Sveikos, gero skonio turetojos
Kaip smagu matyti vis tuos pacius veidus
As kaip visada ateinu tik prispyrus reikalui
Gal kas noresit pafantazuoti ar siaip pasvajoti
Zodziu isirengineju sau darbo vieta... Joje bus priemimo kambariukas, taigi jis man ir yra galvos skausmas ir dziaugsmas
kadangi viska darau os savo kuklios kiseneles, tai kaip sakant reik taikytis prie to ka turiu ar ka galiu pasidaryt pati
))
Ikeliu toki piesinuka... Patalpele mazdaug 8,5kv. Pagrindinis iejimas kaip matosi apacioj papiestas... Ten durys ir langas salia....
Gavau baltas filingnes duris su gacetuotais stiklais
ten po kaire zadejau daryt lentynas per visa siena, kur susideciau visus indus, tortines ir ttt... Bet prisiminiau kad turim niekur namuose nepritaikyta azuoline indauja...
Mazdaug tokia, tik dailesne... Elegantiskesne... Pamatavau kad man ten kaip tik tinka...
Tik va su ja reik kazka daryt... Pirma mintis buvo dazyt baltai... Pradejau sveist ir susimeciau.... Nusprendziau ateit cia protingu minciu ieskot.... Tai va ir susimeciau kas ir kaip... Tas minkstas kampelis bus irgi mano ranku darbelio... Su sagutem patirties kadangi jau turiu tai manau visai fainiai gausis...
Rasau ir galvoju, kokia rasymo esme
esme kad esu pasimetus spalviniuose sprendimuose... Ar vienspalviai viska daryt? Ar kampa pvz geleta koki... Noretusi kazko lengvo... Nepretenzingo...
Kad jau visos sviestuvais giriasi, tai as turiu irgi jau nuspirkur ten sviestuva
))) ba koki pabaisiuka uz 10 nuroviau
Dantu sepetukas, pusdienis darbo ir wualia
Tiesa, ten tiesiai virs minkstasuolio yra langas i gamybines patalpas
galvoju rema uzdet... Dar buvo mintis veidrodine plevele uzdet , bet vyras kazkodel sudirbo sita mano minti
Na jei kas noresit pasvajot tai butu labai smagu isgirst protingu minciu... Pagrindinis klausimas spalvine gama... Ar viska nudazyt kokia pieno baltumo spalva ir paskui suzaist tik su minkstasuolio audiniu... Ar sienas baltai, o baldus kazkaip kitaip??.