Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(femme @ 2016 06 23, 18:39)

va jūsų skaidrus stiklas, tai ir musės ir jų apkakojimai turėtų gerai matytis lotuliukas.gif

va kad paguodei smile.gif
jau dabar dziaugiuos tuo stiklu, ale stilistiskai jis ma labai isipaise smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 23, 16:02)
Sneku sneku o pati panasu nukaliau smile.gif
pasirodau
http://www.darlighti...A/TAS0350_0.jpg
jauciu, kad irgi turesiu ka veikt kai isvalyt reiks  doh.gif

Tai jau tikrai bus reikalų biggrin.gif . Mano švietuvų virš salos mažesnė anga viršuje, ir tai prikrenta tų velnio dulkių doh.gif , o pas Jus labai platus kelias joms smile.gif . Gerai nors tiek, kad gaubtas lengvai (bent taip atrodo) nusiima wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 23, 20:31)
va kad paguodei smile.gif
jau dabar dziaugiuos tuo stiklu,  ale stilistiskai jis ma labai isipaise smile.gif

O iš kur konkrečiai tau jį atsiuntė? Nes ten mažai kas siunčia...

O iš Anglijos perkant lempas, nebūna jos ten prie kokios kitokios srovės pritaikytos ar ko tenai?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 24, 22:53)
O iš kur konkrečiai tau jį atsiuntė? Nes ten mažai kas siunčia...

O iš Anglijos perkant lempas, nebūna jos ten prie kokios kitokios srovės pritaikytos ar ko tenai?

pirkau per ebay.co.uk

viskas ten gerai su srove, ji tik USA kitokia, bet ir tai dalykas patvarkomas, sroves transformatoriu galima pastatayt (jei prietaisas koks).

parduotuvine kaina sio sviestuvo visur 130 svaru, pirkau uz 20, na dar iki draugu parsiuntimas +10

susisiunciu kelis daiktus pas draugus, o paskui jie man su tasininkais issiuncia i LT
Atsakyti
merginos, turiu kvaila klausima blush2.gif
ar galima derinti blizgias plyteles su matinemis?

esme ta, kad patinka man labai Ragno syphony kolekcijos plyteles ir visur noreciau klijuot jomis, blizgiomis, bet tarkim tambure ir vonioje noreciau klijuot tos pacios spalvos ir rasto, bet jau matinemis.

Ka manot? ar isvis taip kas nors daro?
net internete pavyzdziu nerandu ar taip imanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 26, 18:22)
merginos, turiu kvaila klausima  blush2.gif

esme ta, kad patinka man labai Ragno syphony kolekcijos plyteles ir visur noreciau klijuot jomis, blizgiomis, bet tarkim tambure ir vonioje noreciau klijuot tos pacios spalvos ir rasto, bet jau matinemis.

net internete pavyzdziu nerandu ar taip imanoma  g.gif

manau, kad tikrai nėra kažkokių argumentų, dėl kurių to negalima būtų daryti, mano akimis net visai harmoningai atrodytų toks derinimas, jei skirtųsi tik paviršiaus matiškumas, o raštas būtų tas pats.

Bet.... o.... kažkaip jau pamečiau jūsų kuriamą stilių biggrin.gif betonas, "mano" plytelės (aparici carpet) ir kiti nuskambėję variantai lipo labiau, nei blizgus marmuras...

O jei vien apie matiškumą kalbant, dar yra vienas paviršiaus faktūros variantas - plytelės akmens imitacijos, kurios atrodo kaip laiko dulkėmis apneštas blizgus paviršius, lyg sendinto veidrodžio efektas. Turim tokias vonioje, labai dera juose prabanga ir praktiškumas.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 06 26, 19:07)
manau, kad tikrai nėra kažkokių argumentų, dėl kurių to negalima būtų daryti, mano akimis net visai harmoningai atrodytų toks derinimas, jei skirtųsi tik paviršiaus matiškumas, o raštas būtų tas pats.

Bet.... o.... kažkaip jau pamečiau jūsų kuriamą stilių biggrin.gif betonas, "mano" plytelės (aparici carpet) ir kiti nuskambėję variantai lipo labiau, nei blizgus marmuras...

O jei vien apie matiškumą kalbant, dar yra vienas paviršiaus faktūros variantas - plytelės akmens imitacijos, kurios atrodo kaip laiko dulkėmis apneštas blizgus paviršius, lyg sendinto veidrodžio efektas. Turim tokias vonioje, labai dera juose prabanga ir praktiškumas.

Femme, vis tik grįžtu prie pradinio varianto Ragno symphony plytelių
Visokių prisižiūrėjau, bet tos pirmosios man visvien iš galvos neišeina wub.gif
Va ir norėčiau šias vieno pasirinkto atspalvio derint blizgias su pusiau matinem, bet realiai nesu nei vieno pavyzdžio tokio mačiusi g.gif
user posted image
user posted image

kaip sužais su paviršium kai visas plotas praktiškai vienoj erdvėj išdėstytas?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 26, 17:22)

Gal ir daro g.gif , tik kam to reikia. Blizgus grindų paviršius gana "slidus" reikalas, tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme biggrin.gif Aš, kaip ir Femme nepagaunu kuriamo interjero vizijos doh.gif bet prieš tai buvo kalbėta apie "tarsi laiko" nublukintus paviršius ir lininius audinius. Tai, mano kukliu supratimu, prie PATINA pasidengusių paviršių blizgios plytelės netiks schmoll.gif o jei reikia pvz- tai panaršykit po slaviškus interjerus, tokių derinių ten apstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 06 27, 11:01)
Gal ir daro g.gif , tik kam to reikia. Blizgus grindų paviršius gana "slidus" reikalas, tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme biggrin.gif Aš, kaip ir Femme nepagaunu kuriamo interjero vizijos doh.gif bet prieš tai buvo kalbėta apie "tarsi laiko" nublukintus paviršius ir lininius audinius. Tai, mano kukliu supratimu, prie PATINA  pasidengusių paviršių blizgios plytelės netiks schmoll.gif o jei reikia pvz- tai panaršykit po slaviškus interjerus, tokių derinių ten apstu rolleyes.gif

mano supratimu klasikinės akmens imitacijos grindys tinka praktiškai bet kokiame interjere, blizgūs paviršiai ne visur, jie arba labai moderniame arba absoliučiai klasikinėje erdvėje.

anksčiau mano rodytos plytelės mano galva tinka irbi bet kur, jos tokios neutralios, sakyčiau susiliejančios su erdve ir neišsiskiriančios, tad prie jų tikrai turėtų tikt ir linas ir medis.

Dabar vėl kitas klausimas kaip jas pirkt ir kaip derint? ar visą erdvę klijuot vienodom? ar bandyti zonuoti? jei zonuojam tai ar derinti skirtingų matmenų plyteles, kaip tai rėminti?

ech, jaučiu reiks perskaityt kelias grindų plytelių temas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 27, 11:40)
mano supratimu klasikinės akmens imitacijos grindys tinka praktiškai bet kokiame interjere, blizgūs paviršiai ne visur, jie arba labai moderniame arba absoliučiai klasikinėje erdvėje.

dėl šito tai sutinku, bet kaip antroji sakinio dalis koreliuoja su jūsų aplinka? biggrin.gif

akmens imitacijos grindų, kaip ir pačio akmens, yra begalės rūšių ir matinės grindys tikrai tinka skirtinguose stiliuose, bet "gliancinis" paviršius labai tą stilių įvairovę apriboja....

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 06 27, 13:20)
dėl šito tai sutinku, bet kaip antroji sakinio dalis koreliuoja su jūsų aplinka? biggrin.gif

akmens imitacijos grindų, kaip ir pačio akmens, yra begalės rūšių ir matinės grindys tikrai tinka skirtinguose stiliuose, bet "gliancinis" paviršius labai tą stilių įvairovę apriboja....

Femme, matomai kuo daugiau galvoju tuo labiau "nusigalvoju"

pati nežinau ko benoret, nu patinka man tos plytkos nors tu ka, bet ba ar tikrai tinka, dar nesu tkra, ale labai noreciau, kad tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 26, 18:22)

Aš kai vizijų jokių net ir negaudau, tai ta tema tegaliu pasakyt, kad mano pačios vizija bus greičiausiai medicininiais terminais apibūdinama. Nu ten tipo "bipolinis sutrikimas kaime pas babytę", arba "ūmi šizofrenija Senukų PC" biggrin.gif Gal greičiau antrasis, dabar manau biggrin.gif

O apie plyteles galiu pasakyt, kad blizgios ir matinės plytelės liuosiai gali būti derinamos. Vo netgi kaip, ant vienos sienos! https://www.fireclay...and-matte-tile/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 birželio 2016 - 16:01