QUOTE(Y2K @ 2016 05 09, 12:21)
Kokie būna, tai pirmiausia ar slėpsit už jų apšvietimą, ar ne.
Lietuvoj gipsiniai apvadai nėra patys brangiausi, skirtingai nei straipsnyje. Ir atrodo natūraliausiai. Mamagabi pasidalino kažkada nuoroda botto.lt. Dar galima iš restauratorių pirkti (Vilniuj turiu kontaktus) arba iš lenkų - susibiesinus dėl lietuviškų poliuretaninių kainų, kai buvo aktualu paieškojau, tai PL pilna amatininkų, kurie tuo užsiima. Pagalvojus tai technologiškai nekažkoks skirtumas nuo cementinių gulbių ir nykštukų liejimo
O kokie iš tiesų būdavo, tai galima čia paieškoti
http://kvr.kpd.lt/#/...91-2c3a48566049, ant namo nuorodos iš sąrašo spaudžiant išmes vidaus nuotraukas, tik ilgai kraunasi. Galima ir kitų objektų bet kuriame LT mieste pažiūrėti, tik reikia žinoti unikalų nr.
Bet aš įsivaizduoju, kad kokius polistireninius tai kaukšt ir priklijavai, o dėl gipsinių tai dar reikia pastangas rodyt?
Įsivaizdavau, kad čia labai lengva ir pigu, kol nepasigilinau. Eilinį kartą išsidūriau
Mane gelbėja tai, kad tas namas į labai didelius kringelius nepretenduoja - mat, jis nėr labai prašmatnus, jis buvo darbininkų, skirtų aptarnauti, škia, caro objektus, kai Kaunas tapo gubernijos centru. Rimti ponai tai mūriniuose gyvendavo!
Nors ką ten gali žinot
Vieta tokia mįslinga, jau visai juodadarbiai kitur gyveno
Tikrai, lenkai gipsininkystę puikiai įvaldę, jiems tik duok ką paimituot
Kažkokie Europos kiniečiai
Jetus, kokia puiki, nuostabi nuoroda! Dabar aš ten joje pagyvensiu
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2016 05 09, 12:26)
Taip Noa
Sumokėjom už plyteles tūkstančius litų
Čia mergaitės taip išspardė užpakalį, kad bliaudama važiavau vyro maldaut, kad nuplėštų viską
O Viešpatie! Koks durnas dizaineris.
Bet klausykitės, koks geras vyras!
Maniškis būtų jau vien išvydęs tas plyteles būtų isteriją sukėlęs, o jei dar išgirstų, kad jas reikia nulupti!
Gal ten rimtai dizaineriams kas algas TOMIS plytelėmis moka? Arba jų gerumą jomis vertina, kaip konjaką žvaigždutėmis? Kas sugeba tokių daugiau parduoti, tas geresnis dizaineris