Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

Man tos Mamos Sandros plytelės visai neblogos. Niekuo jos man neužkliūva smile.gif Jei patiktų, imčiau šaltu snukiu biggrin.gif

O kiliminės plytelės irgi labai gražios, pati į tokias žiūrėjau stalčių atidarius aparicci. Bet nepasiryžau, nes man regis, tai yra didesnių erdvių plytelės. Va, turėčiau didelę atskirą virtuvę, tai susidėčiau ir ant grindų, ir ant sienų, greta minimalistinių baldų. O kai pas mane vietos mažai ten, kur reikia plytelių, tai pažiūrėjau ir išėjau. Bet labai gražios.

Tik nesutikčiau, kad jos kaimiško stiliaus. Man jos tokios greičiau "sudegusio teatro" arba "rūmų po karo" stiliaus biggrin.gif
Buvau Moki veži - vo, ten visos plytelės kaimo stiliaus! Kaimų kaimo kaimiško lenkiško biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 12, 17:41)

O kiliminės plytelės irgi labai gražios, pati į tokias žiūrėjau stalčių atidarius aparicci.

Tik nesutikčiau, kad jos kaimiško stiliaus. Man jos tokios greičiau "sudegusio teatro" arba "rūmų po karo" stiliaus biggrin.gif

labai pritariu thumbup.gif lotuliukas.gif

rodžiau jas gyvai pas save pirties namelyje, ko gero dar nedalyvavot temoje smile.gif

Atsakyti
Nemačiau, aš tik dabar atsivilkau. Pažiūrėjau kiek čia temų - oooi! Reiks kada sėst ir perskaityt visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 12, 22:37)
Nemačiau, aš tik dabar atsivilkau. Pažiūrėjau kiek čia temų - oooi! Reiks kada sėst ir perskaityt visas smile.gif

Jei googlėj ieškai kažko lietuvių kalba klasikinio interjero tema, tai temos nuorodas išmeta pirmiausia biggrin.gif kompetentingesnių lietuviškų informacijos šaltinių nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 13 gegužės 2016 - 06:17
QUOTE(Noa @ 2016 05 12, 16:41)

jei cia komentaras i mano zinute, o jei ir ne, pasakyciau, kad tu plyteliu, atskirai paemus, stiliu sunku ir nubrezti. Pagrindinis ju charakterio bruozas - nudevetos, o kur, kaime ar mieste, rumu virtuveje ar teatro foje, ne taip ir svarbu. Atsiras aplinka, paaiskes ir stilius. Sios plyteles ne diktatores, jos nuolankios, prisitaikancios prie visko, ka ant ju beuzkrautum.
Jei tradiciskai kaima paliekam kaimu, tai man jos ten tinka labiau, nei kokios blizgios ar modernios.
Atsakyti
Kadangi kalba apie plyteles.. užklausiu.. kiek pirkdami plyteles "užmetat" papildomai g.gif kažkur skaičiau, kad 5 proc. reik turėt rezervo g.gif Kaip Jūs pirkdamos darot? kiek daugiau perkat, nei teoriškai reikia g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 05 13, 10:04)
Kadangi kalba apie plyteles.. užklausiu.. kiek pirkdami plyteles "užmetat" papildomai g.gif  kažkur skaičiau, kad 5 proc. reik turėt rezervo g.gif  Kaip Jūs pirkdamos darot? kiek daugiau perkat, nei teoriškai reikia g.gif   4u.gif

Aš tai skaičiuoju vienetais pagal schemą biggrin.gif ypač kai dydis 100*50, nes perkant pagal kvadratus visiškas nesusipratimas gautųsi. Kadangi pakuotėje buvo po 3 plyteles, reikėjo 88 plytelių - tai viso 30 dėžių 2 atliekamos buvo. Viena pjaunant skilo, liko viena sveika plytelė biggrin.gif
Kvadratų yra 38, plytelių - 44 kv.m., nes palei ilgąsias sienas prisipjove po 10 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 13 gegužės 2016 - 09:34
Kadangi kalba apie plyteles.. užklausiu.. kiek pirkdami plyteles "užmetat" papildomai g.gif  kažkur skaičiau, kad 5 proc. reik turėt rezervo g.gif  Kaip Jūs pirkdamos darot? kiek daugiau perkat, nei teoriškai reikia g.gif  4u.gif

Cia turbut reiktu atsizvelgti ir i patalpos dydi i pati produkta -ant kiek jis kokybiskas. Jei 2 klase, tai gali būti daugiau broko, todel uzsimesti galima kiek daugiau nei ant aukstos klases plyteliu. Mes pvz. ememe papildomai 3 kvadratais daugiau 100kv/m - t.y. trys papildomos pakuotes.
Viena is ju liko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi kalba apie plyteles.. užklausiu.. kiek pirkdami plyteles "užmetat" papildomai g.gif  kažkur skaičiau, kad 5 proc. reik turėt rezervo g.gif  Kaip Jūs pirkdamos darot? kiek daugiau perkat, nei teoriškai reikia g.gif  4u.gif

plyteliu salone sake jog reikia 2proc uzmest
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 12, 22:37)

Neverta irnesakyk.gif Arba prazilsit arba cibuliai peraugs lotuliukas.gif
Atsakyti
O man su plytelem gavosi taip, kad truko 1 biggrin.gif Nes daug nusipjauste doh.gif Nu ka- as pirmadieni 8.55 prie aparici salono jau stovejau ir meldziaus , kad butu, nes senai pirkau.Aciu dievui dave is ekspozicijos ta plytke, nes kitaip laukt but reikeje lotuliukas.gif Ir atrodo buvom uzmete rolleyes.gif
Atsakyti
Dėkui pasisakiusioms..reiks gal ir mums pasibraižyt g.gif
Atsakyti