būtų atsparus dėmėms.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 06, 13:29)
kaip suprantu - lietas betonas, slifuotas
http://www.houzz.com...g-room-new-york

kaip jums?

Man tai žiauriai gražu smile.gif Linkstu link to, kad noriu tokio prieškambary smile.gif Aišku, minusas tas, kad prieškambaris yra nedidelis, o tokiom grindim - man irgi atrodo - geriau daugiau erdvės. Bet vis tiek baisiai noriu ir basta biggrin.gif

Dėl to dėmių įgeriamumo, kiek teko domėtis, tai taip, betonas įgeria, dėl to iš jo nedaro stalviršių. Lygiai kaip ir iš marmuro, arba daro ir keikiasi. Bet ant grindų tai nėr taip labai aktualu. Juk marmurą net išorinei apdailai naudoja, va, Milano Duomo iš marmuro pastatytas, ir nieko... Tai manau, ir grindys iš betono ne tragedija.
Papildyta:

Moteros? Pasakykit apie grindjuostes biggrin.gif Pas mus šeimoj įvyko šeimyninės mušty... debatai. Dėl plintusų. Nors dar nė grindų neturim biggrin.gif
Mano dieds rėkia, kad plintusai turi būti kuo didesni, tuo yra gražiau, 20 cm ne mažiau. Aš sutinku, kad aukšti plintusai gražu, bet sakau, kad mano galva, nelabai didelėj patalpoj - iki 30 kvadratų virtuvė su svetaine - ir nelabai aukštom lubom - bus koks 2,70 - tokie plintusai per dideli, čia zaprasta gana 11 cm ir tai jau bus aukšti, o ne kokie siauri. Diedas nepasirašo. Aš sakau, žemins lubas. Diedas rėkia, baltos sienos ir balti plintusai, niekas nežemins, visi tik džiaugsis.

Aš liepiau pasidaryt plintusus iki kaklo, ir dabar sėdžiu nepatenkinta biggrin.gif

Ką jūs manot apie plintusus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 06, 17:56)
bus koks 2,70 - tokie plintusai per dideli, čia zaprasta gana 11 cm ir tai jau bus aukšti, o ne kokie siauri. Diedas nepasirašo. Aš sakau, žemins lubas. Diedas rėkia, baltos sienos ir balti plintusai, niekas nežemins, visi tik džiaugsis.

Aš liepiau pasidaryt plintusus iki kaklo, ir dabar sėdžiu nepatenkinta biggrin.gif

pas mus 2,7m aukštis, erdvės didelės, plintusai 12cm tikrai ne per maži atrodo g.gif
nu max 15 cm daryčiau, čia jug ne lubų apvadai ur kuo aukštesnis tuo gražesnis ax.gif
Atsakyti
Moteros? Pasakykit apie grindjuostes biggrin.gif Pas mus šeimoj įvyko šeimyninės mušty... debatai. Dėl plintusų. Nors dar nė grindų neturim biggrin.gif
Mano dieds rėkia, kad plintusai turi būti kuo didesni, tuo yra gražiau, 20 cm ne mažiau. Aš sutinku, kad aukšti plintusai gražu, bet sakau, kad mano galva, nelabai didelėj patalpoj - iki 30 kvadratų virtuvė su svetaine - ir nelabai aukštom lubom - bus koks 2,70 - tokie plintusai per dideli, čia zaprasta gana 11 cm ir tai jau bus aukšti, o ne kokie siauri. Diedas nepasirašo. Aš sakau, žemins lubas. Diedas rėkia, baltos sienos ir balti plintusai, niekas nežemins, visi tik džiaugsis.

Aš iš techninės pusės galiu pasisakyti bo neseniai susidūriau. Su aukštais, kurie be abejo bus visaip išfrezuoti, gali būti didelės bėdos gražiai suleisti kampuose senam name, nes kampai nebus idealūs. Pas mane keli "kampai" pusapvaliai - meistras pjaustė ir lipdė po mažą juostelę. Dėl tos priežastis, atsiprašiau klasikos su visais jos kanonais, ir dėjau paprastus grindų spalvos ir faktūros, be jokio frezavimo, 8 cm aukščio, kai lubos 340. Kadangi patalpos nedidelės, tai vizualiai praplatėjo. Grindjuostės išvis į akis ypatingai nekrenta. Na nera to cinkelio šitoj vietoj, tai bus kitur. Vėlgi, kiek ten tų plintusų tesimato mano atveju.

O ką sako architektas?

-----

Ypač kai reikės valyti biggrin.gif

Tiesa, patalpos dydis panašus, pas mane pora metrų mažesnis, irgi virtuvė su svetaine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 06 gegužės 2016 - 17:40

Pas man aukstis 3,15m ir plintusai 15cm
Jei butu bent cm aukstesni - jau saukciau, kad bezabrazija! lotuliukas.gif

O jusu vyras pats jas ruosiasi išdrošti ar pirksit? Ar su kaina jis jau susipazines? Gal kai suzinos - sakys, kad @nafik@ ju isvis reikia rolleyes.gif
Zodziu, dar ne viskas prarasta, nenusiminkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 06 gegužės 2016 - 18:06
mamaSandra,
Laabai grazios grindys, kokia ju kaina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 05 06, 20:08)
mamaSandra,
Laabai grazios grindys, kokia ju kaina? biggrin.gif

tu kur paskutines idejau nuo 32eur/m2, jei didesnes - brangesnes, realiai jos laabai graziai atrodo, bet man visvien atrodo brangu uz keramika...
va jei akmuo uz tokia kaina butu, sakyciau gal visai ir neblogai.

mergelikes, ne i tema paklausiu, bet sodu tema mirus...
ryt vaziuoja technika sklypo lygint, nes komunikacijos jau suvedziotos. Sklype kruvos akmenu, jau kelios kruvos sukrautos, dar ryt kazkiek lupsim lauk. Tai va, ant vienos kalveles priesais nama, galima sakyt priesais terasa yra nedidukas kalniukas, ant kurio simtametis azuoliukas auga, tai galvoju kaip cia graziai ta kalniuka akmenim apdejus. Gal kokius kelis laiptus - terasas suformuot, kad galeciau augalais apsodint, nes jei palikciau ta kalniuka siaip,tai su zoliapjove ar traktoriuku ji nusienaut butu sudetingas reikalas.
Ikeliu pavyzduka ka isivaizduoju, gal kokiu patarimu ant greituko galit duot, gal matet pas ka graziai padaryta ir galit papasakot kaip?
http://www.part.lt/p...e2ca935b362.jpg
Papildyta:
atsiprasau, neina paveiksliuko kazkodel paverst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 06, 19:04)
Pas man aukstis 3,15m ir plintusai 15cm 
Jei butu bent cm aukstesni - jau saukciau, kad bezabrazija! lotuliukas.gif

O jusu vyras pats jas ruosiasi išdrošti ar pirksit? Ar su kaina jis jau susipazines? Gal kai suzinos - sakys, kad @nafik@ ju isvis reikia rolleyes.gif
Zodziu, dar ne viskas prarasta, nenusiminkit mirksiukas.gif

Ne, net kloti jis neketina, ir apie kainą nėr girdėjęs biggrin.gif Remontas - mano bėda, jis nebent kokius elektrikus pavaiko, elektrikų pakęst negaliu, jie visi trenkti, gal net tiesiogine prasme dry.gif
Bet jis prisimena, kaip jaunas būdamas gyveno Anglijoj, ir jam ima nostalgija, ir teigia, kad ten mažiausiai 20 cm. O aš galvoju - nesąmonė, negali taip būti. Jau 10 yra pakankamai platūs...

O tie lubiniai... Plintusai? biggrin.gif Kaip jie ten vadinasi? Mano įsitikinimu, šitų tai reikia, kad jaustųsi klasikos dvasia ir požymiai, labai. Kokius jūs dėjot? Ar yra kokios taisyklės, kaip turi derėt, viešpatie, kaip jie ten vadinasi, žo, lubų ir žemės plintusai ir durų apvadai? Ar yra logika juos dėti skirtinguose kambariuose skirtingus, ar nei šis, nei tas, ne Versalis vistiek, sudėjai visur vienodus, kaip grindis, ir valio?

Dar girdėjau variantą, kai durų apvadai daromi iš plintuso. Ar čia sąmonė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 gegužės 2016 - 20:14
QUOTE(Noa @ 2016 05 06, 21:06)
elektrikus pavaiko, elektrikų pakęst negaliu, jie visi trenkti, gal net tiesiogine prasme dry.gif
Bet jis prisimena, kaip jaunas būdamas gyveno Anglijoj, ir jam ima nostalgija

na dėl elektrikų tai protest.gif yra gerų, labai gerų ir net protingų biggrin.gif

lubų juostų ir aš ieškau, brangios jos rupkes...
Atsakyti