Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(tyli upė @ 2016 05 23, 16:30)
Sveikos,
pribrendo reikalas jūsų patarimams.
Nepavarykit į kitas temas.. blush2.gif Vis truputį į temą. Prašau patarimo dėl projekto.

O jūs I aukšte į tualetą per tambūrą vaikščiosit? 4u.gif Jūsų miegamasis I aukšte ( room6) ? Kažkaip nepatogiai į/iš dušo............. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 05 24, 06:16)
Sveika. 4u.gif
Į visagalį googl įvedus ažūrinės spintos durys,išmeta pavyzdžių tame tarpe ir čia rodytas  mirksiukas.gif

tai mane ne dureles domina, o pati SVETAINES spinta
ne miegamojo, kur irgi buvo rodyta, bet svetaineje blush2.gif
Atsakyti
[quote=mamagabi,2016 05 11, 18:05]
Keletas spalviniu paleciu ir tekstiles pavyzdziu:

SVEIKI, visai pasimečiau tarp spalvų

mamagabi įdėjote tokių fainų pvz, bet mano galvoje visiška maišalynė biggrin.gif

Čia Jūs visos bendrom jėgom randat sprendimus, gal galit ir man pagelbėti.

Kokios spalvos baldus (TV staliukas , indauja, konsolė, valgomasis stalas su kėdėmis) rinktis? Man lyg patiktų grindų-durų spalva, bet ar nebus sviestas sviestuotas?

O minkšta dalis, užuolaidos? Gal prie tapeto derinti?

Kalba eina apie benrdą erdvę svetainė-valgomasis-holas, virtuvė irgi bendroje erdvėje.

Grindys ir vidaus durys

user posted image

Kampe židinys dažytas sp. CAPAROL Muskat 15 ir su marmuru

user posted image

Visos sienos sp. CAPAROL Muskat 18 ir viena siena tapetuota tokiais tapetais

user posted image

Ačiū , kurios išsakys savo nuomonę, juk tik tada galima rasti geriausią sprendimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamal: 24 gegužės 2016 - 10:34
QUOTE(Žydriausia @ 2016 05 24, 11:21)
ne miegamojo, kur irgi buvo rodyta, bet svetaineje  blush2.gif

Manau, kad jūs kalbate apie pupukas24 svetainę - jinai pas mus neužsuka ir aš kažkaip nerandu google jos foto, gal pašalino. Turiu išsisaugojus pas save, bet jei narė nesirodo, tai kažin ar norėtų, kad kažkas platintų...
Papildyta:
QUOTE(rasamal @ 2016 05 24, 11:33)

Visos sienos sp. CAPAROL Muskat 18 ir viena siena tapetuota tokiais tapetais

user posted image
Ačiū , kurios išsakys savo nuomonę, juk tik tada galima rasti geriausią sprendimą 4u.gif

Nesuprantu, kam tapetuot vieną sieną tapetu, kuris visai spalviškai netinka, o ir dekoratyvumo jokio iš jo... Siūlyčiau kuo skubiau nulupt ir nudažyt sieną kaip ir kitas - daug problemų tolesniuose pasirinkimuose išvengsit wink.gif
Atsakyti
Kokios spalvos baldus (TV staliukas , indauja, konsolė, valgomasis stalas su kėdėmis) rinktis? Man lyg patiktų grindų-durų spalva, bet ar nebus sviestas sviestuotas?

O minkšta dalis, užuolaidos? Gal prie tapeto derinti?

Kalba eina apie benrdą erdvę svetainė-valgomasis-holas, virtuvė irgi bendroje erdvėje.

O kokios spalvos virtuvė?
Baldų tokios spalvos kaip grindys tikrai nedaryčiau. Ir visų išvardintų vienodų nedaryčiau. Prašosi kažkokia uch spalva bent vienam baldui, geriausiai gal indaujai arba konsolei arba minkštiems - gal tamsiai mėlyna ar žalia. Jei mediena, tai kokia riešuto spalva, kažkas iš tamsaus marmuro atspalvių. Balta, juoda, tam tikro atspalvio pilka visada tiks.

Dėl tapeto, susidėliojau koliažą, įskaitant sienų spalvas, neatrodo, kad 100 proc. netinka, nes grindyse yra pilkumo, be to monitorius gal iškraipo atspalvius. Be jo aišku galvos skausmo būtų mažiau, bet nemanau kad reikėtų nedelsiant lupti, vistik papildomos išlaidos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 24 gegužės 2016 - 11:07
QUOTE(Žydriausia @ 2016 05 24, 11:21)
ne miegamojo, kur irgi buvo rodyta, bet svetaineje  blush2.gif

As vienuose namuose esu sukurpusi stai tokia, panaudojant jau pagamintus pusgaminius/dureles smile.gif:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 05 23, 16:30)
Sveikos,
pribrendo reikalas jūsų patarimams.
Nepavarykit į kitas temas.. blush2.gif Vis truputį į temą. Prašau patarimo dėl projekto.

O namelio vaizdeli is lauko bandete pasidelioti? Ar vaizdas jus tenkina? g.gif
Mane neramintu langu dydziu skirtumai, tai sen tai ten mazi langiukai ar durys virtuves sienoje (jos pateisinamos, jei ten/palei virtuves siena is lauko) bus terasa...
Kambario 5 ir 6 dydis labai skirtingas, ar nevertetu siauro ir ilgo 5-to vos padidinti, kad jis nebutu kaip sandeliukas rolleyes.gif Tada ir langu dydis toje sienoje galetu būti vienodas, o ne trecdaliu skirtingas.
Virtuves langiukas mazuciukas/siauruciukas ir kriaukle kazkur sone - jums taip specialiai norisi? g.gif
Patogus tamburas yra svarbu, o su nukirsta siena vonioje gaunate keista ir beprasmi astru kampa schmoll.gif

Tos dvi patalpos: tamburas ir pagrindine vonia su isejimu i katiline - keistas reikalas. Pagalvokite: tas, kas uzeina i vonia, turi uzsirakinti ne tik vonios, bet ir katilines duris, nes per jas gi bet kada gali kazkas igriuti is katilines unsure.gif ir atvirksciai - bega zmogus is katilines (pvz. su batais is lauko) su rimtu reikalu, o ten durys uzrakintos, nes viduj nykstukas sedi lotuliukas.gif
Zodziu, projekta dar reikia gvildenti 4u.gif

Papildyta:
SVEIKI, visai pasimečiau  tarp spalvų
Čia Jūs visos bendrom jėgom randat sprendimus, gal galit ir man pagelbėti

As pasakysiu taip - nera paprasta atsakyti, kai matai grindu, akmens, tapeto gabaliuka ir spalvos koda. Visa tai erdveje gali atrodyti labai skirtingai, priklausomai kiek langu, kiek dienos sviesos yra patalpoje, koks apsvietimas.
Jei labai sviesu, galima pasiulyti ir tamsesniu elementu, bet jei vaizdas iskart niurokas, tai patalpa gal kaip tik reiktu sviesinti sviesiais elementais: baldais ir tekstile. Ir t.t. ir t.t.
Todel gal galite ideti realiu foto, nelabai suprantu kas trukdo tai padaryti, cia juk niekas jusu nenuteis, bet mums/anapus ekrano, bus lengviau nenusisneketi su gal but visai netikusiais pasiulymais, matant realia erdve smile.gif

Prie jusu turimu elementu gali tikti tiek monochromine, tiek pasteline, tiek kontrastinga spalvu palete ir simtai spalviniu variantu, todel reiktu bent jau zinoti i kuria spalvine puse linksta jusu sirdis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 24 gegužės 2016 - 12:02
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 24, 11:15)
As vienuose namuose esu sukurpusi stai tokia, panaudojant jau pagamintus pusgaminius/dureles smile.gif:

va va va sita ir turejau galvoje, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 24 gegužės 2016 - 13:10
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 24, 13:48)
O namelio vaizdeli is lauko bandete pasidelioti? Ar vaizdas jus tenkina? g.gif
Mane neramintu langu dydziu skirtumai, tai sen tai ten mazi langiukai ar durys virtuves sienoje (jos pateisinamos, jei ten/palei virtuves siena is lauko) bus terasa...
Kambario 5 ir 6 dydis labai skirtingas, ar nevertetu siauro ir ilgo 5-to vos padidinti, kad jis nebutu kaip sandeliukas rolleyes.gif Tada ir langu dydis toje sienoje galetu būti vienodas, o ne trecdaliu skirtingas.
Virtuves langiukas mazuciukas/siauruciukas ir kriaukle kazkur sone - jums taip specialiai norisi? g.gif
Patogus tamburas yra svarbu, o su nukirsta siena vonioje gaunate keista ir beprasmi astru kampa schmoll.gif

Tos dvi patalpos: tamburas ir pagrindine vonia su isejimu i katiline - keistas reikalas. Pagalvokite: tas, kas uzeina i vonia, turi uzsirakinti ne tik vonios, bet ir katilines duris, nes per jas gi bet kada gali kazkas igriuti is katilines unsure.gif ir atvirksciai - bega zmogus is katilines (pvz. su batais is lauko) su rimtu reikalu, o ten durys uzrakintos, nes viduj nykstukas sedi lotuliukas.gif
Zodziu, projekta dar reikia gvildenti 4u.gif

Vo, glaz almaz.. dėl langų.. mastau.gif Man gan padoriai visur langai išsidėlioja, tik toj vienoj rytinėj sienoj gavosi įvairūs blush2.gif Kambario langą pamėginsiu platinti ax.gif

Tai vat, kad projektą reikia gvildenti, o kažkaip labai pastrigau su tuo vonios kambariu.. visiškas blogis, sakot, į jį dvejos durys? blush2.gif O aš kažkokią logiką tame mačiau, kad ten ir purvinus rūbus nusimetus, nusipraustų kas iš lauko parėjęs.. Dėl to turbūt ir duris į pagrindinį wc išgrūdau net į tambūrą blush2.gif

Paišysiu naujai su katiline ir tamburu išorėje.. gal pagerės variantas.

Supratau - kreivų sienų atsisakyt. Močiutės kamūrkę paplatinti pioneer.gif

Jūs apie pagrindinį įėjimą šiaurėje (durys virtuvės sienoje) klausiat, ar tikslinga ten? Ten numatytas pagrindinis įėjimas, pagal projektą. Ir nieko gudriau nesugalvoju.
Nors gatvelė, atvažiavima tai iš pietų.. svarsčiau variantą, kad man patiktų ir įėjimas ten, pietuose.. g.gif Bet ten laiptinė.. bet gal įsipaišytų.. g.gif
Dabar toj šiaurėj gaunasi pagrindinis įėjimas, katilinės priestatas ir nedidelė terasa, nors dėl pastarosios vyras priešinasi, bet sakiau man norisi nors nedidelės, kad prisėst su kavos puoduku.. šiaip gi kieme erdvės pilna. Dar netolies bus pirties pastatas su terasa.

-----
Dėl virtuvės lango.. projekte ten lango nėra numatyta, čia aš noriu lango.. į šiaurę, į gėlynus, kiemą, terasą.. Nors mažo, bet, kad matyčiau ne tik darbastalį ir koldūnus, bet ir vaikus kieme blush2.gif
Ir kriauklę specialiai papaišiau ne po langu.. nes man visad klausimas stovėjo ir tebestovi, o kodėl dažnuose interjeruose kriauklė po langu? Gražu, patogu? g.gif Dabar proga paklausti.. nes aš sau neradau paaiškinimo, kodėl po lang turi būti blush2.gif

Ačiū už pastabas. Ir dar gal ką sukritikuosit mano pamąstymuose..
Atsakyti
4u.gif http://dustjacket-at...townhouse.html/
Atsakyti

Nesuprantu, kam tapetuot vieną sieną tapetu, kuris visai spalviškai netinka, o ir dekoratyvumo jokio iš jo... Siūlyčiau kuo skubiau nulupt ir nudažyt sieną kaip ir kitas - daug problemų tolesniuose pasirinkimuose išvengsit wink.gif
[/quote]

Spalviškai šio tapeto ruoželis susišaukia su marmuro šviesia spalva (čia mano akimis, bet gal jos meluoja). Ir manau duoda tai sienai kažkiek minkštumo
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 24, 12:15)
user posted image

Oi! Kur gauti tokių pusgaminių! Kur kur kur kur kur????

QUOTE(TuDa @ 2016 05 24, 14:50)

Vajetus, koks gražus namas!
Ir kaip gerai, kai lubos aukštos.
Atsakyti