QUOTE(mamagabi @ 2016 05 24, 13:48)
O namelio vaizdeli is lauko bandete pasidelioti? Ar vaizdas jus tenkina?
Mane neramintu langu dydziu skirtumai, tai sen tai ten mazi langiukai ar durys virtuves sienoje (jos pateisinamos, jei ten/palei virtuves siena is lauko) bus terasa...
Kambario 5 ir 6 dydis labai skirtingas, ar nevertetu siauro ir ilgo 5-to vos padidinti, kad jis nebutu kaip sandeliukas
Tada ir langu dydis toje sienoje galetu būti vienodas, o ne trecdaliu skirtingas.
Virtuves langiukas mazuciukas/siauruciukas ir kriaukle kazkur sone - jums taip specialiai norisi?
Patogus tamburas yra svarbu, o su nukirsta siena vonioje gaunate keista ir beprasmi astru kampa
Tos dvi patalpos: tamburas ir pagrindine vonia su isejimu i katiline - keistas reikalas. Pagalvokite: tas, kas uzeina i vonia, turi uzsirakinti ne tik vonios, bet ir katilines duris, nes per jas gi bet kada gali kazkas igriuti is katilines
ir atvirksciai - bega zmogus is katilines (pvz. su batais is lauko) su rimtu reikalu, o ten durys uzrakintos, nes viduj nykstukas sedi
Zodziu, projekta dar reikia gvildenti
Vo, glaz almaz.. dėl langų..
Man gan padoriai visur langai išsidėlioja, tik toj vienoj rytinėj sienoj gavosi įvairūs
Kambario langą pamėginsiu platinti
Tai vat, kad projektą reikia gvildenti, o kažkaip labai pastrigau su tuo vonios kambariu.. visiškas blogis, sakot, į jį dvejos durys?
O aš kažkokią logiką tame mačiau, kad ten ir purvinus rūbus nusimetus, nusipraustų kas iš lauko parėjęs.. Dėl to turbūt ir duris į pagrindinį wc išgrūdau net į tambūrą
Paišysiu naujai su katiline ir tamburu išorėje.. gal pagerės variantas.
Supratau - kreivų sienų atsisakyt. Močiutės kamūrkę paplatinti
Jūs apie pagrindinį įėjimą šiaurėje (durys virtuvės sienoje) klausiat, ar tikslinga ten? Ten numatytas pagrindinis įėjimas, pagal projektą. Ir nieko gudriau nesugalvoju.
Nors gatvelė, atvažiavima tai iš pietų.. svarsčiau variantą, kad man patiktų ir įėjimas ten, pietuose..
Bet ten laiptinė.. bet gal įsipaišytų..
Dabar toj šiaurėj gaunasi pagrindinis įėjimas, katilinės priestatas ir nedidelė terasa, nors dėl pastarosios vyras priešinasi, bet sakiau man norisi nors nedidelės, kad prisėst su kavos puoduku.. šiaip gi kieme erdvės pilna. Dar netolies bus pirties pastatas su terasa.
-----
Dėl virtuvės lango.. projekte ten lango nėra numatyta, čia aš noriu lango.. į šiaurę, į gėlynus, kiemą, terasą.. Nors mažo, bet, kad matyčiau ne tik darbastalį ir koldūnus, bet ir vaikus kieme
Ir kriauklę specialiai papaišiau ne po langu.. nes man visad klausimas stovėjo ir tebestovi, o kodėl dažnuose interjeruose kriauklė po langu? Gražu, patogu?
Dabar proga paklausti.. nes aš sau neradau paaiškinimo, kodėl po lang turi būti
Ačiū už pastabas. Ir dar gal ką sukritikuosit mano pamąstymuose..