Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(Di72 @ 2016 05 05, 11:19)

Tos antrosios įdomios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 05 05, 10:27)
taip ir galvojau, todėl ir paklausiau doh.gif nedėčiau jokių dekorų schmoll.gif jei jau imat medžio imitacijos plyteles, tai kam tada gadinti tą medžio įspūdį? man jie, švelniai tariant, prastas sprendimas. O tas belekoks pamėtymas be tikslo ir prasmės tikrai nepuoš jūsų grindų.

Tas raštelis labai švelnus ... juk jei vienoje kolekcijoje yra, tai turėtų derėti tarpusavyje g.gif

QUOTE(Rutele_S @ 2016 05 05, 10:33)
Tos antrosios įdomios  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 05 05, 11:44)
Tas raštelis labai švelnus ... juk jei vienoje kolekcijoje yra, tai turėtų derėti tarpusavyje  g.gif

daug visko pasaulyje negražaus yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 05 05, 11:09)
merginos gal galit padėti padėlioti dekoratyvias plyteles ant grindų... pinigais nesninga  blush2.gif  o tos dekoruotos plytelės gana brangios.... aš pabandžiau... kaip manot??
Čia yra svetainė su virtuve.
user posted image

Pritariu ir palaikau Femme minti, kad "mediniu" grindu nereikia dekoruoti!
Pabandykite isivaizduoti, kad tai ne plyteles, bet medines lentos - ar tarp ju detumete keramikines plyteles, kad butu graziau? Todel nieko pametyti tikrai nereikia, nes optiskai gali atrodyti, kad tai brokas - kazkas nutiko daliai plyteliu ir teko jas pakeisti smile.gif Mediniu nebegavote, todel idejote "kazka panasaus"...

Taip savarankiskai bedekoruodami zmones, ir nuosirdziai galvodami, kad bus graziau - pasidaro tik blogiau, todel mes jus gelbejame nuo "didelio grozio", kuris "metosi tai sen, tai ten" rolleyes.gif

Kitas dalykas - paciu plyteliu sudejimas. Jusu atveju jis pavadinkim "modernesnis". Jei noretumete labiau naturalaus vaizdo, jas reiktu deti su prastumimu - taip, kaip dedamos parketo lentos.
Tai ypac aktualu, jei plytele, imituojanti medi, yra tik viena - t.y. visos plyteles yra vieno rasto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 gegužės 2016 - 11:34
Jei visai nedėtumėm tų dekoratyvių plytelių tai labai nemažai sutaupytumėm g.gif bet dizaineris mums rekomendavo... bet aš nenoriu daug, tai ir pabandžiau sumažint
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 05 05, 13:49)
Jei visai nedėtumėm tų dekoratyvių plytelių tai labai nemažai sutaupytumėm  g.gif  bet dizaineris mums rekomendavo... bet aš nenoriu daug, tai ir pabandžiau sumažint

o koks jūsų planuojamas interjero stilius?

tokie visokie dekoriukų pamėtymai šen-bei-ten dažniausiai maskuoja talento stoką pasiūlyti kažką tikrai gražaus ir ilgai grojančio cool.gif

jau esam vienos narės grindų gelbėjimo operaciją sėkmingai atlikusios biggrin.gif pas ją irgi dizaineriai buvo pripaišę visokių intarpėlių į medžio imitacijos plyteles. Tik deja niko neatsimenu, gal atsilieps ir pasidžiaugs sprendimu smile.gif

renkantis medžio imitacijos plyteles labiausiai reikia atkreipti dėmesį, kiek yra skirtingų raštų plytelių - kuo jų daugiau, tuo vaizdas natūralesnis, bet plytelės brangesnės. Pigiosios dažnai turi tik kelis skirtingus "štampus" ir kai susideda nemažas plotas tikrai krenta į akis tos pačios besikartojančios rievės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 05 gegužės 2016 - 13:06
QUOTE(femme @ 2016 05 05, 12:53)
o koks jūsų planuojamas interjero stilius?

tokie visokie dekoriukų pamėtymai šen-bei-ten dažniausiai maskuoja talento stoką pasiūlyti kažką tikrai gražaus ir ilgai grojančio cool.gif

jau esam vienos narės grindų gelbėjimo operaciją sėkmingai atlikusios biggrin.gif pas ją irgi dizaineriai buvo pripaišę visokių intarpėlių į medžio imitacijos plyteles. Tik deja niko neatsimenu, gal atsilieps ir pasidžiaugs sprendimu smile.gif

renkantis medžio imitacijos plyteles labiausiai reikia atkreipti dėmesį, kiek yra skirtingų raštų plytelių - kuo jų daugiau, tuo vaizdas natūralesnis, bet plytelės brangesnės. Pigiosios dažnai turi tik kelis skirtingus "štampus" ir kai susideda nemažas plotas tikrai krenta į akis tos pačios besikartojančios rievės.

Mes norėtumėm kaip ir į klasiką lygiuotis ax.gif grynai klasikai pinigų neturėsim, bet labai stengiamės blush2.gif
Atsakyti
O tai kodėl tada tas dizaineris pats ir nepamėto tų plytelių? Gal jis ten ką kilnaus turėjo omeny, bet aš tai irgi nieko nesupratau, kaip ir visi biggrin.gif
Nafiga klasikai mėtyti dekoruotas plyteles? Klasika - tai senovė ir Versalis. Galiu duot kepurę prikakot, kad Liudvikai ten kažkelioliktieji tikrai nemėtė niekur jokių dekorų. Jie turėjo pinigų ir įpirkdavo parketo sočiai, jeigu mes tatai imituojame. Arba tada jau darydavo iš dekoro eilę, jei norėdavo dekoro. Nes jis ir dekoro galėdavo prisipirkti belekiek, su auksiniais kringeliais. O už tokius pamėtymus, aš manau, jis gilijotinuotų statybininkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 05 05, 13:49)
Jei visai nedėtumėm tų dekoratyvių plytelių tai labai nemažai sutaupytumėm  g.gif  bet dizaineris mums rekomendavo... bet aš nenoriu daug, tai ir pabandžiau sumažint

Kuriant jaukius namus, tikrai yra vertingesniu pinigu leidimo vietu mirksiukas.gif

Paprasykite, kad dizaineris parodytu savo grindis ir dar pora savo objektu su taip "padekoruotomis sen bei ten" grindimis smile.gif Jei parodys ir jums labai patiks - na tada...
Man asmeniskai tas dekoras isvis nera grazus - kaip pelesiu aptrauktas medis. Cia jau lenkai nelabai pataike su dekoru cool.gif Net kaip pavyzdi jie tuos inkliuzus demonstruoja ne ant grindu, o ant sienu:
user posted image

Jei jau puosyba/dekoras prasideda nuo grindu, tai kas bus ant sienu ir lubu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 gegužės 2016 - 14:11
Originalas toks user posted image

bet jau beveik atkalbėjot lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ant sienų bus tik paveikslai.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 05 05, 15:46)
Originalas toks user posted image

bet jau beveik atkalbėjot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ant sienų bus tik paveikslai....  unsure.gif

Tai cia jums tas plyteles gal delioja plyteliu salono dizaineris?
Jei taip, tada suprantama smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 05, 14:57)
Tai cia jums tas plyteles gal delioja plyteliu salono dizaineris?
Jei taip, tada suprantama smile.gif

Tikrai ne biggrin.gif Bet šiuo atveju turbūt Jūs teisios drinks_cheers.gif dekoras atkrenta ax.gif
Atsakyti