labas rytas
noriu Jūsų nuomonės. Užklausiau baldų gamintojo kokia būtų kaina knygų lentynos, montuojamos lange.
Gaunasi tokia situacija: sienos ilgis ±šeši metrai, aukštis trys, iš kurios 2,7 lango anga.
Taigi gaunasi ±3metrai lentynos lango sonuose (kiekviena po 1,5)+ sedima dalis-palange.
Gavau gamintojo kaina 5000eur ir galvoju ar as cia su savim susipykus ar tokios dabar baldu kainos?
iseina, kad beginis lentynos metras ±1500eur, paklausiau kodel taip brangu - sako "mes darome kokybiskai"
Man litais tokia kaina didoka atrodo, o cia eurais, ka manot?
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 19, 07:15)
labas rytas
noriu Jūsų nuomonės. Užklausiau baldų gamintojo kokia būtų kaina knygų lentynos, montuojamos lange.
Gaunasi tokia situacija: sienos ilgis ±šeši metrai, aukštis trys, iš kurios 2,7 lango anga.
Taigi gaunasi ±3metrai lentynos lango sonuose (kiekviena po 1,5)+ sedima dalis-palange.
Gavau gamintojo kaina 5000eur ir galvoju ar as cia su savim susipykus ar tokios dabar baldu kainos?
iseina, kad beginis lentynos metras ±1500eur, paklausiau kodel taip brangu - sako "mes darome kokybiskai"
Absurdas. Mano suolas prieškambary 2,5 metrų dvipusis tiek litais kainavo.
Nu tikrai Mums virtuvę už panašią kainą pagamino, tikrai kokybe nesiskundžiu
QUOTE(poeme @ 2016 05 19, 08:56)
Nu tikrai Mums virtuvę už panašią kainą pagamino, tikrai kokybe nesiskundžiu
aš esu pastebėjusi, kad kai meistrai naudoja tokią strategiją, kai turi darbų pusei metų į priekį, tada karkteli kainą iš lubų - nesutiks, tai nesutiks, o jei netyčia sutiks, tai apsimokės visus užsakymus mest ir daryt
kelis kartus esu pasakiusi "ačiū", o po pusmečio pasiūliusi dar kartą paskaičiuot visada per pusę kaina nukrisdavo.
QUOTE(Y2K @ 2016 05 18, 21:49)
O čia profesionalo kurti interjerai: viena nuoroda, kita nuoroda Girdėjau pletkus, kad labai nemėgsta, kai užsakovai kažką tokiame interjere po to pakeičia
Užmačiau dar vieną lietuvišką menininką. Nu ko ne Gaudi Tik aplinka vėl viską gadina.
Užmačiau dar vieną lietuvišką menininką. Nu ko ne Gaudi Tik aplinka vėl viską gadina.
Nezinau, bet Puzausko butas man nepatinka, kelia kazkokius nemalonius jausmus, keistai slogia nuotaika Tikrai nenoreciau nei i svecius, nei su tuo zmogumi susipazinti
Antro autoriaus darbai meniski, bet ne savo vietoje, todel tampa beprasmiai... gaila...
Gavau gamintojo kaina 5000eur
Ziauru
Bet gal ten rankomis isdrostas azuolas su svarovskio kristalu inkrustacijomis
nea, cia ne meistras, cia imone, kuria pries tai jums gyriau www.medenis.lt
Jie sakyciau tikrai naudoja neblogas medziagas, vezasi klijuotus skydus is skandinavijos ir dar patys juos kitiems baldininkams pardavineja, tad medziagu savikaina tikrai nera didele, kokybe ju irgi nebloga, bet nejoks ranku darbas, drozinai ar pan, juolab ie be fasadiniu dureliu (dureles kelios tik po sedima dalimi) , be furnituros, nes tai juk atviros lentynos
zodziu krito ju autoritetas, neberekomenduosiu niekam
Papildyta:
na va, nors viena gera naujiena, gavau vakar krosnele, kaip ir dauguma atveju - nauja, nukauta eby uz maziau kaip puse parduotuvines kainos, parvaziavo, apziurejom, sedziu apsipatenkinus ir svajoju kaip ji graziai pas mus atrodys.
matyt todel, kad pasiseka vis perliuku kokiu nukaut tai ir nenoriu Lietuvoj nei uz baldus nei uz plyteles brangiai moket
Jie sakyciau tikrai naudoja neblogas medziagas, vezasi klijuotus skydus is skandinavijos ir dar patys juos kitiems baldininkams pardavineja, tad medziagu savikaina tikrai nera didele, kokybe ju irgi nebloga, bet nejoks ranku darbas, drozinai ar pan, juolab ie be fasadiniu dureliu (dureles kelios tik po sedima dalimi) , be furnituros, nes tai juk atviros lentynos
zodziu krito ju autoritetas, neberekomenduosiu niekam
Papildyta:
na va, nors viena gera naujiena, gavau vakar krosnele, kaip ir dauguma atveju - nauja, nukauta eby uz maziau kaip puse parduotuvines kainos, parvaziavo, apziurejom, sedziu apsipatenkinus ir svajoju kaip ji graziai pas mus atrodys.
matyt todel, kad pasiseka vis perliuku kokiu nukaut tai ir nenoriu Lietuvoj nei uz baldus nei uz plyteles brangiai moket
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 19, 11:33)
smagu o mes savo mėlynąją irgi nukovėm iš vieno LT sandėlio provincijoj su 50 proc. nuolaida, nes "niekas neperka" o ir pradinė kaina mažesnė buvo nei apieškojau pas konkurentus, kurie tiesiog įsidėję į puslapio asortimentą ir veža pagal užsakymą su išankstiniu apmokėjimu.
aš tikrai žvejočiau ir pirkčiau daug ką iš ebay, deja turiu vyriškį, kuriam reikia pamatyt ir pačiupinėt gyvai nors iš esmės dažnai būna, kai susižaviu kokiu šviestuvu internete ir tada pamatau gyvai, pasidžiaugiu, kad nugalėjau impulsą griebti
tai nebent toks variantas, kai apžiūri gyvai ir tada ieškau internetu pigiau.
QUOTE(femme @ 2016 05 19, 11:53)
su brangesniais pirkiniais taip ir darau
pamenu pirma kart is ebay pirkau maxmara svarkeli, tai ilindus i kabina pasimatavau, prekes koda nusirasiau, o tada ta pati svarkeli susizvejojau ebay 10kart pigiau nei LT
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 19, 06:15)
Man vienas meistras aiškino kad labai mediena subrangusi, paruošto uosio kubas apie 500 e kainuoja, na bet jūsu kainos lenkia visas normas
QUOTE(vida777 @ 2016 05 18, 18:32)
blogiausiu atveju galesi lysves ireminti .
Tu neturi sąžinės, 19 amžiaus languotais rąstais lysves rėminti! 19 amžiaus namo statytojai, o jie buvo geležinkelininkai, grabuose vartosi nuo tokios nepagarbos senatvei!
Bet va ką su jais daryt, kad pagarba būtų aukštam lygy, galva neišneša. Stori ir trumpi.
Man to Puzausko interjerai irgi labai gražūs. labai, ir norėčiau ir su juo bendrauti, ir į svečius eiti. Bet va ar gyventi tokiam norėčiau, tai nežinau - čia yra diediškas interjeras. Labai tikras, labai išjaustas, bet diediškas. Labai diediškas, labai labai. Čia jau nei vaiko piešinį pakabinsi, nei lego ant grindų pabersi, nei katino tualetą įderinsi, nei patį katiną. Jeigu lygint jį su Grybaite - tai jie priešingose skalės pusėse, juoda ir balta. Hiperbolizuotai moteriškai prabangiai ir hiperbolizuotai vyriškai brutaliai. kaip... Kaip nežinau, kaip sintetinė olialia pupytė ir natūralus neandertalietis. Tai jei iš tų dviejų rinktis, net nesuabejojus imčiau jį. Bet apskritai daugumos, ir mano tame tarpe, komforto zona, man regis, kažkur per viduriuką
Papildyta:
QUOTE(Idda @ 2016 05 19, 15:49)
Man vienas meistras aiškino kad labai mediena subrangusi, paruošto uosio kubas apie 500 e kainuoja, na bet jūsu kainos lenkia visas normas
Man toks vaizdas, kad amžinai jiems viskas subrangę. Man va plyteles klot, brangoka - nu tai taip, bet žinokit, pas jus plytelės mažos, darbo daug. Sakau, kaip mažos, taigi ne mozaika? Ai nu jo, mozaika būtų dar brangiau O sakau, jei būtų didelės, tada sakytumėt, kad labai daug pjaustyt reikia, ar ne? Nu jo, tas irgi kelia kaina. O tai kas tos kainos nekelia? Sakau, žinot, jei turėčiau sporto salę, tai pati išsikločiau Juokiasi. Nu vat, jie tokie..
Papildyta:
O gal jis litais paskaičiavo, ir susimaišė?
Nafiga atvirai lentynai labai didelė kokybė? Kas ten, lankstai, furnitūra, bėgeliai? Plokštė. Vach vach, kiek jos ten matysis, kai knygų prisidės?
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 19, 11:33)
Čia kalbi apie krosneles kaip židinius, kur malkom kūrenama? Kokią, jei ne paslaptis? Pasirodyk
Mes vakar irgi pirkom. Tiesa, perspėjo, kad jos negalima vartyti, patys atvežė. O kodėl negalima, tai nežinau
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 05 19, 17:37)
Čia kalbi apie krosneles kaip židinius, kur malkom kūrenama? Kokią, jei ne paslaptis? Pasirodyk
Mes vakar irgi pirkom. Tiesa, perspėjo, kad jos negalima vartyti, patys atvežė. O kodėl negalima, tai nežinau
O tu apversk ir pažiūrėk, gal tada paaiškės
O kai aplamai ebay krosnis pirkti? Iš kur jas veža? Gi transportas turėtų klaikiai brangus būti?