Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

Negaliu nepasidalinti, nes kai vakar pirkau veidroduka, patrauke mano demesi - baldas simpatiskas, kompaktiskas, kaip pagal uzsakyma atliktas, ir kaina padori smile.gif O dar ir akcija 20%
Gal kam pravers:
http://naudotibaldai...jos/indauja-17/
http://naudotibaldai...ujos/sekcija-7/
http://naudotibaldai...daujos/sekcija/
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 20, 15:25)
O kur yra Kauno senturgis?

Aleksoto turguj. Ir šitas, bet kainos ten iš lempos http://www.sendaikciai.lt/
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 20, 15:10)
- tvarkau mazuliuuuka butuka, todel atsakomybes jausmas dar labiau apsunkina pasirinkima

žaviuosi Jūsų požiūriu į užsakovą, ypač kai savo kailiu išbandžiau visiškai priešingą.
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 20, 15:34)
Negaliu nepasidalinti,

drinks_cheers.gif tikrai faini, ir dar galima padažyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 05 20, 15:44)
žaviuosi Jūsų požiūriu į užsakovą, ypač kai savo kailiu išbandžiau visiškai priešingą.

Papildyta:
drinks_cheers.gif  tikrai faini, ir dar galima padažyti biggrin.gif

Aciu 4u.gif O kas jums nutiko? unsure.gif

Taip, su jais galima ''pazaisti'':)
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 20, 16:03)

labai plėstis nenoriu, iš esmės nieko labai ypatingo kaip šiais laikais - 1. vietoj tikslo taupyti kliento pinigus, buvo tikslas kuo daugiau jų išleisti susijusiose parduotuvėse, vis pamirštant pasiūlyti pigesnes alternatyvas (bet čia su manim labai nepasisekė biggrin.gif) 2. jokios atsakomybės už savo veiksmus ir sprendimus (dabar kai pažiūriu atgal, tai panašiau į patologiją, nei tiesiog charakterio bruožą).

Geroji dalis ta, kad atradau naują domėjimosi sritį smile.gif

Apie senturgius - Panevežio automobilių turgui man pasirodė įdomu, ypač jei nebijot savartyno ir ieškot kažko "perdarymui".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 20 gegužės 2016 - 15:36
Noriu jau būti toj fazėj, kai renkami baldai ir lovatiesės sad.gif Kodėl kiti jau yra, o aš niekaip ne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 20, 16:38)
Noriu jau būti toj fazėj, kai renkami baldai ir lovatiesės sad.gif Kodėl kiti jau yra, o aš niekaip ne sad.gif

Joje galima būti, tik vizija reikia tureti gan aiskia smile.gif Pas jus viskas lyg ir turetu būti aisku, nes sienos baltos, o tai kaip baltame popieriaus lape deliotis paveiksliuka: cia rudas stalelis, cia zalias kreslelis, cia medine lovele, cia spalvota lovatiesele ir vienspalve pagalvele...beveik kaip dainoj biggrin.gif
Pvz. jus zinote, kad miegamojo sienos plotis toks ir toks, lovos plotis bus toks, is sonu lieka vieta spintelems - ju plotis irgi tampa aiskus. Tai va ir dairotes patinkancios lovos ir spinteliu, uztiesalu ir uzuolaidu...
Taip pat manau, kadnereiktu uzsiciklinti tik ant vieno varianto, kaip pvz. uzuolaidos tik tos ir taskas. Geriau rinktis du tris galimus/tinkamus variantus, nes gali būti, kad lovatiese rasite labiau tinkancia antram ar treciam jusu nuziuretam variantui. Zodziu, reikia tureti pasirinkimo laisve, nes kitaip galima prazilti beieskant "tik to ir ne kito".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 gegužės 2016 - 17:17
(tempiu lūpą) Pas mus dar daug iki to sad.gif Net laiptų dar nėra! Į antrą aukštą! Kur miegamasis. Babkės jau į pabaigą, o darbai dar ties viduriu lotuliukas.gif
Taip jaučiausi, kai reikėjo gimdyt, visi klausinėja, kodėl negimdai, o ką aš žinau, nesigimdo! Voso aplinkui pagimdė, net katė kieme kačiukų atsivedė, o aš, maniau sau, visada nėščia vaikščiosiu!

Taip ir čia dabar. Visi - kada kraustysitės, o blin kada kraustytis??? Gipsas, betonas, na langai, lauko durys. Kitą savaitę gal bus plytelės ir vidaus durys, kažkada - grindys, o kada bus kokia ten virtuvė ir laiptai - bbz, nes biudžetas nebetraukia lotuliukas.gif Apie plintusus net nekalbu! O gal blin spjaut į viską ir imt plintusus? Bus nors grindys normalios, ir dzin ta virtuvė, visi neandertaliečiai be virtuvių gyveno, ir nei vienas nenumirė.

Nors pala, jie numirė. Visi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 gegužės 2016 - 19:26
Moteros? O kokie būdavo senoviniais laikais - na taip tarpukariu ar anksčiau - mediniuose namuose laiptai? Dabar galvoju galvoju, ieškau ieškau, bet internetas meta tik visokias bjaurybes. Aš pati kiek pamenu, jie būdavo uždari - na po durim kažkokia patalpa. O dabar man reikia būtent atvirų, kad po jais būtų tuščia. Paprasčiausių tiesių be jokių ten užlankstymų ir pričindalų. Ir atvirų. Nes ten durys į vyresnėlio kambarį. Hm.

Architektas siūlė kažkokius baisiai modernius, bet tuos modernius paskaičiavus išėjo beveik 5000. Nu nafig, kiek jie tada lupa už laiptus SU pričindalais? Žo, nenoriu, noriu paprastų ir papigiai biggrin.gif

Papildyta:
Ieškojau laiptų ir radau biggrin.gif https://www.pinteres...e/stair-treads/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 gegužės 2016 - 22:29
QUOTE(Noa @ 2016 05 20, 18:25)
(tempiu lūpą) Pas mus dar daug iki to sad.gif Net laiptų dar nėra! Į antrą aukštą! Kur miegamasis. Babkės jau į pabaigą, o darbai dar ties viduriu lotuliukas.gif

Pas mus dar net projektas nepabaigtas, o as jau noriu savo virtuveje kava gert biggrin.gif sedziu sitoj temoj jau n metu ir vis dar svajoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 20, 23:36)
Moteros? O kokie būdavo senoviniais laikais - na taip tarpukariu ar anksčiau - mediniuose namuose laiptai? Dabar galvoju galvoju, ieškau ieškau, bet internetas meta tik visokias bjaurybes. Aš pati kiek pamenu, jie būdavo uždari - na po durim kažkokia patalpa. O dabar man reikia būtent atvirų, kad po jais būtų tuščia. Paprasčiausių tiesių be jokių ten užlankstymų ir pričindalų. Ir atvirų. Nes ten durys į vyresnėlio kambarį. Hm.

Architektas siūlė kažkokius baisiai modernius, bet tuos modernius paskaičiavus išėjo beveik 5000. Nu nafig, kiek jie tada lupa už laiptus SU pričindalais? Žo, nenoriu, noriu paprastų ir papigiai biggrin.gif

Papildyta:
Ieškojau laiptų ir radau biggrin.gif https://www.pinteres...e/stair-treads/

koks gražumynas wub.gif
user posted image
sodyboj, jei reiktų uždarų, tik tokius daryčiau wub.gif ne paslaptis mano aistra mėlynai spalvai ir tokiems visokiems raštams ant keramikos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 21 gegužės 2016 - 10:11
QUOTE(Noa @ 2016 05 20, 23:36)
Moteros? O kokie būdavo senoviniais laikais - na taip tarpukariu ar anksčiau - mediniuose namuose laiptai? ...noriu paprastų ir papigiai biggrin.gif

Senoviniais laikais laiptai budavo paprasti senoviniai lotuliukas.gif T.y.patys elementariausi: jei nameliukas medinukas - mediniai, jei rimtesnis murinukas - ir laiptukai padoresni - betonas+medis.
Kiek supratau is jusu kalbos ir noru, tai jums tinka mediniai laiptai. Jei jie bus matomi is sono, vienas geiriausiu variantu manau, kai is sono laiptu pakopas dengia "lenta". Kodel? Todel kad ji paslepias astriakampia pakopu "garmoške" ir pacias pakopas galite daryti kaip tik norite (kiauras/atviras) ir is ko tik norite: baltu lentu, rudu beicuotu lentu, pigiu lentu aptrauktu dziutu ar kilimine ir t.t.
Stai cia ta ''sonine lenta'':

user posted image

Dar temai papuosti imetu savo paskutine kurta lele - grazaus savaitgalio visoms 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 21 gegužės 2016 - 11:22
laba grazi lelyte, neabejoju, kad papuos kazkieno namus wub.gif

merginos, vis galvoju apie virtuve ir kuo toliau tuo labiau man patinka virtuviniai be virsutiniu spinteliu, tik su lentynom.
Musu atveju virtuve gaunasi dviem lygiagreciom baldu linijom is kurios viena linija 5,6m, ten pats pagrindinis maisto gaminimas, plautuve, virykle, saldytuvas, o kitoje linijoje planavau statyt spintos bloka, kuriame sutalpint visus rakandus, vyno saldytuva ir pan.

tai va klausimas: kaip atrodytu jei viena virtuves puse bus be pakabinamu spinteliu, o kita - spinta iki lubu?

kiek ziurineju tokius interjerus tai nematau tokiu variantu g.gif

jei nebutu spinteliu - noreciau tokio tipo maisytuvo, nes esant pakabinamoms spintelems jis tiesiog netilptu.
http://www.mechline....en/16-pre-rinse

Papildyta:
mano nusiziuretas tos, jo aukstis ±1m tad jei butu spinteles jis nietilptu
user posted image
Atsakyti