Taigi vat, dabar galvoju dar labiau
Apie užuolaidą pagalvosiu laikinai - nuolatinai netiks, nes gyvenamas kambarys ir ant praėjimo, palei pat išėjimą iš namų. Miegamajam ar kokiam svečių kambary, jei kas buožė ir tokį turi, tai visai gražu. Ir nėr taip jau brangu labai.
Nuo meno kūrinio gal susilaikysiu, bala, kaip sakant, jo nematė. Aš su menu neaiškiuose santykiuose
Mat, aš visada nutariu, kad nafiga yra kopijuot, kopijos - nelygis, tai žema, tada aš pati nutapysiu, savom rankom, ir išreikšiu savo sielą savo namuose! Ir gaunasi, he he, tokia, na, kaip čia gražiau išsireiškus,
šūduva su pretenzijom Galiu parodyt savo mėginimą dekupažo būdu iš senos spintos padaryti elegantišką spintelę vaikų kambariui, ji pagal pirminį užmojį turėjo būti visa balta ir su klasikiniais kraštais, ir šiek tiek piešinėlių ant stiklo, kad jungtų sena ir nauja, tikriausiai Grybaitė savo projektuose irgi tą nori išreikšti.
Žo, ėmiausi aš tos spintelės, prisipirkau dekupažinių raštų ir dažų, ir lakų visokių. Bet bedarant man nusibodo valyt, nutariau, kad fig, bus baltos tik durelės, tiks, netiks, laikinai juk, kitaip vienas vargas. Pradėjau dažyt, nusibodo, pradėjau dekupažint, pagavo kablys, betgi kablys visai nebūtinai reiškia, kad bus nuostabus rezultatas
Žodžiu, užklijavau paveiksliukus, pradėjau dažyt, įsijaučiu, ateina katinas, įlipa į dažus, eina toliau, palieka ant grindų baltas pėdas, gaudau katiną, valau katiną, tęsiu darbą, įkvėpimas eina per kraštus kartu su dūmais, įsivaizduoju, kaip tatai bus didis meno kūrinys, aukščiausio lygio meno apraiška, vėl ateina katinas, išeina su mėlyna ausim, aš nutariu, kad jo spalva ar taip ar taip - mėlyna, mėlynas bikoloras, tai išėjo gal kiek trikoloras, nu fig snim, dažau visa it koks Pikasas ir esu baisiai savim patenkinta
Kitą dieną pažiūriu - ne klasikinė spintelė vaikučiams knygelėms, o ekstravagantiškai kičavota spintelė seniems hipiams slėpti žolę. Net Grybaitę gal pritrenktų.
Žo, su menu pas mane santykiai sudėtingi, aš jį myliu, o jis manęs nė
Tiesa, vaikai kadangi mamai nekritiški, tai naudoja tą spintelę gražiausiai, pridėjo į ją š visokio. Bet naujoj vietoj norėčiau kokios elegancijos, ar ką
Dekupažu daugiau neužsiimsiu, viskas, baigiau tą reikalą, bet tapybos nebaigiau. Tik bijau kad, kaip ten sako Xmenai, negalėsiu sukontroliuot savo galios, ir tada visi namai išeis šitos spintelės dvasia, o kas tada juose gyvens?
Papildyta:Aš tą spintelę, beje, planuoju gal net pasilikt, bet stiklus išmesiu nafig, viską nuskusiu načiort, įdėsiu matinį stiklą ir nudažysiu kokia nors viena spalva. baltai. Nors pasąmonė rėkia - dažyk žaliai, bet protas sako - kur tu dūra dėsi žalią spintelę? Nebent išmesi į pievą