Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(Juodai @ 2016 05 17, 21:22)
Kodėl nenusisekė g.gif ... Gal kaip tik nusisekė biggrin.gif

na kiekvieno skonis skirtingas, manau, kad po kokių dviejų mėnesių gyvenimo tarp raudonų sienų mane "pagautų" depresija ir ką nors nudobčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 17, 21:45)
na kiekvieno skonis skirtingas, manau, kad po kokių dviejų mėnesių gyvenimo tarp raudonų sienų mane "pagautų" depresija ir ką nors nudobčiau biggrin.gif

Tai taip ir sakykite, kad Jums netinka smile.gif. Bet tai nereiškia, kad nenusisekė wink.gif.
Atsakyti
Man irgi labai fainas. Jei turėčiau vasaros ir žiemos rezidencijas, žiemai norėčiau tokios svetainės biggrin.gif
Toj nuotraukoj, kur su staliuku, nesimato užuolaidų, kilimų, žydros TV nišos. Atmetus juos ir dar raudoną sofą, gan ramus rudų-geltonų atspalvių derinys gaunasi, tik tiek, kad nepastelinis. Ir kaip gražiai virtuvė pasislėpus, kai pirmą kartą varčiau, net ne iš karto pastebėjau.
Atsakyti
Man ten labai viskas gudriai padaryta atrodo. Visi kardinalūs dalykai - ramių spalvų. Na gal išskyrus plyteles vonioj, bet baseino mėlyna vonioj - tai ne mėlyna virtuvėj, kažkaip normaliau žiūrisi. O spalvos - lengvai pakeičiamos. Užsimanei ramių spalvų - pyst, perdažei, užkabinai kitas užuolaidas, pastatei kitą sopkę, ar tą pačią pervilkai - ir viskas, per porą dienų čia bet ką galima padaryt, ką tik nori.
Atsakyti
Ir man patiko Januš butas. Ne mano stilius, bet as ir ne menininke - man tokio ir nereikia! Bet jeigu as nesioju kelnes, negaliu del to sakyti, kad visos sukneles - negrazios biggrin.gif .
O stai su Grigaicio butu man nenusiseke. Jam gal ir nusiseke, bet man, ne. Po keliu foto pajutau lengva bloguma ir turejau uzdaryti p. Grigaicio apartamentu duris, t.y. langa doh.gif .
Labai teisinga pasirode viena pastraipos antraste: "Namai – tai žmogaus veidrodis".
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2016 05 18, 08:37)

Labai teisinga pasirode viena pastraipos antraste: "Namai – tai žmogaus veidrodis".

jei kalbant apie Grigaicio butai tai mano akimis ziurint kazkokia neisaugusio vaiko prihoze...

Voniod kambarys, lapiu uodegos, voveraites iskamsa....toliau neziurejau
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Grigaičio butą anksčiau žiūrėjau ir vienintelė mintis-dulkių kaupyklos,kiek laiko reikia kol viską perkilnotum doh.gif
Atsakyti
Jaukus interjeras sename name.

Labai patiko senų balkių su įsispaudusiu pynučių raštu panaudojimas.
Ir akis užkliuvo už virtuvės - ne taip senai diskutavom virtuvių temoj, o ir kiek bendravau su gamintojų dizaineriais, daugumos nuomone, ilgos siauros vertikalios viršutinės, net jei lubos aukštos, yra blogis. Tipo gražiau žiūrisi horizontalios. O va čia įrodymas, kad nevisada ir nebūtina prisirišti prie tuo momentu madingų stereotipų. Apie tai, kiek lankstam pinigų susitaupo, tai atskira kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 05 18, 10:47)
Jaukus interjeras sename name.

Labai patiko senų balkių su įsispaudusiu pynučių raštu panaudojimas.
Ir akis užkliuvo už virtuvės - ne taip senai diskutavom virtuvių temoj, o ir kiek bendravau su gamintojų dizaineriais, daugumos nuomone, ilgos siauros vertikalios viršutinės, net jei lubos aukštos, yra blogis. Tipo gražiau žiūrisi horizontalios. O va čia įrodymas, kad nevisada ir nebūtina prisirišti prie tuo momentu madingų stereotipų. Apie tai, kiek lankstam pinigų susitaupo, tai atskira kalba smile.gif

Šitas baisiai panašus į mūsų biggrin.gif
Tik pas mus ne visas namas, dalis. Tokių rąstų su langučiais turim susikrovę krūvelę - baisiai norėjau palikti sieną, bet niekaip neišėjo - ir niekaip neišmanau, ką man su jais nuveikus, kad tas daiktas nebūtų baisiai masyvus, nes erdvės ne fontanai...

Tie langučiai yra 19 a. galo - 20 a. pradžios darbas, kai tokias lysteles kryžmai kaldavo, o ant jų dėdavo tinką, na kad tinkas laikytųsi. O patys rąstai - apdirbti kirviu! Nuostabūs rąstai, bet niekas manęs nesupranta. Visus susigrobiau, ir nežinau, ką su jais nuveikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 18, 16:31)
Tik pas mus ne visas namas, dalis. Tokių rąstų su langučiais turim susikrovę krūvelę - baisiai norėjau palikti sieną, bet niekaip neišėjo - ir niekaip neišmanau, ką man su jais nuveikus, kad tas daiktas nebūtų baisiai masyvus, nes erdvės ne fontanai...

Tie langučiai yra 19 a. galo - 20 a. pradžios darbas, kai tokias lysteles kryžmai kaldavo, o ant jų dėdavo tinką, na kad tinkas laikytųsi. O patys rąstai - apdirbti kirviu! Nuostabūs rąstai, bet niekas manęs nesupranta. Visus susigrobiau, ir nežinau, ką su jais nuveikus biggrin.gif

blogiausiu atveju galesi lysves ireminti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 18, 17:31)

Tikrai jaukus bustas ir akivaizdziai aisku, kad moteris domisi interjerais thumbup.gif
Is pirsto, be skonio bei supratimo, tokio interjero "neislausi" smile.gif
Musu nekuriems profesionalams galima butu pasimokyti, kaip is s... isspausti vaska ir dar grazu bei jauku biggrin.gif

Del rastu su languciai - as tai labaiii suprantu! Geris!!! Tikrai panaudokit!

Puikus panasiu interjeru puslapis thumbup.gif ir kelios fotkes is jo:
https://www.facebook...36134299737836/

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 18 gegužės 2016 - 18:22
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 18, 19:10)
Tikrai jaukus bustas ir akivaizdziai aisku, kad moteris domisi interjerais thumbup.gif
Is pirsto, be skonio bei supratimo, tokio interjero "neislausi" smile.gif
Musu nekuriems profesionalams galima  butu pasimokyti, kaip is s... isspausti vaska ir dar grazu bei jauku biggrin.gif

Atrodo, dar jos gamybos dažus restauravimo psl reklamavo kažkas.

O čia profesionalo kurti interjerai: viena nuoroda, kita nuoroda Girdėjau pletkus, kad labai nemėgsta, kai užsakovai kažką tokiame interjere po to pakeičia smile.gif .

Užmačiau dar vieną lietuvišką menininką. Nu ko ne Gaudi Tik aplinka vėl viską gadina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 18 gegužės 2016 - 20:54