QUOTE(femme @ 2016 05 05, 09:51)
Todėl aš pasisakyčiau už betono imitacijos plyteles.
esu tiesiog fiziškai įsimylėjusi konkrečias betono imitacijos plyteles iš Aparici, kuriomis užvoščiau visiems, kam betonas iškart asocijuojasi su šalčiu ir sandėlio patalpom - tos plytelės turi tokią nuostabią matinę faktūrą ir spalvą, dėl kurios atrodo šiltos ir švelnios kaip kurmio kailiukas
ech...jaučiu, kad mudvi kažkuom panašios
labai šdomu būtų pamatyt kurmio kailiuko plyteles
galvoju galvoju apie ale betoną, gal tiek drastiškai ir nesiryžčiau improvizuot, tačiau nusižiūrėjus esu šias:
jos nei betoninės nei labai akmeninės, spalva tinkama, retifikuotos, kas man tinka, todėl laukčiau ką apie jas pasakysit.
Dėl gyvenimo kaime ko gero Jūs teisi, nors dar ten negyvenau ir kaip sakant esu gryna miestietė, tačiau puikiai įsivaizduoju. Ir labiausiai ko noriu - tai gyvent patogiai, nesukt sau galvos, kai įėjus su drėgnais batais pavarvėjo balutė, prisinešė žvyro ar kiti dalykai, kad tikrai yra "kirvis" medinėms lentoms.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 05 05, 09:51)
nepagailėkit grašių, kuriuos išleistumėt permokėdami už lenkiškus šviestuvus ir pasitelkit į pagalbą interjerą tiesiog visomis ląstelėmis jaučiantį žmogų
na čia mes tą darome išvis nemokamai
tikiuos mamaGabi nesupyks
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 05 05, 10:08)
Irgi teisybė
Apie betonines grindis. T Kaina - klausiau - 45 eu/kvadratas su viskuo. Tai kai palygini plyteles + klijus+glaistą + darbą, gal tas pats ir išeina? Pati labai apie juos galvoju.. Hole, ant šildomų grindų, kur planavau plyteles. Nes išeina kaip ir betono imitacijos plytelės, tiktai be plyšių
na palyginkime kainas:
1. plytelės (1 kat., retifikuotos) nuo 30eur + klijai, darbas ~15eur=45eur
2 medis nuo 50eur (čia tas kur tinkamas šildomoms grindims) + darbas, klijai ~15eur=65eur
dėl betono jūsų nuorodoje tai visai neblogas variantas, jokių siūlių gramdymų !!!
tačiau reikia žiūrėt kokios klasės betonas naudojamas, kad nebūtų porėtasm nesigertų dėmės, bet jei atvirai tai sužavėjo, nebuvau mačiusi.
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2016 05 05, 13:49)
Jei visai nedėtumėm tų dekoratyvių plytelių tai labai nemažai sutaupytumėm
bet dizaineris mums rekomendavo... bet aš nenoriu daug, tai ir pabandžiau sumažint
o gal dizaineris labai nori, kad pirktumet tuos dekorus...
aš apšvietimo dizainerius žinau, kurie primygtinai siūlo pirkti tik to gamintojo švietuvus ir tik toje parduotuveje...
Aš pritariu čia pasisakiusioms merginoms - nereikia Jums tų dekorų.