Aha, tikrai fainas loftas. Net neaišku, kokia jo pradinė paskirtis, gal net ne gamybinė? Bet toks iš tikro link klasikos, jaukesnis už kitus
QUOTE(Noa @ 2016 05 09, 12:54)
Kuriuos montuodamas jis keiksis labiau?
Dzin kad keikiasi, bile rankos teisingai auga, tokiu atveju, gal didelės bėdos nebus nei su vienais nei su kitais.
Vat jeigu labai išdekoruoti būtų, tai tuos raštus tvarkingai suvesti gali būti jau ne vyriškai kantrybei
Eiga maždaug tokia: klijuojasi/prisisuka (jei reikia dėl svorio), kažkuom (gal uniflotu, o gal kažkokia spec. velniava, neatsimenu) glaistomi plyšiukai ties sujungimais pačių apvadų ir ties lubom-sienom. Prisiminiau, kad poliuretaniniam lyg spec klijai yra, bet ar būtini, lyginant su tom pačiom skystom vinim nžn. Elastingumas turi būti tvirtinant tai faktas, nes dažnai jungimo vietos su laiku pasimato - teik naujuose tiek senuos namuose, nors ne medis, neturėtų trauktis - plėstis, bet vat gal sienos suvaikšto.
Elastingumas? O kaip elastingai tvirtinti gipsą?
Ar jį tvirtint tik prie sienos, ne prie lubų, ir lai tas namas vaikšto sau... pasišokinėdamams?
Ar jį tvirtint tik prie sienos, ne prie lubų, ir lai tas namas vaikšto sau... pasišokinėdamams?
Sveikos
Zinau,kad ne karta cia sulaukiau pagalbos,tikiuosi ir dabar sulaukti.Gal kas galetu pagelbeti-kokios proporcijos turetu buti sienos ir paveikslo dydzio? Pas mane aukstis mazas -260 cm.Noriu pakabinti paveiksla virs miegamojo lovos ,jos plotis 160 cm,o pati siena apie 240 +langas.Kita paveiksla noriu pakabinti bendroj svetaines erdvej,tos sienos plotis apie 230 +vitrininiai langai.Gal patarsite,aciu
Zinau,kad ne karta cia sulaukiau pagalbos,tikiuosi ir dabar sulaukti.Gal kas galetu pagelbeti-kokios proporcijos turetu buti sienos ir paveikslo dydzio? Pas mane aukstis mazas -260 cm.Noriu pakabinti paveiksla virs miegamojo lovos ,jos plotis 160 cm,o pati siena apie 240 +langas.Kita paveiksla noriu pakabinti bendroj svetaines erdvej,tos sienos plotis apie 230 +vitrininiai langai.Gal patarsite,aciu
Šiandien buvau užlėkus į Aparici - taigi mano išgirtosios dailiosios betono-akmens kurmio kailiuko plytelės
Gamintojas Ragno, serija Rewind.
Rewind katalogas http://www.ragno.it/...ogue_Rewind.pdf
Spalva labai minkšta šita (tobacco), formatų yra ir kvadratinių, ne tik koriukas.
šita labiau betoninė (argilla), bet irgi mikštai matinė:
Gamintojas Ragno, serija Rewind.
Rewind katalogas http://www.ragno.it/...ogue_Rewind.pdf
Spalva labai minkšta šita (tobacco), formatų yra ir kvadratinių, ne tik koriukas.
šita labiau betoninė (argilla), bet irgi mikštai matinė:
ta antroji minksta matine tai
bet su ragno kainom tai
va kad taip galetum pirkt, daryt viska neskaiciuodamas, nesikrimdamas kad neuzteks viskam, ech...tokia gyvenimo smulkmena - spalvoti popieriukai...
bet su ragno kainom tai
va kad taip galetum pirkt, daryt viska neskaiciuodamas, nesikrimdamas kad neuzteks viskam, ech...tokia gyvenimo smulkmena - spalvoti popieriukai...
Išvis su aparici kainom
Radau ten norimas plyteles - 37 eu/kv. Paieškojus atidžiau, kitur pirkau tas pačias po 28... Ir net buvau radus po 15, bet Estijoj ir didmeniniais kiekiais
Popieriukai - faktas. Man tai, galvoju, net nereikia labai spalvotų, užtektų žalių. Bet daug
Radau ten norimas plyteles - 37 eu/kv. Paieškojus atidžiau, kitur pirkau tas pačias po 28... Ir net buvau radus po 15, bet Estijoj ir didmeniniais kiekiais
Popieriukai - faktas. Man tai, galvoju, net nereikia labai spalvotų, užtektų žalių. Bet daug
QUOTE(Noa @ 2016 05 10, 12:52)
Išvis su aparici kainom
Visas plytelės esame pirkę aparici - visuomet gaudavom 15-20 proc. nuolaidą. Tai tų saloninių kainų nelabai ir skaičiuoju, o žiūriu, už kiek realiai galiu nusipirkt.
Buvau radusi ir aš saviškes margąsias sendintas užsienio puslapyje beveik 10 eurų pigiau, nei aš mokėjau su nuolaida ir beveik 20 eurų pigiau, nei salone
bet kai paskaičiavo transporto išlaidas iš kažkokio logistinio centro - gavosi brangiau, nei aparici be nuolaidų.
merginos, noriu jus supazindint su savo krosnele
rinkausi rinkausi ir issirinkau
Kaip manot prie jos "betonines" kurmio kailiuko plyteles atrodys?
jei palaiminat - vaziuoju i aparici ieskot tu kailiuku
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 10, 14:40)
merginos, noriu jus supazindint su savo krosnele
tikrai atrodys puikiai net ir pavyzdyje kur įdėjau komoda panašiom retro?disco? (nesusigaudau) kojelėm stovi
QUOTE(femme @ 2016 05 10, 14:00)
Visas plytelės esame pirkę aparici - visuomet gaudavom 15-20 proc. nuolaidą. Tai tų saloninių kainų nelabai ir skaičiuoju, o žiūriu, už kiek realiai galiu nusipirkt.
Buvau radusi ir aš saviškes margąsias sendintas užsienio puslapyje beveik 10 eurų pigiau, nei aš mokėjau su nuolaida ir beveik 20 eurų pigiau, nei salone
bet kai paskaičiavo transporto išlaidas iš kažkokio logistinio centro - gavosi brangiau, nei aparici be nuolaidų.
Aš buvau kažkur skaičius, kad jie tą nuolaidą duoda. Bet pirmiausia, nesiteikė pasiūlyt, antriausia, aš norėjau didesnės nuolaidos (nusipirkus kitur man beveik 25 proc. nuolaida išėjo). O aš pirkau 28 kvadratus, tai skirtumas susidaro apie 250 eu. Žo, eina jie šikt, tie Aparici, jie mane prarado, tegul dabar pergyvena ir nemiega dėl to naktimis
QUOTE(Soni @ 2016 05 09, 22:43)
Sveikos
Zinau,kad ne karta cia sulaukiau pagalbos,tikiuosi ir dabar sulaukti.Gal kas galetu pagelbeti-kokios proporcijos turetu buti sienos ir paveikslo dydzio? Pas mane aukstis mazas -260 cm.Noriu pakabinti paveiksla virs miegamojo lovos ,jos plotis 160 cm,o pati siena apie 240 +langas.Kita paveiksla noriu pakabinti bendroj svetaines erdvej,tos sienos plotis apie 230+vitrininiai langai.Gal patarsite,aciu
Zinau,kad ne karta cia sulaukiau pagalbos,tikiuosi ir dabar sulaukti.Gal kas galetu pagelbeti-kokios proporcijos turetu buti sienos ir paveikslo dydzio? Pas mane aukstis mazas -260 cm.Noriu pakabinti paveiksla virs miegamojo lovos ,jos plotis 160 cm,o pati siena apie 240 +langas.Kita paveiksla noriu pakabinti bendroj svetaines erdvej,tos sienos plotis apie 230+vitrininiai langai.Gal patarsite,aciu
Konkreciu/tiksliu/rastiskai patvirtintu proporciju gal nelabai ir yra
Virs lovos kabinant viena paveiksla, grazu, kai jis neislipa is lovos plocio remu,, bet ir nera per mazas - tarkim trecdalis lovos plocio.
Paganykite akis, gal bus aiskiau: https://www.google.l...KHSHSBmcQsAQILQ
Ant laisvos sienos, kurios neriboja baldai ar dar kazkas, galima kabinti gan stambu darba Beje, didesnis geriau nei per mazas ant tokio dydzio (230cm) sienos.