Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(femme @ 2016 07 12, 21:20)
Prie darbo stalo nusipirkau tokią kėdę- http://www.priveehom...9-3-kojeles-no1

Nes buvo super kaina (199 lt) nes tiko ir patiko.
Ir dabar negaliu atsidžiaugti patogumu thumbup.gif sėdisi joje tiesiai, atlošas ne per status ir ne per nuožulnus, subinei nei per kieta, nei per minkšta, ko daugiau reik biggrin.gif

Mes abu su vyru lygiai tokias pat kėdes naudojame prie savo stalų jau 3 metus ir jei kam kyla abejonių - jos tikrai labai patogios. Sėdime daug, ypač vyras, ir visiškai neskauda nugarų. Tiesa, taip pat sportuojam smile.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 07 13, 14:52)
Taip, antrame, nešildomos, bet tokios būtent šildomoms rekomenduojamos.
Pas mus irgi nesimetriški, ta prasme, kad nėra veidrodinio atspindžio vienoje ir kitoje sienos pusėje, bet pas mus apskritai simetrijos nėra nei baldų išdėstyme, nei erdvėse.
Bet man tai neatrodo klaida ir priežastis atsisakyti apvadų ir klasikos, svarbu pats išpildymas - o vat įdėtame interjere ta simetrija prašyte prašosi ir labai bado akis, kad jos nėra unsure.gif

O tai kame tada esmė?

Aš vat pradžioj ir klausiau, nes būtent kažkaip taip yra. Vienur gerai, kitur kažkas ne taip. Va pas jus gerai, solidžiai. O būna kaip toj foto, viskas lyg ir taip, o lyg ir netinka. Kaip lenkiškas unitazas - kaip ir unitazas, kaip ir baltas, kaip ir kaina gera, bet negražus ir gatava biggrin.gif

Gal ten proporcijose esmė, gal tai gražu tik nuo tam tikro aukščio ir tam tikros erdvės? Tipo, dariau komunalkėj Valdovų rūmus ir biškį nesigavo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 07 13, 15:23)
O tai kame tada esmė?

Aš vat pradžioj ir klausiau, nes būtent kažkaip taip yra. Vienur gerai, kitur kažkas ne taip.

hm, na čia jau stiliaus jausmas, erdvių suvaldymas - arba tas yra, arba ne....

cobre idėja su dažymo juostom verta dėmesio - pasibandyt nekainuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 13 liepos 2016 - 15:00
QUOTE(Noa @ 2016 07 13, 15:23)
O tai kame tada esmė?

Reiktu autoriu paklaust - tegu pasiaiskina placiai musu auditorijai biggrin.gif
Toje sienoje as neizvelgiu priezasciu nedaryti simetrijos - lubu sviestuvas kabo per centra, abi sofos stovi simetriskai ir kavos staliukas centre, o bet taciau del apvadu - visa tai atrodo kreivai rolleyes.gif

Kitoje sienoje, su vitrininiu langu, apvadu sprendimas man irgi nelabai, nes virslangyje yra du apvadu "lopai": vienas didelis horizontalus, o kitas - vertikalus ir kyso tik mazas jo galiukas...Vieniems tai gal ir gerai, o man kliuva uz akies ir tiek irnesakyk.gif
Nors kita vertus, cia juk ivardinta moderni klasika - tai matyt ir isdeliojo apvadus moderniai.

Padeliojau kaip butu... jei butu... simetriskai - man taip patinka labiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 13 liepos 2016 - 15:51
QUOTE(mamagabi @ 2016 07 13, 11:53)

Visas IIa. isklotas riesutinio atspalvio alyvuotomis ...

Vaizdelis:

O pirmas?

O dvisluoksnio parketo pakanka? isivaizdavau, kad jei ne trisluoksnis, tai visiskas blogis smile.gif gal greit mane gali pamotyvuoti, kodel net nekreipt demesio i trisluoksni?

vaizdelis nugis labai geras. tiesiog labai labai wink.gif

QUOTE(femme @ 2016 07 13, 14:59)
hm, na čia jau stiliaus jausmas, erdvių suvaldymas - arba tas yra, arba ne....

cobre idėja su dažymo juostom verta dėmesio - pasibandyt nekainuoja 4u.gif

anokia cia ir ideja. kito varianto net neisivaidzduoju, kaip man, nebunant profe ir nedirbant su vizualizacijom, ta reikala padaryti-pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 07 13, 17:38)
O pirmas?

O dvisluoksnio parketo pakanka? isivaizdavau, kad jei ne trisluoksnis, tai visiskas blogis smile.gif gal greit mane gali pamotyvuoti, kodel net nekreipt demesio i trisluoksni?

Taigis plytkos! Mes per 4 langus einam lauk ir atgal - tai gi as mirciau jei per kiekviena is ju triobon ''eitu'' vanduo, zvyras ir kitos siuksles. O dabar - ramu dirol.gif Taip pat nenorejau sudalinti grindu skirtingomis dangomis...nes visas Ia. - viena bendra atvira taisyklinga staciakampe erdve be sienu.
Visada norejau medzio, tai ir turiu - bent jau jo vaizda lotuliukas.gif Tik jis nepigiai atsiejo ph34r.gif

O ko gali dvisluoksnio nepakakti? Esme juk yra koks kietmedzio sluoksnis, o jau po juo ar bus pjautos lenteles/pliauskeles ar smulkinta mediena/plokste - funkcija ta pati. As tos apacios nematau ir man dzin dzilin mirksiukas.gif
Zodziu mus pilnai tenkino kokybes ir kainos santykis:
http://www.parketas.lt/akcijos/
http://www.parketas.lt/akcijos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 13 liepos 2016 - 17:32
QUOTE(mamagabi @ 2016 07 13, 16:21)
Padeliojau kaip butu... jei butu... simetriskai - man taip patinka labiau smile.gif

Tai taip tai yra aiškumas, kas tais apvadais išvis norėta pasakyt. Nes jei interjeras modernus, tai kam tie apvadai iš viso? Arba dėt tada, ką aš žinau, kokias žalias paneles, o vietoj tapeto - metalą, bus tiksliai modernu biggrin.gif

Bet man vis viena kažkaip tie apvadai čia negroja, ir nesuprantu, kodėl. Simetriški groja labiau, bet vis tiek ne iki galo. Va, pas femme groja iki galo, o čia neapleidžia klausimas - o nafiga iš viso tie apvadai? Norėjai tapetų, išsitapetuok visą sieną, ir gerai bus. Nori klasikinių motyvų - dėk aukštus plintusus ir lubų apvadus, bus tau 19 amžius. O čia lyg norėtas išgaut barokas, bet bendras vaizdas nebarokinis, ir ne neobarokinis, o kažkoks galas žino koks. Lyg kad tapetų per mažai nusipirko, o plintusų per daug, ir nusprendė tai įkomponuot.

Bet vis tiek nesuprantu, kodėl. Tas vitrininis langas netinka? Ar patalpa per maža? Ar tos juostos per plačios? Ar pirmas skirstymas žemiau turėtų būti?

Kartą šeimyninio konflikto dėl stiliaus metu aš apkaltinau sutuoktinį, kad dėl praktiškumo jis galėtų Kauno Soborą įstiklint vitrininiais langais ir apšiltint iš išorės biggrin.gif Tai čia man atrodo kažkas panašaus, tik atvirkščiai, į naują namą per jėgą kišama senovė, ir ji kažkaip ten netelpa...
Atsakyti
user posted image

Didziausias nesusipratimas cia musu akiai yra tai, kad sienos atrodo tarsi padalintos horizontaliai pusiau, o ne staciakampiais. Mat modernas rolleyes.gif .
Klasikoj taip nebuna.
Linija ir forma yra pagrindinis stiliaus bruozas, tada spalva, medziagos...
Kai ne visai zinai ko nori, arba ne viska gali, ko nori, galima bele kaip - bus eklektika irnesakyk.gif .
Atsakyti
Tik kilimas gražus... Įdomu, iš kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 07 13, 11:53)

Vaizdelis:
user posted image

Mamagabi, noriu paklausti kokios firmos dazais dazet ir kiek sluoksniu denget tas juodas sienas ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 07 14, 10:38)
Mamagabi, noriu paklausti kokios firmos dazais dazet ir kiek sluoksniu denget tas juodas sienas ax.gif aciu 4u.gif

Tai kad cia ne juodos sienos smile.gif Cia tapetai biggrin.gif
Drabuzineje tokie patys, kaip ir miegamajame, o darbo kambaryje - ta pati kolekcija, tik kitas rastas. Tokiu budu galima isvengti galvos skausmo renkantis dangas skirtingoms patalpoms ir islaikyti ta pati spalvini kolorita bei vientisuma.
user posted image

O jei reiktu dazyti tamsiai - rinkciausi Flugger mirksiukas.gif

Papildyta:
Dar pasirodysiu (kaip visada) savo nutapyta mergaite:)
Autorius italu dailininke, as tik igyvendinau, nes labai patiko:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 14 liepos 2016 - 11:32
QUOTE(mamagabi @ 2016 07 14, 11:27)

vienas graziausiu darbu bigsmile.gif wub.gif .
Atsakyti