QUOTE(mamagabi @ 2016 05 04, 15:29)
Oi
Tai cia labai skirtingi interjero stiliukai gaunasi ir neaisku kur link labiau linksta jusu sirdis
1. modernas
2. rustik, country style
3. siuolaikinis/tarpinis
4. kaip pas visus
Galima retoriskai uzsiduoti sau keleta klausimu:
1. kas dar interjere yra/bus modernaus? [/B]sakyčiau ne tiek modernaus kiek labiau skandinaviški tipo balti, tiesių formų baldai su minimaliais filingais
2. kiek natur. akmens dar yra interjere? Kiek ir kur bus natur. medzio - t.y. atsvaros tam akmeniui?
daugiau akmens name neplanuoju, na nebent virtuviniai stalviršiai, bet kol kas dėl to abejoju. Natūralaus medžio daug: visos lubos su balkiais, balintos. Balintos medienos langai, durys. Bet tie tarpai tarp plytelių man tokie senoviniai, tokie kaimiški...
3. su kuo tures rysi arba kaip tik to rysio netures/kontrastuos medzio imitacijos plyteles? Ar busimi baldai atitiks plyteliu siuolaikiskuma ar kaip tik bus joms kontrastas.
Būsimi baldai turėtų būt labai paprastučiai, gal ką panaudosiu iš savo ąžuoliuko, vis dar mintį rezgu visa kita - neapkrauta, lengva, daug natūralios lino spalvos. Aš net galvojau gal tas medžio imitacijos plyteles imt ale sendintas, nutrintų dažytų grindų spalvos? tada kažkiek su lubomis susišauktų.
4. laukia skirtingu
dangu spalvu/fakturu/auksciu derinimas bei slenkstuku/jungciu dejimas -vienas nemaloniausiu reikalu su skirtingomis dangomis
Va va, ir dar kaip visus plytelių salone pardavėjai sakė, kad dar nematė tokių keistuolių, kurie plyteles į miegamajį dėtų
atsakysiu Jusu tekste
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 05 04, 15:37)
Plytelių nedėčiau visai, nebent tik prieškambary... Voniose jos man kaip savaime suprantama
.
Medinės grindys
.
va kad tokio kaip prieškambario atskirto ir neturiu...o ir pasenau matyt, nebenoriu grindims tarnauti, noriu eit, trint ir galvos sau nesukt
O jei medines susidėsim tai jau saugot reiks, nes yra keli išėjimai laukant į terasą, iš patirties žinau, kad zujama iš ten pirmyn atgal nenusiaiunant ir nekeičiant avalynės, tai kam man nervintis? bus plytelės - rami galva, praėjai su šluota ir ramu.
O dar šildomos grindys - per medį vis tik ne taip jaučiasi kad šildoma...