Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 29, 18:53)

vienas pastebėjimas, prieš perkant tokį daiktą pasidomėkit fontanėlio gyliu, atrodo toks nereikšmingas dalykas, bet pas vieną pažįstamą fontanėlyje nuolat paskęsdamo paukšteliai. Iš pradžių nesuprato kodėl, o kai pradėjo domėtis - pasirodo yra tam tikras gylis, koks turėtų būt.
Aš pati nesidomėjau, tad tikslliai nepasakysiu, bet visagaliame google manau rasit informacijos.

Kaip keista g.gif per tiek metų mūsų fontane nėra nė vienas paukštelis nuskendęs.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 06 29, 23:01)
Kaip keista g.gif  per tiek metų mūsų fontane nėra nė vienas paukštelis nuskendęs.

vadinasi turit teisingą fontaną

gal parodysit?

ir dar, labai įdomu ar tiems fontanams vandentiekio vandenį reikia privesti ar tiesiog tas pats supiltas cirkuliuoja?

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 30, 09:59)
vadinasi turit teisingą fontaną

gal parodysit?

ir dar, labai įdomu ar tiems fontanams vandentiekio vandenį reikia privesti ar tiesiog tas pats supiltas cirkuliuoja?

Tas pats, spėju, spėriai išgaruotų per karščius g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 29, 21:29)
o jei rimtai tai man labai labai graziai spiziniai ziurisi, apie vari nekalbu, cia jau visai ekskliuzyvas, bet uz 300 pinigu neabejoju, kad pamedziojus koki pusmeti 

Nepagalvojau apie tokius g.gif Grazu, bet man per brangu cool.gif
Va, kokius radau:
http://www.ebay.co.u...00AAOSwbqpTyTXR
http://www.ebay.co.u...qAAAOSw6btXRbq4
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2016 06 29, 22:28)
oi kaip glosto man sirdi tavo aplinka - mano svajone...  Deja, mano svajonei lemta issipildyti tik is dalies, nes pas mus kalnuotas landsaftas, o jam islyginti per mazai metru  biggrin.gif .
Tau tie pliki tvoros segmentai nemaiso virs Danica?

Aciu 4u.gif
O kalnuota landsafta manau galima pakoreguoti taisyklingu formu arba lenktomis ''kriaukliskomis/kriaukles formos" terasomis, bei ju proporcijas patvarkyti augalu auksciais, formomis bei kompozicijomis rolleyes.gif

Nuostabi melsve wub.gif, o baltaziede zieme yra mano sarase, bet gi ji pasirodo - brangus dificitas doh.gif Melynos tai galiu jau dabar eiti prisirauti i pamiske, o va su balta - problems lotuliukas.gif

Del pliku tvoros segmentu per daug nesinervinu, nes kaimynu tujos pasodintos gan arti tvoros ir su laiku ju sakeles manau isiskverbs i ta tvora ir vaizdas bus geresnis. O jei ziema nenusals, tai gal ir gebenes ant tos tvoros palipes g.gif

Esu sau prisiekusi, kad jokiu roziu ar kitokiu dygliuotu krumu mano sode nebus ax.gif, cia turiu omenyje ta sodeli is nuorodos. Man ten visko daugoka ax.gif
Va, sitas tavo kitoje temoje idetas sodas mano akiai tobulas wub.gif
O jau tos skulpturos: gepardas tarp smilgu ir triusiai nerealus! Ir vanduo, ir suoliukai, ir zalumos formos, ir pergoles...http://images.google...gIVBfFyCh1hZQ4k
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 30 birželio 2016 - 11:55
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 30, 09:59)
gal parodysit?

O tai jūs nežiūrit TuDos Belvederio Blog'o? blink.gif
Mintinai viską žinau lotuliukas.gif Kaip ten buvus lotuliukas.gif
Papildyta:
Gabyte jūsų kiemas toks karališkai elegantiškas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 06 29, 22:55)
Graži pradžia wub.gif  tik aš tas Konikas raučiau lauk ir sodinčiau piramide augančius buksmedžius, nes anos anksčiau ar vėliau vis tik nupliks, iššus...
Paukšteliai užklys, gali neabejoti biggrin.gif o žvirbliai dar ir išsimaudys lotuliukas.gif
Parodytas fontanas, švelniai tariant, toks naivokas ax.gif

Aciu 4u.gif
Turiu/matau per langa kaiminysteje augancias dvi, kokiu 25metu senumo, 1,50cm aukscio Konikas - sveikos kaip ridikai lotuliukas.gif
Jei maniskes nupliks ar prazils - tadu ir rausiu smile.gif

Gal ir naivokas, nesigincysiu, bet man turbut tas naivumas ir siek tiek jumoro labiau patinka, nei pompastiskas ''gintaro rumu'' ar dvaro fontanas rolleyes.gif
Siuo atveju, jei kas nusisypsos del tu mano varliu ir zvirbliu fontane - mano tikslas bus pasiektas...cia kaip tiek kiskiai po medziais, auksciau ideto sodo nuorodoje wub.gif
Prisipazinsiu, esu galvojusi net apie tuos vokiskus nykstukus, kuriuos galvojau nudazyti baltai ir pristatineti netiketose vietose - tarsi po soda lakstantys zmogeliukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2016 06 30, 12:28)
Gabyte jūsų kiemas toks karališkai elegantiškas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif
Tikrai noreciau, kad jis butu elegantiskai jaukus, bet ne karaliskas, nes as ne pily gyvenu ir karaliene but visai nenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 06 30, 12:25)
Nepagalvojau apie tokius g.gif Grazu, bet man per brangu cool.gif

dabar ne metas juos pirkt, visi ju nori ir kainos aukstos, va rudens gale rasit tokiu uz dviguvai mazesne kaina, tik reikia nepatinget paieskot.

Tai aisku darbas ir kaip Femme sake, jog reikia tiesiog karta per sav. ieit ir patikrint kas naujo atsirado, tada uz nerealia kaina galima perliuku nusipirkt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2016 06 30, 12:28)
O tai jūs nežiūrit TuDos Belvederio Blog'o?  blink.gif

einu skaityt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 30, 13:09)
dabar ne metas juos pirkt, visi ju nori ir kainos aukstos, va rudens gale rasit tokiu uz dviguvai mazesne kaina, tik reikia nepatinget paieskot.

Tai aisku darbas ir kaip Femme sake, jog reikia tiesiog karta per sav. ieit ir patikrint kas naujo atsirado, tada uz nerealia kaina galima perliuku nusipirkt smile.gif
Papildyta:
einu skaityt  4u.gif

ivedziau i paieska "Belvederio" is sit kokia istorija grazia radau
http://suduvis.lt/20...ksto-paslaptis/
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 06 30, 12:25)
. Man ten visko daugoka ax.gif
Va, sitas tavo kitoje temoje idetas sodas mano akiai tobulas wub.gif
O jau tos skulpturos: gepardas tarp smilgu ir triusiai nerealus! Ir vanduo, ir suoliukai, ir zalumos formos, ir pergoles...http://images.google...gIVBfFyCh1hZQ4k

Man gyvūnų temos sodo skulptūros iškart su Stephen King "Švytėjimu" asocijuojasi blink.gif biggrin.gif kas skaitė knygą ar matė filmą su Nicolsonu, supras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 06 30, 13:32)
Man gyvūnų temos sodo skulptūros iškart su Stephen King "Švytėjimu" asocijuojasi blink.gif biggrin.gif kas skaitė knygą ar matė filmą su Nicolsonu, supras biggrin.gif

Oi tu biggrin.gif Dar parasyk su kuo asocijuojasi varles ir balti nykstukai lotuliukas.gif, o šėtoniškasis Nicolsonas man patinka, hrrrr dirol.gif
Va kokia atsiputusia chebryte sode galima susirinkti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 30 birželio 2016 - 13:33
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 30, 13:13)
einu skaityt  4u.gif
ivedziau i paieska "Belvederio" is sit kokia istorija grazia radau
http://suduvis.lt/20...ksto-paslaptis/

Pas TuDa paraše yra nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 06 29, 19:45)
Gal šitas augalėlis tiktų - visžalis, nereiklus, gerai auga pavėsy, gerai plečiasi, yra ir margalapė forma : pachisandra

Dekui 4u.gif Sito nezinojau bigsmile.gif
Gal jis man tiktu slaitui apsodinti - turiu toki rupesti rolleyes.gif
Gal netycia turite ar zinote kur gauti apart medelynu??? Pvz. pas kokia babušką sodininkę? rolleyes.gif

QUOTE(neinzy @ 2016 06 29, 23:00)
Man  net rodyti geda 😲. Vien ko vertas pasiulymas prie kriokliuko istaku pasodinti tris sluotelines hortenzijas doh.gif
Tavo aplinka nuotraukas beziurint, kyla itarimas, kad cia ne ant Lietuveles sis grozis, ar tik nebusit ponia svetimu nuotrauku is interneto pridejus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikrai labai labai wub.gif

O brač! Tai net krioklį susimeistravai!? bigsmile.gif
Suintrigavai mirtinai - rodyk, bo numirsiu is smalsumo help.gif Va tada tau bus geda lotuliukas.gif

Na ka tu - pas mane kaip pas visus "ant LT": tujos patvory ir veja, tik celiofaninio siltnamio truksta ir varliu fontano lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 30 birželio 2016 - 16:51
mergaites reikia jūsų patarimo, senamiestyje atidengėm plytų sieną, čia parduotuvėlės patalpos ...nutarėm apšveisti plytas, kurį šviestuvėlį pasirinkti g.gif
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti