Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

Aš pedantė ne visur. Aš pedantė priešokiais - yra vietų, kur griūk-mirk reikia taip ir ne kitaip, nė gramo ne kitaip. O yra, kur man stačiai pofig. Pvz. bute statėmės duris, ir man visiškai pofig, kokia jų spalva į laiptinės pusę. Kaimynai matys, jie lai ir jaudinasi biggrin.gif

Spalvose - pedantė ir beprotė blush2.gif

O neravėtas daržas - man pofig. netgi geriausia man išvis be jokio daržo. Klasikos elementai - tai čia aukštuomenės požymiai. O daržai - varguolių, nekilminga tatai ir žema dėl to galvą sukti brunette.gif Aišku, reiks ir suksiu, bet su rūsčia mina lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2016 05 11, 11:20)

Bet as vistiek baisiai pavydziu mamaSandra vyro, nes jis - pedantas  wub.gif

To gali pavydėt tik pedanas, bet patikėkit kokia kančia gyventi su tokiu žmogumi kai pats toks nesi doh.gif
Čia manau mane suprastų Jūsų vyras lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 05 11, 12:03)

O neravėtas daržas - man pofig. netgi geriausia man išvis be jokio daržo. Klasikos elementai - tai čia aukštuomenės požymiai. O daržai - varguolių, nekilminga tatai ir žema dėl to galvą sukti brunette.gif Aišku, reiks ir suksiu, bet su rūsčia mina lotuliukas.gif

o aš kankinaus kankinaus su neravėtais daržais, kariavau su dukrom, kurios per ašaras eidavo ravėt, nors lyg ir daržas nedidelis buvo, ale nuolat apžėlęs, nutariau, kad ko turiu viena kankintis jei kitiems nereik, šiemet panaikinau visus daržus, pasikeičiau trinkeles, susidėjau automatinį laistymą ir sėdžiu nail.gif lauke knistis nebereiks, nes mano vyras pedantas dukart savaitėj su žoliapjove laksto ir to darbo - malonumo niekam neperleidžia (ale kiti ne taip gražiai nupjauna, nes pas jį net ėjimo kryptis turi tvarkinga būt biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 10, 19:02)
Gal yra kokios tai taisyklės kur kokia tinka, kaip jas derinti visame name?
nes kol kas esu nusiteikusi viską išdažyti baltai, ale manau kaip atrodys baltos sienos su baltom lubų juostom? o gal visai nieko?

mes planuojam imt standartiness spalvas namuose.. juoda, balta, pilka, ir medinės grindys (kai kur, palikimas toks senasis 4u.gif ) o žaist su spalvom labiau planuojam per baldus bigsmile.gif nes nu gražu man ir spalvotos sienos, bet aš jų super derint nemoku, tai bijau nusivažiuot ne į tą šoną doh.gif tad rinksimės baltą..tik laukiu kol dažytojai paletę duos..nes tų baltų irgi ne viena spalva yra bigsmile.gif
beje, dabar kur gyvenam virtuvė ir svetainė švelniai (vos vos) turi žalią atspalvį..tai ypač šiaurinėje pusėje jis labai šildo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 11 gegužės 2016 - 12:03
QUOTE(saulyteee @ 2016 05 11, 13:01)
tik laukiu kol dažytojai paletę duos..nes tų baltų irgi ne viena spalva yra bigsmile.gif 

Jei padės, galiu rekomenduot gerą išbandytą baltą spalvą. S-0502Y
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 05 11, 13:38)

dėkui, atkreipsime dėmesį 4u.gif

dar į temą truputį vaizdų http://www.interjera...Laura_Bycenkova bigsmile.gif
Atsakyti
Sadolin dažų centras Vln maišo benjamin moore spalvas pagal kodus thumbup.gif bigsmile.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 05 11, 14:03)
Sadolin dažų centras Vln maišo benjamin moore spalvas pagal kodus thumbup.gif  bigsmile.gif yahoo.gif

O klaipedoje jei turit palete - BOCAS maiso biggrin.gif Tik jie paletes neturi- as prihvatizavusi , nes ji buvo asmenine vieno pazystamo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2016 05 11, 11:20)
Bet as vistiek baisiai pavydziu mamaSandra vyro, nes jis - pedantas  wub.gif ! As su savo pedantizmu baigiu iseit is proto ir visus paskui save isivesti... taigi, nusprendziau keistis - matyt ne siam gyvenimui tai skirta...
Mokysiuos dabar is mamaGabi  lotuliukas.gif !

Geros dienos visoms  nail.gif!

Pazangaaa! thumbup.gif vacation4.gif

As pasakysiu taip: pedantizmas yra musu smegenu vingis, ir ji pasukti galima skirtinga kryptimi: vienos pasuka prie šepečio/siurblio/skudurelio, kitos i priesinga puse - prie arbatos puodelio, knygos, kepiniu ir kitu pomegiu ar veiklu.

Asmeninis pvz.: matau ant grindu ir trupineliu ir zvyro, ale vat imsiu ir eisiu laukan nusiskabyti savo kalnapusiu uglius (kad butu tankesnes), uzsiplikysiu juos ir vakare pasilepinsiu sveika kvapnia vonia wub.gif Du zuikiai vienu metu: ir kieme bus graziau, ir man i nauda mirksiukas.gif
Va tai ir yra GYVENIMAS biggrin.gif, o ryt ar poryt gal ir nuvingiuosiu prie šluotos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 gegužės 2016 - 15:46
QUOTE(pajūrys @ 2016 05 11, 15:57)
O klaipedoje jei turit palete - BOCAS  maiso  biggrin.gif Tik jie paletes neturi- as prihvatizavusi , nes ji buvo asmenine vieno pazystamo  biggrin.gif

Paletės vilniškiai irgi neturi, bet man ir nereikėjo - rinkausi pagal realius interjerus interneto platybėse biggrin.gif žiūrėsim kas gausis. Kitam padaliny programoje turi ir Sherwin-Williams kodus.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 11, 12:21)
To gali pavydėt tik pedanas, bet patikėkit kokia kančia gyventi su tokiu žmogumi kai pats toks nesi  doh.gif

Šeimoj visada yra tik vienas pedantas, tas, kuris didesnis pedantas ir labiau burba. Kiras, kuris nors vos vos mažesnis, iškart nurašomas į menininkus bardako darytojus geriausiu atveju ir tiesiog bardako darytojus - blogiausiu. Pedantizme skaičiuojamas tik skirtumas, du pedantai gali vienas kitą suėst dėl to, kad senus kiaušinius padėjo šaldytuve toliau, o naujus arčiau, kai reikėjo priešingai, kartą mačiau biggrin.gif

Aš pas mus tas nepedantas biggrin.gif Tiksliau, aš pedantas priešokiais. Yra kokie 20 proc. dalykų, kur aš labai pedantė, o kiti dalykai man pofig.

Bet jau tik ne spalvose! Spalvos man labai nepofig biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2016 05 11, 13:38)

O kas čia do spalva realiai? Į baltą pridėta ko - monitorius mano kvailas, rodo gelsvą ir tiek. Ji, ta spalva, luboms tinka, ar tik sienoms jau?
Atsakyti
Keletas spalviniu paleciu ir tekstiles pavyzdziu:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 11, 16:56)
O kas čia do spalva realiai? Į baltą pridėta ko - monitorius mano kvailas, rodo gelsvą ir tiek. Ji, ta spalva, luboms tinka, ar tik sienoms jau?

Balta su minimaliai geltono pigmento, kuris suteikia minkštumo, net ir prie šešėlių nemelsvėja ir neatrodo murzina - plika akimi tiesiog balta, jokio gelsvumo nesimato.
Tinka ir lubom, ir sienom, ir baldam biggrin.gif
Atsakyti