QUOTE(mamagabi @ 2016 06 29, 19:59)
Na, cia kaip sakoma dideles landsafto patirties nereikia vamzdziams isvedzioti ir zoles sekloms suberti
To as net nevadinciau ismanymu, tai labiau techninis darbo atlikimas
Kur cia landsafto architektura, taip sakant
As galvojau, kad cia as tik viena likus durne-pievos ravetoja
, o pasirodo ju net brigadomis buna
Šiaip tai didelio ploto niekas neravi - kai uzauga zole, uzauga ir piktzoles, bet po pirmu keliu pjovimu vienmetes nusipjauna ir zuna, o daugiametems yra chemija. Tai manau jums toks atvejis butu padabnesnis, jei plotas nemazas...ale jei sutiko raveti, na tada turbut ju darbas pigesnis nei purksti chemikalus
ne į temą aišku čia mes apie kiemą, ale tiek to...
nu tie "dizaineriai" man patarė kur ką sodint, kaip takus pakoreguot ir pan (ko aš aišku neklausiau ir darysiu savaip, nes aš juk potingesnė
)
o dėl žolės ravėjimo tai kaip čia pasakius: jei daugiamečių žolių - priktžolių priaugo daugiau nei sėtos žolės tai jau ne mano bėda, mat patys juodžemį vežėsi ir galimai jau su laukinįm sėklom prisivežė.
Dėl vienmečių sutinku, jū tikrai nereiktų ravėt, bet po to kai situacija nepasikeitė kokius penkis kart nupjovus ir nupurškus - teko kviest ravėtojus.
Labai jau prikla klientka pasitaikė
Ne šios temos tema, bet manau, kad darbas už kurį imi pinigus kaip profesionalas, turi būt ir atliktas profesionaliai.
Žinau, kad taip galvojančių nėra daug...
Kaip pvz. mėgstu fotografuot, turiu profesionalią įrangą, skaičiau krūvą literatūros, lankiau kursus, bet...niekada nesiryžčiau fotografuot žmonių šventės, nes esu šventai įsitikinus, kad mano nuotraukoms iki profų lygio dar toli, o žmonių antrą kart apsiženyt nepaprašysi jei kadrai nepavyko
O yra tokių kuriems vienodai, kad ir su muiline gali fotografuot, bile eurų duoda.
Va todėl ir su žole taip...jei būtų pasakę: mes ne profai, bet pabandysim, tada negali ir prašyt kaip iš profų, bet kai sako, jog mes šitoj srity geriausi - būk malonus ir padaryk darbus kaip geriausias
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2016 06 29, 20:03)
Sakai, kaina didoka
O kur mazesne? Kinu nesiulyk, nieko as laivu neplukdysiu
Del gylio - aciu, pastebejima butinai ivertinsiu ir jei bus per gilu - ibersiu skaldeles, kad niekas nemirtu
jei 145, tai dar nieko, nes už tą kitą tai tikrai sakyčiau jog pridėk dar šimtuką ir siųskis iš kinų marmurinį
o gal rimtai, ko mums nesusimetus ir neužsisakius bendro fontanelių užsakymo ir kieniečių
gal ir aš susigundyčiau kelis prigriebt
Papildyta:
radau kokius fainus apvadus, paprasti, bet ne prasti