Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 11, 19:19)
plotas svetainės ~60m2, virtuvės su valg. ~24

Taip, plotas tikrai nemazas, nenoriu jusu suklaidinti 4u.gif, ypac nemacius gyvai paciu plyteliu. Jei jums grazu, tai ir ok:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 gegužės 2016 - 18:32
QUOTE(mamagabi @ 2016 05 11, 18:29)
Taip, plotas tikrai nemazas, nenoriu jusu suklaidinti 4u.gif, ypac nemacius gyvai paciu plyteliu. Jei jums grazu, tai ir ok:
user posted image

net nebezinau, sakyt ka ar nesakyt, bet man tos plyteles tokios baisios is paveikslelio atrodo blush2.gif .
Tikiuosi mamaSandra neisizeis ir susidejus (?) pasirodys. Nu niekaip neisivaizduoju, kad jos galetu graziai atrodyti - kaip saligatvis, tik truputi tamsesnis wink.gif . O betona as myliu labiau uz bet kokia kita danga.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

mamagabi anksčiau negalėjote sumesti foto su tekstile g.gif O jei rimtai "prašoviau" su užuolaidomis valgomajame ,po foto peržiūrėjimo tuo dar kart įsitikinau cool.gif .Pakabinau ,o jos visiškai kitos spalvos,nei,kad pirkau ,kai saulė pašviečia net oranžinės doh.gif Sienų spalva iš šios foto paletes

user posted image

tai va galvoju nei nėščia,nei pms,kaip man susišvietė,kad jos bus tinkamos neįsivaizduoju.Tiesiog užtemimas...
va pavyko isgauti medziagos spalva tikroji tokia(soriux niekaip nepavyksta ikelti sumazintos foto doh.gif )
spalva

pas mane atrodo taip doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 12 gegužės 2016 - 06:54
QUOTE(vida777 @ 2016 05 11, 23:05)
net nebezinau, sakyt ka ar nesakyt, bet man tos plyteles tokios baisios is paveikslelio atrodo  blush2.gif .
Tikiuosi mamaSandra neisizeis ir susidejus (?) pasirodys. Nu niekaip neisivaizduoju, kad jos galetu graziai atrodyti - kaip saligatvis, tik truputi tamsesnis  wink.gif . O betona as myliu labiau uz bet kokia kita danga.

ko cia įsižeisti? dar nesusidėjau gi, o gal ir išvis nedėsiu, esu paieškose geriausio varianto. Anksčiau buvau nusižiūrėjus marmuro imitacijos plyteles, bet prie plytų sienos bijau, kad gali per marga atrodyt, reiktų vienspalvių, ramios, šiltos spalvos. Kol kas šios - vienas iš variantų.

Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2016 05 12, 07:15)
Labas rytas  4u.gif

pas mane atrodo taip  doh.gif

labas rytas 4u.gif
pirmosios foto nerodo, o iš antrosios nelabai eina suprast kas pas Jus negerai
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 12, 07:52)
Papildyta:
labas rytas  4u.gif
pirmosios foto nerodo, o iš antrosios nelabai eina suprast kas pas Jus negerai

Man negerai,nes jos oranžinės patapo ,o pirkau tai kaip sviesias biggrin.gif
kokybė foto nepavydėtina nu ,bet spalva matyti.
Kol kas tegul pakaba ,gal suvažiuos baldai visumoj neatrodys taip "rėkiančiai"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 12 gegužės 2016 - 06:59
Kokių sprendimu pasiūlytumėt tokiai situacijai? Terasa gausis tokia iskilus,kaip ja apdailinti?

pvz is interneto platybiu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 12, 06:52)
ko cia įsižeisti? dar nesusidėjau gi, o gal ir išvis nedėsiu, esu paieškose geriausio varianto. Anksčiau buvau nusižiūrėjus marmuro imitacijos plyteles, bet prie plytų sienos bijau, kad gali per marga atrodyt, reiktų vienspalvių, ramios, šiltos spalvos. Kol kas šios - vienas iš variantų.

tada tu galvok psichologiskai, ka tu nori tuose namuose patirti - jaukuma, siluma, ramybe, ar jie bus kaip tarpine stotele atlekti is miesto i kaima, susimesti smutkes, persirengti, nulekti pazvejoti, po pievas palakstyti, pagerti, pavalgyti, greitai issisluoti ir vel atgal... Tada tai nespesi ir pajausti kokios tos grindys irnesakyk.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2016 05 12, 08:49)
tada tu galvok psichologiskai, ka tu nori tuose namuose patirti - jaukuma, siluma, ramybe, ar jie bus kaip tarpine stotele atlekti is miesto i kaima, susimesti smutkes, persirengti, nulekti pazvejoti, po pievas palakstyti, pagerti, pavalgyti, greitai issisluoti ir vel atgal... Tada tai nespesi ir pajausti kokios tos grindys  irnesakyk.gif .

net nežinau, ar galėčiau su tuo sutikti biggrin.gif
savo poilsio namelyje planuoju vieną kitą vakarą praleist per savaitę, bet vis tiek turi būti taip, kaip man patinka, o ne iš bėdos.... Galų gale grindų belekokios dangos kaina, jei rinktis kokybę, su klojimu-klijavimu nebus ženkliai mažesnė už tikrai patinkančios kainą, tai kokia prasmė rinktis tai, kas nepatinka visu 100 proc. wink.gif

Apskritai grindys - viso namo akcentas, įspūdis, "lygis" ir taip toliau. Atsistosi ant ryžų akcijinių plytelių iš senukų ir norėsis namo tą pačią akimirką biggrin.gif

Beje, šitos konkrečios plytelės, kur tamstai baisios, tikrai negali būti vertinamos pagal vaizdą nuotraukoje, nes jų visas šarmas yra toje "minkštoje" faktūroje, tiesiog norisi stotis su basa koja....
Na bet aišku įspūdis yra subjektyvus dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 12 gegužės 2016 - 08:31
QUOTE(femme @ 2016 05 12, 08:23)
Beje, šitos konkrečios plytelės, kur tamstai baisios, tikrai negali būti vertinamos pagal vaizdą nuotraukoje, nes jų visas šarmas yra toje "minkštoje" faktūroje, tiesiog norisi stotis su basa koja....
Na bet aišku įspūdis yra subjektyvus dalykas.

kad as visai ne apie tai...
sakiau, kad sprendziant is paveiksliuko, yra butent tokia nuomone...

O kad grindys turi buti bele kokios, taip niekada dar negalvojau (negaliu patiketi del tokio nesusisnekejimo blink.gif ). Sakau tik, priklausomai nuo toje aplinkoje vykstancio/planuojamo veiksmo, jas galima rinktis minkstas/siltas/jaukias, arba saltas/praktiskas/nepretenzingas/nepastebimas.
Sokti galima ir ant parketo, ir ant betono, svarbu, kad viskas pagal paskirti ir savo vietoje, tada ir vienas ir kitas atrodys tinkamai.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2016 05 12, 09:46)
Sakau tik, priklausomai nuo toje aplinkoje vykstancio/planuojamo veiksmo, jas galima rinktis minkstas/siltas/jaukias, arba saltas/praktiskas/nepretenzingas/nepastebimas.

aš siūlyčiau rinktis minkštas/šiltas/jaukias//nepretenzingas/praktiškas biggrin.gif

gal ir nesupratau, ką turėjot omeny, bet sureagavau į "nespėsit ir pajausti, kokios tos grindys" - nes man grindų jausmas labai svarbus ir jam pajausti užtenka akimirkos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 12 gegužės 2016 - 08:56
na kol kas namukas grynai poilsinis, pirmyn atgal malsimės, o ir laikas bus lauke pagrinde leidziamas, bet ateityje turiu planų persikelti ten nuolatiniam gyvenimui, nes dabartinis gyvenamasis namas issikrauscius vaikams taps stipriai per didelis.
Todel vis tik grindis noriu turet tokias, kad po 10m nesinoretu lupt lauk ir det kitu, nes kai gyvensiu nuolat, tai ir matysiu jas nuolat.
Butent tu plyteliu siltuma suteikia nutrintas vaizdas, tarsi jomis jau butu vaiksciota n metu ir jos jau prisigyvenusios ir patapusios savomis.
Dar labai patiko plyteles panasios i tas kur pas Femme, seno nutrinto kilimo vaizdo, bet manau, kad prie plytu sienos jos per margos bus. Va kaip gaunasi, ta siena lyg ir akcentas, bet visas kortas sumaiso.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 12, 10:29)

Butent tu plyteliu siltuma suteikia nutrintas vaizdas, tarsi jomis jau butu vaiksciota n metu ir jos jau  prisigyvenusios ir patapusios savomis.

Dar labai patiko plyteles panasios i tas kur pas Femme, seno nutrinto kilimo vaizdo, bet manau, kad prie plytu sienos jos per margos bus. Va kaip gaunasi, ta siena lyg ir akcentas, bet visas kortas sumaiso.

drinks_cheers.gif

Būtent todėl pirmiausia rinkausi grindis, o kai išsirinkau šias margąsias, laukiau kol susiklijuos ir tik tada žiūrėjau, kokia krosnelės kamino apdaila tiktų. Apsistojau ties baltomis murzintomis plytomis, nors iš praždių buvo visokių klinkerio variantų mintyse, bet gyvai visi variantai pasirodė per daug margi.
Atsakyti