Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(femme @ 2016 06 22, 14:05)
dar pasigirsiu, kokius šviestuvus nuroviau sklebimuose į terasą - jaučiuosi kaip lobį radus biggrin.gif labai jauki šviesa, lyg prie žvakių wub.gif

Kokie įdomūs šviestuvai bigsmile.gif . Tikras lobis - nekasdien tokius rasi thumbup.gif .

---

Gal kas užmatėt kažką panašaus, tik kad į viršų šviestų?... Šitie kainuoja 92€, plius 50€ siuntimas. Brangokai atrodo man unsure.gif
Atsakyti
Ojei, kaip pas femme gražu! Kur kur tuos šviestuvus suradai? Mielai surasčiau kokį šviestuvą, bet kol kas pas mus stadija, kai net iljičiaus lemputės dar nekabo. O jau laikas būtų dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 22, 21:37)
Ojei, kaip pas femme gražu! Kur kur tuos šviestuvus suradai? Mielai surasčiau kokį šviestuvą, bet kol kas pas mus stadija, kai net iljičiaus lemputės dar nekabo. O jau laikas būtų dry.gif

Skelbiu.lt smile.gif
Atsakyti
Aš ta proga ten ir paieškojau, ir radau tik baisybių biggrin.gif Čia kaip grybaut - kas randa, o kas ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 23, 07:28)
Aš ta proga ten ir paieškojau, ir radau tik baisybių biggrin.gif Čia kaip grybaut - kas randa, o kas ne biggrin.gif

Šiuo metu ieškau stalo. Prieš 3 mėnesius ten mačiau tokį, kad reikėjo užsimerkti ir mikliai pirkti. Dabar tikrai tik baisybės...
Atsakyti
O kodėl užsimerkus pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 23, 08:09)
O kodėl užsimerkus pirkt?

Nes tada buvo tik vizija be realaus poreikio. Dabar poreikis yra, stalo nėra biggrin.gif
Atsakyti
O kita vertus, juk negali iš lempos prisipirkti stalų, kaip akcijinių dušo gelių ar dantų pastų kokių - gal pravers biggrin.gif Tiksliau, prisipirkt tai gali, o kur dėt?
Atsakyti

Arba medžioklė biggrin.gif aš tai net neskaičiuoju, kiek kartų esu perskrolinus visus šviestuvų skelbimus be rezultato... Kokį 100 tai tikrai, kas savaitę ar dažniau. O lobius radus kokius 4 sau ir dar keletą kam labiau reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš jau,kuris laikas į dukrytės kambarį šviestuvo ieškau,laimė nenusišypso ax.gif

Žiūrinėju iš krištolinių smulkučių arba kažkas tokio šviesiu korpusu
user posted image

O femme laimės kūdikis,ji vis kažką "Tokio" atranda thumbup.gif Pati skelbiu vartau vos ne kas dieną,bet "nematau tinkamo,gražaus.

Pritariu bigsmile.gif
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 06 23, 08:15)
Nes tada buvo tik vizija be realaus poreikio. Dabar poreikis yra, stalo nėra biggrin.gif

Taip ir man "sekasi" kai nereikiėjo ir tas tiktų ir šis neblogai būtų,o kai reikia "šnypštas"

Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 06 23, 09:41)
Labas rytas  4u.gif

Aš jau,kuris laikas į dukrytės kambarį šviestuvo ieškau,laimė nenusišypso ax.gif

pabandykite ebay, ten karts nuo karto nukaunu kiki geri

Femme, dekui uz nuotraukas. Vistiek man is ju nelabai aiski spalva...bandysiu nusipirkt tos lazuros litriuka ir patepliot blush2.gif
Tiesa, sviestuvai labai liuksiski ir ten labai tinka, tik va del valymo neaisku - ar neuzknis prikritusios vidun muses ir kiek pakaks kantrybes apverst ir valyt g.gif

Sneku sneku o pati panasu nukaliau smile.gif
pasirodau
user posted image
jauciu, kad irgi turesiu ka veikt kai isvalyt reiks doh.gif

sviestuvo vieta numatyta hole, salia iejimo duru
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 23, 16:02)

Tiesa, sviestuvai labai liuksiski ir ten labai tinka, tik va del valymo neaisku - ar neuzknis prikritusios vidun muses ir kiek pakaks kantrybes apverst ir valyt  g.gif

Sneku sneku o pati panasu nukaliau smile.gif

sviestuvo vieta numatyta hole, salia iejimo duru

dailus drinks_cheers.gif dėl musių aš irgi pagalvojau - bet mano atveju stiklas gana tamsiai niauktas, tai viena kita musė nesimatys, o išvalyt nėra sunku, tiesiog nukabini vien gaubtą nuo grandinėlių ir iškratai visus lavonus lauk lotuliukas.gif

va jūsų skaidrus stiklas, tai ir musės ir jų apkakojimai turėtų gerai matytis lotuliukas.gif
Atsakyti