Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(Di72 @ 2016 05 05, 16:48)
Tikrai ne  biggrin.gif  Bet šiuo atveju turbūt Jūs teisios  drinks_cheers.gif dekoras atkrenta  ax.gif

Manau, kad nesuklysite, NES: grazioms, gerai spalviskai parinktoms, su busimu interjeru vykusiai derancioms, teisingu matmenu ir teisingai sudetoms "medinems" grindims DEKORO nebereikia 4u.gif
O ziurint is "kito galo" - ramios grindys suteikia galimybe atrasti/pastebeti/pasigrozeti kitais interjero dekoro elementais, kurie tikrai vertesni demesio nei grindu intarpai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 gegužės 2016 - 16:40
Netycia ikisau nosi i voniu tema cool.gif
Va koks plyteliu chaosas: is skersai/istrizai, ir vertikaliai, ir horizontaliai, ir atspalviai "kas sau" ir medis ne prie ko:
user posted image

Kam tokia maza patalpete taip spalviskai sukapoti? g.gif
Kam ta gyvatuka ir unitaza taip isskirti - as jis koks meno sedevras, ar cia ji taip papuosti reikia? g.gif

Ar ne geriau: viena spalva, nedaug dekoro, grazu, sviesu, erdvu, estetiska:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 gegužės 2016 - 17:10
QUOTE(femme @ 2016 05 05, 09:51)

Todėl aš pasisakyčiau už betono imitacijos plyteles.
esu tiesiog fiziškai įsimylėjusi konkrečias betono imitacijos plyteles iš Aparici, kuriomis užvoščiau visiems, kam betonas iškart asocijuojasi su šalčiu ir sandėlio patalpom - tos plytelės turi tokią nuostabią matinę faktūrą ir spalvą, dėl kurios atrodo šiltos ir švelnios kaip kurmio kailiukas wub.gif

ech...jaučiu, kad mudvi kažkuom panašios smile.gif
labai šdomu būtų pamatyt kurmio kailiuko plyteles smile.gif

galvoju galvoju apie ale betoną, gal tiek drastiškai ir nesiryžčiau improvizuot, tačiau nusižiūrėjus esu šias:
user posted image
jos nei betoninės nei labai akmeninės, spalva tinkama, retifikuotos, kas man tinka, todėl laukčiau ką apie jas pasakysit.

Dėl gyvenimo kaime ko gero Jūs teisi, nors dar ten negyvenau ir kaip sakant esu gryna miestietė, tačiau puikiai įsivaizduoju. Ir labiausiai ko noriu - tai gyvent patogiai, nesukt sau galvos, kai įėjus su drėgnais batais pavarvėjo balutė, prisinešė žvyro ar kiti dalykai, kad tikrai yra "kirvis" medinėms lentoms.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 05 05, 09:51)
nepagailėkit grašių, kuriuos išleistumėt permokėdami už lenkiškus šviestuvus ir pasitelkit į pagalbą interjerą tiesiog visomis ląstelėmis jaučiantį žmogų  cool.gif

na čia mes tą darome išvis nemokamai smile.gif
tikiuos mamaGabi nesupyks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 05 05, 10:08)
Irgi teisybė biggrin.gif

Apie betonines grindis. T Kaina - klausiau - 45 eu/kvadratas su viskuo. Tai kai palygini plyteles + klijus+glaistą + darbą, gal tas pats ir išeina? Pati labai apie juos galvoju.. Hole, ant šildomų grindų, kur planavau plyteles. Nes išeina kaip ir betono imitacijos plytelės, tiktai be plyšių mastau.gif

na palyginkime kainas:
1. plytelės (1 kat., retifikuotos) nuo 30eur + klijai, darbas ~15eur=45eur
2 medis nuo 50eur (čia tas kur tinkamas šildomoms grindims) + darbas, klijai ~15eur=65eur

dėl betono jūsų nuorodoje tai visai neblogas variantas, jokių siūlių gramdymų !!!
tačiau reikia žiūrėt kokios klasės betonas naudojamas, kad nebūtų porėtasm nesigertų dėmės, bet jei atvirai tai sužavėjo, nebuvau mačiusi.
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2016 05 05, 13:49)
Jei visai nedėtumėm tų dekoratyvių plytelių tai labai nemažai sutaupytumėm  g.gif  bet dizaineris mums rekomendavo... bet aš nenoriu daug, tai ir pabandžiau sumažint

o gal dizaineris labai nori, kad pirktumet tuos dekorus...
aš apšvietimo dizainerius žinau, kurie primygtinai siūlo pirkti tik to gamintojo švietuvus ir tik toje parduotuveje...

Aš pritariu čia pasisakiusioms merginoms - nereikia Jums tų dekorų.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 05, 18:23)
na čia mes tą darome išvis nemokamai smile.gif
tikiuos mamaGabi nesupyks smile.gif

Mat ji velnias irnesakyk.gif

O kalbant apie tas idetas plyteles - nezinau kodel, bet as asmeniskai sunkiai jas isivaizduoju kaime, kaip ir prie jau esamos jusu plyetu sienos bei balkiu g.gif Ir atsakyti "kodel" negaliu - gal dar nepagavau bendros jusu erdves rolleyes.gif

Kaip pvz. cia: negaliu pasakyti, kad l.grazu ir toks vaizdelis tiktu jusu erdvei:
user posted image
user posted image
user posted image

O cia jau visai kitaip ziurisi, gal kad naturalus skalunas, gal kad jo forma kitokia, labiau klasikine nei didelio formato kvadratai, gal del sudejimo:
user posted image

Jei tos plyteles jums labai patiko, pabandykita realu pavyzdi prisideti prie esamu plytu sienos...busimos sienu spalvos ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 gegužės 2016 - 17:38
user posted image
user posted image

čia tos pačios, kažkodėl manau jei sudėčiau jas taip kaip skalūno pvz. gautume gerą šiltą grindų vaizdą.
Ko kas mintyse visos sienos baltos.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 05, 18:38)
user posted image
user posted image

čia tos pačios, kažkodėl manau jei sudėčiau jas taip kaip skalūno pvz. gautume gerą šiltą grindų vaizdą.
Ko kas mintyse visos sienos baltos.

Sakyciau, kad ispiestos gan dirbtinai ax.gif Vienos labai stambiais "lopais", kitos - kaip teptuku bruksteltos smile.gif Trumpai tariant "gan akivaizdziai dirbtinos".
Kartais tai gali būti pliusas, o kartais - minusas...Nuotraukose man nepatinka, bet realiai gal yra kiek kitaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 gegužės 2016 - 17:45
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 05, 18:23)
labai šdomu būtų pamatyt kurmio kailiuko plyteles smile.gif

galvoju galvoju apie ale betoną, gal tiek drastiškai ir nesiryžčiau improvizuot, tačiau nusižiūrėjus esu šias:
user posted image
jos nei betoninės nei labai akmeninės, spalva tinkama, retifikuotos, kas man tinka, todėl laukčiau ką apie jas pasakysit.

Kitą savaitę galėsiu užvažiuot nufotkint ir sužinot gamintoją, kolekciją, man jos akyse stovi wub.gif

Dėl jūsų nužiūrėtųjų susilaikysiu - pavyzdžiuose man jos nenatūraliai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 05, 16:32)
Manau, kad nesuklysite, NES: grazioms, gerai spalviskai parinktoms, su busimu interjeru vykusiai derancioms, teisingu matmenu ir teisingai sudetoms "medinems" grindims DEKORO nebereikia 4u.gif
O ziurint is "kito galo" - ramios grindys suteikia galimybe atrasti/pastebeti/pasigrozeti kitais interjero dekoro elementais, kurie tikrai vertesni demesio nei grindu intarpai...

QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 05, 17:23)
o gal dizaineris labai nori, kad pirktumet tuos dekorus...
aš apšvietimo dizainerius žinau, kurie primygtinai siūlo pirkti tik to gamintojo švietuvus ir tik toje parduotuveje...

Aš pritariu čia pasisakiusioms merginoms - nereikia Jums tų dekorų.

Ačiū merginos. notworthy.gif pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif
Tikuosi nesupyksite, jei dar dėl ko nors įlysiu pas jus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 05 06, 11:45)
Ačiū merginos.  notworthy.gif  pioneer.gif  pioneer.gif  pioneer.gif
Tikuosi nesupyksite, jei dar dėl ko nors įlysiu pas jus ax.gif

4u.gif
Čia piktų bobų nėr lotuliukas.gif
O jei neramina kokie nors interjero sprendimai - čia dažniausiai verta išgirsti nuomonę iš šalies mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip suprantu - lietas betonas, slifuotas
http://www.houzz.com...g-room-new-york

kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 06, 13:29)
kaip suprantu - lietas betonas, slifuotas
http://www.houzz.com...g-room-new-york

kaip jums?

"Kaip sau" nesirinkciau smile.gif
Man tokia danga labiau tinkama specifiniai atchitekturai ir l. specifinei/nestandartiniai erdvei: kaip pvz. didelio aukscio ir apskritai didelio turio erdvei (loftui), pramoninei ar "ale" pramoninei/industrinei erdvei (butui), visuomeninio naudojimo erdvei (biurui, kavinei ir t.t.) arba modernios/nestandartines architekturos namui.

Pilka danga:
http://www.interjera...yvenamasis-1777
http://www.interjera...suomeninis-1770
http://www.interjera...suomeninis-1756
http://www.interjera...suomeninis-1736
http://www.interjera...suomeninis-1733
http://www.interjera...suomeninis-1717
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 06 gegužės 2016 - 13:06
O man atrodo, kad gražiai būtų Rustic stiliaus plytelės.

1. Pavyzdys (Tamsesnės)

2. Pavyzdys

3. Pavyzdys

Jūsų išsirinktos gali atrodyti labai dirbtinai.

Plytelės
Atsakyti