Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

Daugeliu atveju, aš pvz. iš viso nesuprantu, kur čia tas dizainerio darbas lotuliukas.gif Senukų konslutantė gražiau viską sudėliotų lotuliukas.gif

http://www.interjera...yvenamasis-1877
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 28, 12:38)
vaziuoju atostogaut, tikiuos susigules mintys smile.gif

skaitant Jusu pamastymus apie busimo namelio interjera vis prisimenu Jusu irengta mergaites kambari ir pagalvoju- tai negali buti tas pats zmogus biggrin.gif biggrin.gif Viska Jus puikiai mokat, tik ramiai pergalvokite ir prisiminkite, kad nevisada daugiau yra geriau 4u.gif sekmes kuryboje 4u.gif Gerai,kad isikurdinejau kai dar nebuvo toookio pasirinkimo- tikrai galima galva nusisukti beplanuojant 4u.gif

QUOTE(mamagabi @ 2016 06 28, 17:01)
Retai, bet kartais pastudijuoju kaip sekasi su interjeru kurimu musu LT padangeje smile.gif
Sikart apstulbau: medziotojo trobele su grozio salionu lotuliukas.gif
Nezinau, kaip dizaineriai drasiai viesina tokius kurinius, asmeniskai man butu geda blush2.gif

dar tikriausiai nesusiduret su aplinkos dizaineriu darbais- as kaip tik parsinesiau vizualizacijas ir planeli... nezinau, ar verkti, ar juoktis... mamagabi prasau, prasau ax.gif ax.gif wub.gif ... nu padek man lauke apsitvarkyti- beveik pazadu nesigincyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 28 birželio 2016 - 18:31
QUOTE(mamagabi @ 2016 06 28, 18:01)
Retai, bet kartais pastudijuoju kaip sekasi su interjeru kurimu musu LT padangeje smile.gif
Sikart apstulbau: medziotojo trobele su grozio salionu lotuliukas.gif

Mamaitės meškos evroremontas lotuliukas.gif

Mane tie tapetiniai akmenys pribloškė. Ir lizdas palubėj. Jau antr voratinklių sako, kad šeimininkė bezda, tai ką čia šeimininkė daro???
Nors - jei ji meška - jai gal vienodi smile.gif

Ir ji ten laiko įkalinus jokią ne princesę, o greičiau buhalterę. Kandeliabrai pačiai meškai patinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 06 28, 19:04)
Daugeliu atveju, aš pvz. iš viso nesuprantu, kur čia tas dizainerio darbas  lotuliukas.gif Senukų konslutantė gražiau viską sudėliotų  lotuliukas.gif

http://www.interjera...yvenamasis-1877

Gal kad miegąmąjį taip gudriai įkišo? bet kuo ten miegant kvėpuot...
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2016 06 28, 19:23)
skaitant  Jusu pamastymus apie busimo namelio interjera vis prisimenu Jusu irengta mergaites kambari

tai buvo senai, nezinojau, kad apskritai kazkas apie tai pamena, bet pamaloninot smile.gif
jei atvirai, tai mano mergaite savo kambari dievina, man ne karta yra sakius, kad savo kambaryje jauciuosi jaukiai, saukiai, patogiai ir karaliskai smile.gif
mintyse galvoju, jog teisingai, reikia auginti karalienes, o ne tarnaites smile.gif

Be grindu dar vienas niuansas iskilo naujuos namuos: neina graziai privest lango angokrascio su gipso siena. Angokrastis medinis, klijuoto skydo ir dazytas lango spalva, gaunasi, jog ji itvirtinus is priekio matosi ji briauna. Kad ta paslept, teks det aplink langus apvadus, o tai jau vel kazkiek griauna kaimisko namelio vaizda, nes langu apvadai labai jau klasikinis elementas.

Dar mastau, jog galima ir paprastesnius juos daryt, be israitymu, panasiai kaip Femme? tik musu langai skirtingi. Pas mus jie su virslangiais, tokio tipo tik be horizontaliu skirtuku.
Jei kuri turit issisaugojusi idejas apie langu apvadus, prasau pasidalinkit 4u.gif
user posted image
Atsakyti
MamaSandra, pamenam mergaites kambari, o kaipgi neprisiminsi, grazu juk smile.gif

PAziurek 11 nuotraukoj. PAs norvegus (manau, kad ir svedus irgi) paprastesni ir imantresni langu apvadai labai populiarus. LAngai mediniai, apvadai mediniai, dazniausiai balti. Namai kaimisko tipo. nors as sunkiai suvokiu, ko tu nori is savo namo, tai gal nepataikiau visai smile.gif

http://m.finn.no/rea...nnkode=77810789
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2016 06 28, 19:23)
dar tikriausiai nesusiduret su aplinkos dizaineriu darbais- as kaip tik parsinesiau vizualizacijas ir planeli... nezinau, ar verkti, ar juoktis... mamagabi prasau, prasau  ax.gif  ax.gif  wub.gif ... nu padek man lauke apsitvarkyti- beveik pazadu nesigincyti  biggrin.gif

Nesusiduriau tiesiogiai, bet pastudijavau ka jie veikia mirksiukas.gif
Isvados tokios - veja tai tikrai paseja arba pakloja lotuliukas.gif Dar koki spalvota takeli isvingiuoja ir koki kalneli (tipo "alpinariuma") kokiam patvorio kampelyje supila rolleyes.gif
Padariau isvadas, kad labiau tokius reikalus ismano siaip grazia aplinka savo kiemuose puoselejancios moteriskes ar seimos...
Dar labai smagios laidos: "Sodininko pasaulis" ir "Mylek savo soda", kuriu stengiuosi nepraleisti, yra rodomos per TV1 kanala savaitgaliais thumbup.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 29, 09:08)
Be grindu dar vienas niuansas iskilo naujuos namuos: neina graziai privest lango angokrascio su gipso siena. Angokrastis medinis, klijuoto skydo ir dazytas lango spalva, gaunasi, jog ji itvirtinus is priekio matosi ji briauna. Kad ta paslept, teks det aplink langus apvadus, o tai jau vel kazkiek griauna kaimisko namelio vaizda, nes langu apvadai labai jau klasikinis elementas.

Cia itakos turi ir uzuolaidos - jei jos bus - koks skirtumas kokie tie apvadai. Gali būti visai elementarus...kad tik techniskai jusu reikala issprestu. O va jei langai be uzuolaidu - kuo as abejociau rolleyes.gif, tada esme tik apvadu dydis ir frezavimo imantrumas.

QUOTE(Cobre @ 2016 06 29, 12:31)

Ooo, Cobre - kokie zmones! Sveika gyva!
Nugis kaip malonu, kad pasirodei bigsmile.gif
Kur prapuolei? Gal uz juru mariu gyvenimas isviliojo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 06 29, 15:03)

Ooo, Cobre - kokie zmones! Sveika gyva!
Nugis kaip malonu, kad pasirodei bigsmile.gif
Kur prapuolei? Gal uz juru mariu gyvenimas isviliojo rolleyes.gif

smile.gif Ir jums labukas, ilendu bangomis vis smile.gif Smagu matyt, kad visos "senoles" vis dar cia biggrin.gif
kol kas niekur neisviliojo, bet niekada negali zinoti . Paskutiniu metu kilo keletas klausimu ir beieskodama atsakymu sumasciau, kad negerai labai nutolti nuo jusu aptarimu, o tai tik savam siauram pasaulelyje tada sukiesi, taip ir nauju, geru dalyku gali praleisti. Tai toliau savo reikalus sprendziu ir pas jus pazvilgcioju, idomu kokiom "ligom" dabar serga kitos biggrin.gif

Kaip sekasi balta soda kurti?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 06 29, 16:38)
kol kas niekur neisviliojo, bet niekada negali zinoti . Paskutiniu metu kilo keletas klausimu ir beieskodama atsakymu sumasciau, kad negerai labai nutolti nuo jusu aptarimu, o tai tik savam siauram pasaulelyje tada sukiesi, taip ir nauju, geru dalyku gali praleisti. Tai toliau savo reikalus sprendziu ir pas jus pazvilgcioju, idomu kokiom "ligom" dabar serga kitos biggrin.gif

Kaip sekasi balta soda kurti?

Oi negerai nutolti...negerai...Daugiau taip nenutolk:)

Del mano balto sodo - jei butu babkiu, tai jis jau butu kur kas padabnesnis lotuliukas.gif O dabar stumiuosi kaip sraige smile.gif
Trumpa ataskaita: susodinta 78 smaragd tujos, 144 buksmedziai, 15 daniku, 6 konikos, 4 jazminai, 8 ozeksniai ir kita smulkme. Is kaimynu patvorio prisirinkta 60vnt. kaulenio daigeliu iš seklyciu - dabar sau auga ir laukia savo eiles i busima patvori smile.gif

Pastaruoju metu formuojam, tiksliau tai daro mano MB, o as vadovauju umn.gif fontano irengimui smile.gif
Tik nepagalvokit, jokiu pusnuogiu madonu su tekanciais vazonais cia nebus.
O bus...varles biggrin.gif
user posted image

Tu varliu manau teks vaziuoti pas kaimynus lenkus, nes pas mus jos 300eu, o uz sienos 145eu mirksiukas.gif
Kai bus varles, tada ziuresim kokia cia skaldele pilti - gal pas tuos pacius lenkus jos pigiau rasim g.gif
Tada dar laukia tu juodu ploteliu apzeldinimas - kol kas nesugalvoju rolleyes.gif
Gal turit minciu? bigsmile.gif Man lyg prasytusi melsviu wub.gif Myliu as jas baisiai, o ir pasirinkimas ju platus g.gif

Va tos mano varlytes: vandenelis sau ciurlens ir gal koks istroskes paukstelis uzklys ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 29 birželio 2016 - 16:12
smile.gif vel ne toj temoj prakalbinau biggrin.gif bet tai dabar jau pasiaiskink, jei jau pasirodei smile.gif
Kas ten patvoryje su laiku turetu issirutulioti? niekaip nesuprantu ten tos vizijos augalams paaugus

siaip grazu 4u.gif

buksmedzius po kiek pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 06 29, 17:16)
smile.gif vel ne toj temoj prakalbinau biggrin.gif bet tai dabar jau pasiaiskink, jei jau pasirodei smile.gif
Kas ten patvoryje su laiku turetu issirutulioti? niekaip nesuprantu ten tos vizijos augalams paaugus

siaip grazu  4u.gif

buksmedzius po kiek pirkai?

Tai kad ten/ta tema - mires reikalas cool.gif As nesiblaskau ir ''gyvenu'' cia/tik sioje temoje, su visais namu vidaus ir aplinkos reikalais smile.gif
Nemanau, kad labai jau kazkam trukdytu ar mirtinai erzintu tokios diskusijos "siek tiek i sali" rolleyes.gif

Patvoryje jau yra kaimynu smaragdas, tai visos tvoros dubliuoti savo smaragdu nelabai norejau. Likusi dalis - mano smaragdas.
Tos aukstesnes tujos skirtos paslepti tvoros stulpeliams, apvalios danikos skirtos pridengti betonini tvoros borteli - su laiku jos manau susilies i vientisa apvalaina tvorele. Dabar/kol jos dar jaunos, tarp ju pasodinau gebeniu, kurios uzpildo plika dirva/tarpus ir jau ropsciasi ant bortelio - jei ropstusi ir ant segmentines tvoros - as tikrai nepriestarauciau smile.gif
Dar svarstau i ta vejos tarpa pasodinti kelis aukstus ir siauros lajos medzius - namui priesais pridengti rolleyes.gif, tik ar nebus tamsu g.gif
user posted image

Del buksmedziu kainos - kaip cia pasakius g.gif Beveik visus susirinkau is Ermitazo ir Senuku, su akcija zinoma ax.gif Manau vidutiniskai kaina butu ~1.80-2eu.
Keleta pirkausi is skelbiu.lt - is seneliuku sodo, gavosi pigiau, bet jie tokie pavepe, nes augo aukstoje pievoje unsure.gif ir buvo isstype - nezinau ar subujos/atzels is apacios g.gif Jei ne, israusiu ir vel nusiaubsiu Ermitaza ar Senius lotuliukas.gif

O kaip laikosi/keiciasi tavo nemelis ir kiemelis, ka!? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 29 birželio 2016 - 16:54
QUOTE(mamagabi @ 2016 06 29, 16:37)
O kaip laikosi/keiciasi tavo nemelis ir kiemelis, ka!? bigsmile.gif

Dabar jau viskas aisku 4u.gif

laaabai pamazu keiciasi. ir labai keiciasi vizija kiemo. Principas tas pats, planas tas pats, tik jau suvokiu, kad augalai mane labai stebina lotuliukas.gif su kiekvienu zingsniu viskas kiek kitaip, nei isivaizdavau pradzioje doh.gif tikrai ne blogiau, tiesiog galvoje viskas vienaip, o kai augala pasodini, tai pasirodo, kad sekantis planuojamas zingsnis jau nebe toks logiskas, kaip atrode pries ta pasodinima biggrin.gif tada jau sedziu ir mastau, kaip toliau elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 06 29, 12:31)

PAziurek 11 nuotraukoj.

sveika sugrįžus, pasiilgau tavo kandžiai taiklių postų smile.gif
man iš šio pavyzdžio labiausiai patiko šis gal g.gif
user posted image
nes kitose fototai panašu, jog viršutinis karnyzas labiau panašus į paslėptą užuolaidų karnyzą, kas man nelabai...
Atsakyti