Aš pati transporto srity daug metų dirbus tai žinau kaip bet ką iš bet kur parsogabent nebrangiai
Iš vokiečių krūvą antikvarinių baldų susivežiau, iš anglų irgi visokio gėrio, įskaitant ir praustuves, ar šiaip visokius dūžtančius daiktus.
Jūsų didenybe, krosnelės nuorodą kelis pusl. atgal buvau įmetus, gamintojas vermont casting, rinkausi tarp šios ir jotul 600 ive, bet kai šią už gerą kainą gavau tai ir nebegalvojau, sakyčiau jog šis gamintojas net gerojai lenkia jotul, bet apie tai manau plėstis reiktų krosnelių temoje.
Noa, gal išeina iš rastų kokią sienutę ar pertvarą sukonstruot? būtų ir nauda ir grožis.
O aš šiandien parsivežiau veidrodukus, nagai niežti kaip noriu sendint, eisiu skaityt instrukcijas kaip tą geriau padaryt.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 05 19, 20:25)
O tu apversk ir pažiūrėk, gal tada paaiškės
O kai aplamai ebay krosnis pirkti? Iš kur jas veža? Gi transportas turėtų klaikiai brangus būti?
O kai aplamai ebay krosnis pirkti? Iš kur jas veža? Gi transportas turėtų klaikiai brangus būti?
galima pirkt bet ką, grubiai skaičiuokut, kad tiek iš Uk tiek iš DE 1 euro paletės parvežimas ~150eur kainuoja, na dar regionus reik žiūrėt, kad nebūtų labai nepatogūs.
Prieš koky pusmetį merginos paprotino, kad man laiptus reik akmeninėm plokštėm apsiklijuot, tai ir jas sugebėjau iš UK parsivežt ir galutinė gaina su transportu gavosi pusė lietuviškos.