Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

kodel transportas brangus? nelabai, kai bendrą kainą susumuoji.
Aš pati transporto srity daug metų dirbus tai žinau kaip bet ką iš bet kur parsogabent nebrangiai ax.gif

Iš vokiečių krūvą antikvarinių baldų susivežiau, iš anglų irgi visokio gėrio, įskaitant ir praustuves, ar šiaip visokius dūžtančius daiktus.

Jūsų didenybe, krosnelės nuorodą kelis pusl. atgal buvau įmetus, gamintojas vermont casting, rinkausi tarp šios ir jotul 600 ive, bet kai šią už gerą kainą gavau tai ir nebegalvojau, sakyčiau jog šis gamintojas net gerojai lenkia jotul, bet apie tai manau plėstis reiktų krosnelių temoje.

Noa, gal išeina iš rastų kokią sienutę ar pertvarą sukonstruot? būtų ir nauda ir grožis.

O aš šiandien parsivežiau veidrodukus, nagai niežti kaip noriu sendint, eisiu skaityt instrukcijas kaip tą geriau padaryt.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 05 19, 20:25)
O tu apversk ir pažiūrėk, gal tada paaiškės biggrin.gif

O kai aplamai ebay krosnis pirkti? Iš kur jas veža? Gi transportas turėtų klaikiai brangus būti?

galima pirkt bet ką, grubiai skaičiuokut, kad tiek iš Uk tiek iš DE 1 euro paletės parvežimas ~150eur kainuoja, na dar regionus reik žiūrėt, kad nebūtų labai nepatogūs.

Prieš koky pusmetį merginos paprotino, kad man laiptus reik akmeninėm plokštėm apsiklijuot, tai ir jas sugebėjau iš UK parsivežt ir galutinė gaina su transportu gavosi pusė lietuviškos.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 19, 11:33)
na va, nors viena gera naujiena, gavau vakar krosnele, kaip ir dauguma atveju - nauja, nukauta eby uz maziau kaip puse parduotuvines kainos, parvaziavo, apziurejom, sedziu apsipatenkinus ir svajoju kaip ji graziai pas mus atrodys.

matyt todel, kad pasiseka vis perliuku kokiu nukaut tai ir nenoriu Lietuvoj nei uz baldus nei uz plyteles brangiai moket  blush2.gif

Gera naujiena biggrin.gif

As siandien irgi patenkinta - nukoviau (vietiniam sendaiktyne) is Prancuzijos atkeliavusi zalvarini veidroduka papigiai, kurio lapeliai jau igauna turkio spalvos parudijimus wub.gif
user posted image

QUOTE(Noa @ 2016 05 19, 15:58)
Bet va ką su jais daryt, kad pagarba būtų aukštam lygy, galva neišneša. Stori ir trumpi

Ka ka - ant sienos juos! Kur dar!? biggrin.gif
Jei storoki, tai gal galima pjauti pusiau isilgai ir jau plonesnius, graziosiomis pusemis, tvirtinti g.gif Pvz. siena miegamajame uz galvos, priklausomai koks ju kiekis gausis, gali buti jais isdeta. Ju fone graziai ziuretusi minkstas lovugalis (medzio kiekiui susvelninti) ir is sonu kokie eklektiski sviestuvai, nuleisti ant juodu virviu lovos sonuose wub.gif

Cia rastukai vaiko kambaryje:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 19 gegužės 2016 - 20:05
Super veidrodukas. Ir sendaiktynas mylimas smile.gif

Gal žinot kokio čia baldų fabriko ženkliukas mano avatare, jei rodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 19 gegužės 2016 - 21:22
QUOTE(Y2K @ 2016 05 19, 21:52)
Super veidrodukas. Ir sendaiktynas mylimas smile.gif
Gal žinot kokio čia baldų fabriko ženkliukas mano avatare, jei rodo?

Avatara rodo smile.gif Sioje srityje as nieko neismanau rolleyes.gif, o ir nesu is tu, kuriems gamintojas svarbus ar reiksmingas butu. Cia kaip ir su vardiniais drabuziais - vieniems etikete svarbi, kitiems- ne smile.gif
Jei seni baldeliai yra verslas ar hobis, domejimasis gamintoju pilnai suprantamas, bet jei tik asmeninems reikmems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 gegužės 2016 - 08:57
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 19, 20:42)
kodel transportas brangus? nelabai, kai bendrą kainą susumuoji.
Aš pati transporto srity daug metų dirbus tai žinau kaip bet ką iš bet kur parsogabent nebrangiai  ax.gif

Iš vokiečių krūvą antikvarinių baldų susivežiau, iš anglų irgi visokio gėrio, įskaitant ir praustuves, ar šiaip visokius dūžtančius daiktus.

Pasidalinkit patirtim, ką? rolleyes.gif Ar bet kas gali tai padaryti, ar jūs ten per kokius pažįstamus? Kartais jau taip gerai būtų, atrodo, bet kad nemoku! Jei tai nėra tiesiog kažkas, kas parduodant siunčia.

Dėl brendo - man tai įdomu biggrin.gif Neturiu nieko šūstriau už Jysk, Ikea, Atsitiktinaigavom, Garažogamybos ir Diedaspatspadarė, bet vis viena labai įdomu biggrin.gif Juk žino žmonės ir apie kokį ten Cartier, nors nebūtiai naudoja biggrin.gif
Bet pagooglinau ir neradau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 gegužės 2016 - 11:14
QUOTE(Noa @ 2016 05 20, 12:14)
Dėl brendo - man tai įdomu biggrin.gif Neturiu nieko šūstriau už Jysk, Ikea, Atsitiktinaigavom, Garažogamybos ir Diedaspatspadarė, bet vis viena labai įdomu biggrin.gif  Juk žino žmonės ir apie kokį ten Cartier, nors nebūtiai naudoja biggrin.gif
Bet pagooglinau ir neradau.

Na, su tokiais rimtais brendais tai cia visos "kietos" tongue.gif nail.gif
As va pvz. vakar nusiaubiau laibai kietus du brandus "Prisma" ir "Alandeko" tongue.gif lotuliukas.gif O ko ne - lovatiesems "Alane" 30proc. nuolaida - nu kur tu rasi geriau biggrin.gif Nueini, issivynioji, pasidelioji, paciupineji, pamedituoji, pafotografuoji, apsisprendi, susimoki ir su dideliais maisais eini lauk ramus kaip belgas cool.gif

Rinkausi is dvieju, spekit kuri nugalejo bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Pliusas, kad abi puses dekoratyvios ir yra/galima isigyti derancia pagalve thumbup.gif

As nebuciau as, jei nebuciau nuejus pasitikrinti ka siulo kiti du bais rimti brendai: Maxima ir Jysk lotuliukas.gif Tai nieko doro ten neradus, tiek pasirinkimo, tiek reikiamu matmenu, tiek kainos prasme, ramia sazine gryzau i Alandeko.

O Prismoje irgi emiau lovos uztiesala bei pagalveliu uzvalkalus ir ju kamsalus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 gegužės 2016 - 12:31
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 20, 13:29)

Labiau vasariška smile.gif Bet abi fainos

Dėl baldelių, tai ten tokie keistos formos foteliukai, akivaizdžiai nėra seni, kol gyvai nepačiupinėjau, tai net nžn, ar man tiktų. Dėl logo cekavu tiesiog, nes labai jau neįprasta forma, lyg skandinavija ties lenkiško kičo riba. Irgi pagooglinau per kaimynus ir skandinavus, akis lyg neužkliuvo.
Kitą kartą verta pasidomėti, nes sendaikčiuose pastebiu kartais baldų, ypač kėdžių/fotelių, šiuo metu gaminamų Lenkijoje. Kas savaime nei blogai nei gerai, bet, jei nauji kainuoja pigiau, ir dar gali spalvą pasirinkti, tai ką žinau. Aišku, kai patinka ir viskas tinka 100 proc, tai ko ten galva sukti smile.gif
Arba va ant Tauro kalno pardavinėja labai senovines žalvarines rankenas už brangiai, kurios iš tiesų liejamos PL. Tiesa, PL sendaikčių turguose irgi jas pardavinėja kaip "antykus" tik gerokai pigiau. http://www.odlewnia....djecia/dr27.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 20 gegužės 2016 - 13:22
Jetus, kokia graži pirma lovatiesė! Tai be abejonės, ją ir ėmei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 20, 13:29)

Žinoma pirma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 05 20, 14:09)
Labiau vasariška smile.gif   Bet abi fainos

Neatspeta mirksiukas.gif, nors pripazinsiu dvejojau - pavasarine nuotaika lyg ir prasesi margesnes, linksmesnes, bet geriau pagalvojus - nuo vaiku zaislu bei smutkiu ir tep marga bus smile.gif

QUOTE(Noa @ 2016 05 20, 14:24)
Jetus, kokia graži pirma lovatiesė! Tai be abejonės, ją ir ėmei biggrin.gif

thumbup.gif Dar ir praktiska del savo "purvino" margumo cool.gif

QUOTE(poeme @ 2016 05 20, 15:02)
Žinoma pirma  biggrin.gif

Aha thumbup.gif

Cia as ne sau ax.gif - tvarkau mazuliuuuka butuka, todel atsakomybes jausmas dar labiau apsunkina pasirinkima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 gegužės 2016 - 14:12
QUOTE(Y2K @ 2016 05 20, 14:09)
Arba va ant Tauro kalno pardavinėja labai senovines žalvarines rankenas už brangiai, kurios iš tiesų liejamos PL. Tiesa, PL sendaikčių turguose irgi jas pardavinėja kaip "antykus" tik gerokai pigiau. http://www.odlewnia....djecia/dr27.jpg

Esu Kauno senturgyje "antikines" pašto dėžes mačius 3* kaina, nei gariūnuose "baltarusių parvory".
Atsakyti
O kur yra Kauno senturgis? Ne, gėda klaust, bet ir man reikia, ką nors rasčiau, nudažyčiau... Turiu patirties lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti