QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 21, 12:53)
laba grazi lelyte, neabejoju, kad papuos kazkieno namus
merginos, vis galvoju apie virtuve ir kuo toliau tuo labiau man patinka virtuviniai be virsutiniu spinteliu, tik su lentynom.
Musu atveju virtuve gaunasi dviem lygiagreciom baldu linijom is kurios viena linija 5,6m, ten pats pagrindinis maisto gaminimas, plautuve, virykle, saldytuvas, o kitoje linijoje planavau statyt spintos bloka, kuriame sutalpint visus rakandus, vyno saldytuva ir pan.
tai va klausimas: kaip atrodytu jei viena virtuves puse bus be pakabinamu spinteliu, o kita - spinta iki lubu?
kiek ziurineju tokius interjerus tai nematau tokiu variantu
merginos, vis galvoju apie virtuve ir kuo toliau tuo labiau man patinka virtuviniai be virsutiniu spinteliu, tik su lentynom.
Musu atveju virtuve gaunasi dviem lygiagreciom baldu linijom is kurios viena linija 5,6m, ten pats pagrindinis maisto gaminimas, plautuve, virykle, saldytuvas, o kitoje linijoje planavau statyt spintos bloka, kuriame sutalpint visus rakandus, vyno saldytuva ir pan.
tai va klausimas: kaip atrodytu jei viena virtuves puse bus be pakabinamu spinteliu, o kita - spinta iki lubu?
kiek ziurineju tokius interjerus tai nematau tokiu variantu
Aciu Taip mano abiturjento klases tevai nusprende atsidekoti klases aukletojai
O patinkanciai virtuvei dideliu taisykliu nera, svarbu tik, kad tarp tu abieju sienu butu islaikyta pusiausvyra ir reikia sugalvoti kaip ta atlikti
Pvz.: spinta reiktu optiskai sulieti su siena, o lentynu sienoje kazka optiskai paryskinti, pasunkinti:
Kadangi i ''lengvesne/darbine/lentynu'' siena planuojama deti saldytuva bei pvz. orkaite, tai sitie agregatai gali buti imontuoti i aukstas spintas is sienos galu, o jau per viduri tarp ju - atviros, jums reikiamo aukscio lentynos - va jums ir pusiausvyra :