Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 27, 15:16)
pati nežinau ko benoret, nu patinka man tos plytkos nors tu ka, bet ba ar tikrai tinka, dar nesu tkra, ale labai noreciau, kad tiktu smile.gif

Tai jus atsivezkite i namus visas patinkancias plyteles..... Issideliokite jas .....vietoj, savo erdvei bus lengviau apsispresti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo profas: 27 birželio 2016 - 21:20
QUOTE(profas @ 2016 06 27, 22:18)
Tai jus atsivezkite i namus  visas  patinkancias plyteles..... Issideliokite jas .....vietoj, savo erdvei bus lengviau apsispresti.

lengva pasakyt, bet tie pavyzdziai tai tik gabaliukai, kai kuriu ir patys salonai neturi, ale ziurekit kataloga doh.gif

nea, vis tik maisyt blizgias su matinem - kvailyste, atsiprasau jusu visu jei jau uzkino tos mano sapaliones apie plyteles, man jau paciai negera blink.gif
Atsakyti
Sąmonė sąmonė. Apsineš tos blizgios - nereikės valyt, visi sakys, ai čia tai matinė aiškiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 27, 22:30)
lengva pasakyt, bet tie pavyzdziai tai tik gabaliukai, kai kuriu ir patys salonai neturi, ale ziurekit kataloga  doh.gif

nea, vis tik maisyt blizgias su matinem - kvailyste, atsiprasau jusu visu jei jau uzkino tos mano sapaliones apie plyteles, man jau paciai negera  blink.gif

Drąsiai galite maišyti
Atsakyti
As tai laukiu kol ateis mamagabi ir pasakys: "kuo maziau painiavos - tuo daugiau stilizmo..." tongue.gif
cia, tipo, viska suverciau ant mamagabi, bet man jos poziuris patinka.

As asmeniskai ne pries blizgias plyteles, nes jei ju norisi, vadinasi tas genas yra viduje, kuris to reikalauja. Bet del to gali veliau netgi kiek keistis ir bendra galutine vizija, ka as is pat pradziu itariau.
O kam maisyti tas pacias matines su blizgiomis, jei sekmingai zonas galima (ir visai neblogai butu) isskirti kita spalva/rastu/forma?
Pas mus vonios k. yra tos pacios serijos matines grindu ir blizgios sienu plyteles. Kai pagalvoju, kad jos visos butu ant grindu - dalis matiniu, dalis blizgiu, butu sh.....
Atsakyti
Kaip gražiai "apipavidalinti" krosnelę ar sieną už jos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ggrass: 28 birželio 2016 - 11:20
QUOTE(vida777 @ 2016 06 28, 12:11)
As tai laukiu kol ateis mamagabi ir pasakys: "kuo maziau painiavos - tuo daugiau stilizmo..."  tongue.gif
cia, tipo, viska suverciau ant mamagabi, bet man jos poziuris patinka.

Man atostogos mirksiukas.gif vacation4.gif
O jei rimtai, tai as nebekomentuoju, nes pasiklydau ir nebesuvaldau MamosSandros viziju tekmes lotuliukas.gif
Ten ir betonas, ten ir medines lenteliu lubus, ten ir "pelesine" plytu sienele ir ketaus krosnele ir balti modernus baldai ir juodas naturalus akmuo prieangyje ir siaip as jau vaizdavausi jaukios "trobeles miske vaizda" ax.gif
Zodziu - as pameciau siulo gala ir psio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 06 28, 11:54)
Man atostogos mirksiukas.gif vacation4.gif 

Zodziu - as pameciau siulo gala ir psio smile.gif

Kaip smagu thumbup.gif
As galvoju, kad mamasandra siekia sukurti modernu kantri stiliuka. Tik pati to neivardina garsiai ax.gif
Atsakyti
oi nepykit panos, man pms matyt doh.gif
vaziuoju atostogaut, tikiuos susigules mintys smile.gif

cia kaip tam posakyje "nuo to rasto isejo is krasto", tiksliai jau pati pasimeciau savo galvoj ir minciu kratinyje.

Faktas tas, kad sienų spalva tikrai bus balta (patiko Femme rekomenduota, skani balta), lubos medines, tik nezinau ar pilksvos ar balksvos (bijau nusimelsvint, nes sienos skaniai kremiskai baltos), akmuo laiptui nupirktas, sienute pelesine stovi.
Nu ir ka, dabar svarbiausia "nenusitraiskyt" su grindim smile.gif
ir visuma manau bus tokia kokios noriu 4u.gif

Visoms grazaus laiko, susitiksim prie jūros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ggrass @ 2016 06 28, 12:19)
Kaip gražiai "apipavidalinti" krosnelę ar sieną už jos? g.gif

susimuryt plytu siena tongue.gif
Atsakyti
Retai, bet kartais pastudijuoju kaip sekasi su interjeru kurimu musu LT padangeje smile.gif
Sikart apstulbau: medziotojo trobele su grozio salionu lotuliukas.gif
Nezinau, kaip dizaineriai drasiai viesina tokius kurinius, asmeniskai man butu geda blush2.gif
Aprasymas skamba taip:
"Pagrindinė idėja - Namelis vos ne iš Haufo pasakų, į kurį užklydo ir kuriame su medžiokliu apsigyveno trapi princesė. Naudojami sunkūs akmenų, drobės, mūro motyvai. Kaip akcentai - medžioklės trofejai. Kaip kontrastas - lengvi šviestuvai su krištolu. Tai duoklė princesei."

http://www.interjera...yvenamasis-1885

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 28 birželio 2016 - 17:10