Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 05, 22:31)
tik nuootrauka aukstyn kojom smile.gif
man tai net jei ir butu raudonu plytu skyle, tai kaip svetimkunis atrojo toje baltoje sienoje. Vienareiksmiskai - uzmuryciau.
nespejau ir
nespejau parasyt, o foto jau susitvarke smile.gif
Ajira, paziurejau atversta foto, tai ta siena tokia vaiduokliska pasirode smile.gif
desineje, apacioje kaip gulintis zmogus ir jo veidas smile.gif taip mistiskai atrodo  blush2.gif

tikrai drinks_cheers.gif ta skylė viduryje darbininko saviveikla smile.gif jam pasirodė per tuščia siena... jo bandymas nišą padaryti... tik dar didesnę... man taip pat pasirodė svetimkūnis... žodžiu bus užmūryta... gaila nesigavo atidengti visą sieną, kuri alsuotų istorija ir senove... o tik sienos šonus, isvis šitoje patalpoje siena išmūryta, kas po ranka buvo, ko turejo - akmenų, čerpių, plytų, molio ... todel ir galima izvelgti gulinti zmogu... pasirodo tada statytojai pasilikdavo geriausias plytas eksterjerui, o vidines sienas statydavo iš nuolaužų...
mamasandra, ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 07 06, 12:17)
gaila nesigavo atidengti visą sieną

man asmeniskai taip net graziau nei visa vientisa siena, ne tokia monotoniska.
Nezinau parduotuves profilio, bet ant jis tikrai galima graziai kazka pakabint, iremint ir dar - labai svarbu su apsvietimu neapsisaut, nepasiduokit mados klyksmui - ledinems juostoms smile.gif
Atsakyti
Gal kas esate dėję vonioje apvadus iš kieto putplasčio vietoje plytelių? Susidėjau kaip ti ktokius, bet nežinau kokisu dažus pasirinkti, jiems nudažyti. Parduotuvėje minėjo, kad tinka plaunami baldiniai. Kas esate susidūrę?
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2016 07 07, 10:21)
Gal kas esate dėję vonioje apvadus iš kieto putplasčio

cia virsuje, lubinius? ar vietoj grindjuosciu?

Merginos, zinau, kad jau atsibodau jums su savo plytelem, bet vel apie ta pati...
zodziu situacija tokia, kad Italai tiesiai is sandelio siulo pirkt plyteles uz 12,5eur/m2 60x60, kaina LT tokiu ne maziau kaip 30-35 eur...

galvoju ar tokios man tiktu? kaina aisku labai vilioja, todel sprendziu ka daryt.
Is esmes jos man lyg neblogos, retifikuotos, bet ar ne per sviesios??
labai nusitamsint irgi nesinori, nes ant tamsiu labai dulkeles, laseliai matosi, bet jei sienute tamsesne, krosnele sviesi ar "nepasimes" ji ant sviesiu grindu?

va jos
Emilceramica Petra white
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 07 liepos 2016 - 11:15
QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 07, 11:14)
cia virsuje, lubinius? ar vietoj grindjuosciu?
Merginos, zinau, kad jau atsibodau jums su savo plytelem, bet vel apie ta pati...

O tas plyteles naturoj matet? Mano kompas rodo jas su tokiu saltu zalsvu atspalviu g.gif kas mano akiai atrodo nederetu su silta kremine peciuko spalva. Kad grindys sviesios tai grazu, bet ivairus pavirsiu atspalviai turi tarpusavy susisneketi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 07 liepos 2016 - 12:13
man tai jas rodo sviesiai sviesiai kremines spalvos.
Del to ir suabejojau, krosnele isvis tokia dramblio kaulo, tai net ir prie sviesios kremines manau nederetu, jauciu reik klaust italu ka pasiulys tamsesnio...

Tiesa, kam reik plyteliu - rasykit az, galim jungt uzsakymus, transportas pigesnis gautusi. Vis vien kaina gaunas per pus mazesne nei LT...
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 07, 12:14)
zodziu situacija tokia, kad Italai tiesiai is sandelio siulo pirkt plyteles uz 12,5eur/m2 60x60, kaina LT tokiu ne maziau kaip 30-35 eur...

pritariu klausimui -ar Jūs jas matėt gyvai? g.gif mum panašios (bent iš foto taip atrodo) - išnešus į dienos šviesą - atrodė kaip purvinos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2016 07 04, 15:37)

Na jei kas noresit pasvajot  tai butu labai smagu isgirst protingu minciu... Pagrindinis klausimas spalvine gama... Ar viska nudazyt kokia pieno baltumo spalva ir paskui suzaist tik su minkstasuolio audiniu... Ar sienas baltai, o baldus kazkaip kitaip??.

Sveika 4u.gif sviesios sienos gerai thumbup.gif , baltos durys ir langu remai taip pat liuks biggrin.gif o va ta didziule indauja galetu buti juoda, kas suteiktu jai elegantiskumo ir graziai susisneketu su nerudijancio plieno vitrininiu saldytuvu. O sofutei reiktu atrasti spalva is aplinkos. Gali paieskoti jai spalvos is tu indu kuriuos nori sustatyti i indauja...
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 07, 11:14)
galvoju ar tokios man tiktu? kaina aisku labai vilioja, todel sprendziu ka daryt.
Is esmes jos man lyg neblogos, retifikuotos, bet ar ne per sviesios??
labai nusitamsint irgi nesinori, nes ant tamsiu labai dulkeles, laseliai matosi, bet jei sienute tamsesne, krosnele sviesi ar "nepasimes" ji ant sviesiu grindu?

pas mane hole panasios- tik as "marmurini kilimeli" dar pasidariau, ir sienos pas mane tamsesnes... man patinka- jei vien is tokiu viska susideti- tai nenoreciau...
o kodel jus nenorit plyteliu medzio imitacijos eglute issiklijuoti- man jos atrodo visur tinka blush2.gif tik spalva tinkama pasirinkti.. o dar jei koks kilimas kur tiesis tai man is vis atrodo idiealiausias variantas...
http://67.media.tumb...gyu0o2_1280.jpg
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2016 07 07, 12:12)

o kodel jus nenorit plyteliu medzio imitacijos eglute issiklijuoti- man jos atrodo visur tinka  blush2.gif tik spalva tinkama pasirinkti.. o dar jei koks kilimas kur tiesis tai man is vis atrodo idiealiausias variantas...
http://67.media.tumb...gyu0o2_1280.jpg

drinks_cheers.gif man irgi tokios grindys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 07 07, 13:11)
pritariu klausimui -ar Jūs jas matėt gyvai? g.gif  mum panašios (bent iš foto taip atrodo) - išnešus į dienos šviesą  - atrodė kaip purvinos unsure.gif

vaziuosiu gyvai apziuret 4u.gif
man jau nepatogu tuoj bus po plyteliu salonus vazinetis: vaziuoji ziuri, lygini ir vel grizti smile.gif
bet kitaip turbut ir neiseis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2016 07 07, 13:12)

o kodel jus nenorit plyteliu medzio imitacijos eglute issiklijuoti- man jos atrodo visur tinka 

nu uzmetykit mane akmenim, bet man medis yra medis ir turi buti tikras, o plyteles ir turi atrodyt kaip plyteles.
Gal cia kol kas cia tik kvailas nusistatymas ir ateityje nuomone pasikeis, bet naturoj nesu maciusi plyteliu kurios tikrai atrodytu kaip medis, atejus i svecius iskart atskiriu kur medis o kur laminatas doh.gif
ir negaliu eit pries save, nes mano isitikinimais daiktai turi buti tikri: jei medis - medis, o ne medzio imitacija, jei cerpe tai cerpe, o ne skarda cerpes imitacijos...
nu nieko negaliu sau padaryt...bet negaleciau komfortabiliai gyvet zinodama, kad man po kojom ne tikras medis.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 07, 12:29)
nu uzmetykit mane akmenim, bet man medis yra medis ir turi buti tikras, o plyteles ir turi atrodyt kaip plyteles.

tai dekit tokias medines 4u.gif wub.gif
http://www.element7....llery/#image-12
Atsakyti