Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(vida777 @ 2016 06 01, 11:25)
Kai vietos ne jura, labiausiai man patinka "nematomos" virtuves  wub.gif . Gal dar ir del to, kad as jos is viso matyti nenoriu  blush2.gif .

Gal kam teko matyti virtuve , kur virsutines spinteles su veidrodiniu stiklu?
Pvz. veidrodinis saldytuvas  lotuliukas.gif ...

http://www.delfi.lt/...e.d?id=71372092

cia su veidrodiniu stiklu spinteles, bet man jos dar labiau issiskiria nei paprastos, medines g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 01, 16:42)
http://www.delfi.lt/...e.d?id=71372092

cia su veidrodiniu stiklu spinteles, bet man jos dar labiau issiskiria nei paprastos, medines  g.gif

Jei lietuviškuose, tai šitas įdomesnis, tik, kad virtuvės nekažką http://www.interjera...yvenamasis-1406
O pintereste ir žurnaluose iš torentų, tai teko matyti įdomių veidrodinių spintelių variantų, bet nerasiu taip ant smūgio.
Paslėpti šaldytuvai prikringeliuoti
Veidrodinė sala

mamaSandra, ar pavyko veidrodį pasendinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 01 birželio 2016 - 16:27
QUOTE(Y2K @ 2016 06 01, 16:49)
Jei lietuviškuose, tai šitas įdomesnis, tik, kad virtuvės nekažką http://www.interjera...yvenamasis-1406
O pintereste ir žurnaluose iš torentų, tai teko matyti įdomių veidrodinių spintelių variantų, bet nerasiu taip ant smūgio.

mamaSandra, ar pavyko veidrodį pasendinti?

va kad neprisiruosiau blush2.gif
visokiausi smagus kiemo ir darzo darbai uzpuole blush2.gif

bet jau kruva filmuku priziurejau ka ir kaip daryt, bet galutinis vaizdas filmukuose manes netenkina, nu ne tokie kaip interjero puslapiuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 01, 17:19)
nu ne tokie kaip interjero puslapiuose  g.gif

Man atrodo, kad didelė dalis tų "wow" tiesiog gerai nufotografuota, jei būtų buitinės nuotraukos, tai ir atrodytų paprasčiau. Ir gal nuo pradinės medžiagos, t.y. veidrodžio priklauso.

Įdomiai įkomponuota veidrodinė spinta virtuvėje

dar veidrodžiai virtuvėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 01 birželio 2016 - 16:50
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 01, 16:19)
bet jau kruva filmuku priziurejau ka ir kaip daryt, bet galutinis vaizdas filmukuose manes netenkina, nu ne tokie kaip interjero puslapiuose  g.gif

as gal pries pora metu buvau uzsimaniusi tokio stebuklo pas save, tai dariau kelis veidrodukus pabandymui- gavosi kaip kinietiska produkcija biggrin.gif tai ir atsisakiau tokio grozio savo namuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 02 birželio 2016 - 16:14
QUOTE(neinzy @ 2016 06 02, 17:13)
tai ir atsisakiau tokio grozio savo namuose

Ieškojau kitos info apie veidrodžius, bet radau štai . Novaldoj mačiau tik vieno tipo, maniau ir kitur tas pats. Kainuos, jaučiu, melejonus.
Atsakyti
user posted image
tokio norėčiau

Druskos rūgštis
Chloras
Šarmas

naudojami skirtingai sendinant.
Net kuriuo atveju reikalingas dažų nuėmėjas ir aerozoliniai dažai.
kur jų įsigyt ir kokiame pavidale?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 02, 19:21)
Druskos rūgštis
Chloras
Šarmas

naudojami skirtingai sendinant.
Net kuriuo atveju reikalingas dažų nuėmėjas ir aerozoliniai dažai.
kur jų įsigyt ir kokiame pavidale?

Dažų nuėmėjas tai matyt elementarus iš Senukų. Tik latviško neimkit, nes, galvojau, nusinuodysiu nuo kvapo.
Atsakyti
mergos, a mergos. Pasikalbam apie užuolaidas biggrin.gif Aišku, man tos užuolaidos dar galas žino kada, nes dabar esu grindų laukimo fazėje, džiaugiuosi išsidažius sienas ir užpiltu išlyginamuoju sluoksniu biggrin.gif Bet iš principo!

Karnizai būna tie tokie metaliniai strypai ir tokie plastikiniai bėgeliai palei lubas. A tai ką čia geriau imt? biggrin.gif Palei lubas gal aukština patalpas. Bet jie patys turi mažai grožio. Tie metaliniai turi daugiau grožio, bet jie gali uždribti ant galvos, jei, tarkim, katinas sumanys lipti užuolaida. O aš už savo katinus galvos dėti negaliu, jie gyvena be užuolaidų (pas mus 7tas aukštas, nafiga užuolaidos?) biggrin.gif Be to, jie neaukština patalpų! Nes sabačinasi virš lango!

O ką žmonės tarpukariu darydavo? Plastikinių bėgelių, regis, jie turėjo ne kažką? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 birželio 2016 - 20:31

O, dar vienas klausimas. Ant ko miega vaikai, kai jie išauga Ikėjos dvivietę lovą, įstoja į universitetą ir susiranda darbą vasarai, bet vis viena dar gyvena namuose? smile.gif

Vienvietės lovos yra tik labai siaubingos, iš trijų lentų. Dvivietės gali būti ir nesiaubingos, betgi užima pusę kambario. Būna dar sofos - lovos, vienvietės, išsilankstančios į dvivietes, betgi ar jos neišeina šaibom, kasdien naudojant, ir ar patogu ant jų miegoti?

Čia kažkaip aš nieko nesugalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 05, 21:30)
mergos, a mergos. Pasikalbam apie užuolaidas biggrin.gif Aišku, man tos užuolaidos dar galas žino kada, nes dabar esu grindų laukimo fazėje, džiaugiuosi išsidažius sienas ir užpiltu išlyginamuoju sluoksniu biggrin.gif Bet iš principo!

Karnizai būna tie tokie metaliniai strypai ir tokie plastikiniai bėgeliai palei lubas. A tai ką čia geriau imt? biggrin.gif Palei lubas gal  aukština patalpas. Bet jie patys turi mažai grožio. Tie metaliniai turi daugiau grožio, bet jie gali uždribti ant galvos, jei, tarkim, katinas sumanys lipti užuolaida. O aš už savo katinus galvos dėti negaliu, jie gyvena be užuolaidų (pas mus 7tas aukštas, nafiga užuolaidos?) biggrin.gif Be to, jie neaukština patalpų! Nes sabačinasi virš lango!

O ką žmonės tarpukariu darydavo? Plastikinių bėgelių, regis, jie turėjo ne kažką? biggrin.gif

Kaip tik sia savaite sprendziau sia dilema. Norejau paslepti savo vitrinas. Baisiausiai norejau metalines tangos, kad vaikai nenutrauktu tu uzuolaidu, bet del techniniu galimybiu (issikisuios radiatoriasu prie lango) teko deti begelius. Mano vaikai sveciuose visur nutraukia uzuolaidas jei su begeliais... Jis man daug silpnesnis nei metalinis karnizas, kurio per 4 metus ne karto nesgebejo nutempti zemem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deme: 05 birželio 2016 - 21:25
Dėl vaikų tai kaip tik ir neturiu problemos - jie net maži užuolaidų netampydavo, o dabar paaugliai, dėl protelio galima diskutuoti, bet užuolaidoms grėsmės nekelia biggrin.gif

Bet jei turėčiau mažiukų vaikų, tai imčiau tik bėgelį... Nes tas karnizas - dar svarbu, į ką jis tvirtinasi. Jei į kokį gipskartonį, tai visai nebūtinai labai tvirtai laikosi, nors teoriškai ir turėtų... O tai ką, jei numes? Gi užsimuš su tuo metalo gabalu. Arba langą išdauš ir susipjaustys (kažkur rašiau, mano paauglystėj yra nuo skersvėjo pasislinkęs karnizas, kritęs ir išdaužęs langą, išvis be niekieno pagalbos).
O su bėgeliu - bent žalos nebus.

Bet mano atveju kalba tik apie grožį. Ir apie kates. Katinas iš dviejų potencialiai lipantis tik vienas, kokie 4 kg. Nežinau, ar tiek atlaikytų biggrin.gif
Atsakyti