Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(Di72 @ 2016 05 09, 11:50)
Merginos,
gal galit patarti man ir apie svetainės sienos dekoravimą... aš suprantu, kad mūsų variante yra ne pagal dizaino taisykles  blush2.gif  viskas vienoje vietoje, bet čia jau mes tokia klaidą padarėm dar statant namą.. atsivedėm vamzdžius akvariumui ir kaminą židiniui pastatėm... bet, dabar yra kaip yra  ax.gif Sakykit ar reiktų dekoruoti sieną kur televizorius ar kažkokį dekoriuką dėti ant židinio.... man dabar lyg ir labai plika atrodo  blush2.gif

Tikrai nereikia
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 05 09, 11:50)
Merginos,
gal galit patarti man ir apie svetainės sienos dekoravimą... aš suprantu, kad mūsų variante yra ne pagal dizaino taisykles  blush2.gif  viskas vienoje vietoje, bet čia jau mes tokia klaidą padarėm dar statant namą.. atsivedėm vamzdžius akvariumui ir kaminą židiniui pastatėm... bet, dabar yra kaip yra  ax.gif  Sakykit ar reiktų dekoruoti sieną kur televizorius ar kažkokį dekoriuką dėti ant židinio.... man dabar lyg ir labai plika atrodo  blush2.gif

user posted image

Nieko nedekoruočiau, man viskas ten gerai biggrin.gif

Jei jau būčiau hipiškos dvasios, gal prikabinėčiau ko nors ant vienos sienos, bet tokių iš serijos - per laiką susikaupė. Bet čia jau būtų jokia ne klasika ir nesu tikra, ar nuo to būtų gražiau, ar tik hipiškiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 09, 11:17)
Suksiu verčiau galvą dėl tų ten, lubinių plintusų. Mat, jų reikės pirmiausia, dažant sienas - o grindiniai bus tik kažkada, po virtuvės baldų, žo, palauks.

Kaip jūs juos rinkotės? Juk jų labai visokių daug.

Radau čia straipsnį apie materijolus, iš kokių būna. Gal kam padės, nors mane tai pirmiausia jaudina, kokie jie turėtų būti iš vaizdo smile.gif http://bayfair.com/7...-for-your-home/

Kokie būna, tai pirmiausia ar slėpsit už jų apšvietimą, ar ne.

Lietuvoj gipsiniai apvadai nėra patys brangiausi, skirtingai nei straipsnyje. Ir atrodo natūraliausiai. Mamagabi pasidalino kažkada nuoroda botto.lt. Dar galima iš restauratorių pirkti (Vilniuj turiu kontaktus) arba iš lenkų - susibiesinus dėl lietuviškų poliuretaninių kainų, kai buvo aktualu paieškojau, tai PL pilna amatininkų, kurie tuo užsiima. Pagalvojus tai technologiškai nekažkoks skirtumas nuo cementinių gulbių ir nykštukų liejimo biggrin.gif

O kokie iš tiesų būdavo, tai galima čia paieškoti http://kvr.kpd.lt/#/...91-2c3a48566049, ant namo nuorodos iš sąrašo spaudžiant išmes vidaus nuotraukas, tik ilgai kraunasi. Galima ir kitų objektų bet kuriame LT mieste pažiūrėti, tik reikia žinoti unikalų nr.

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 09, 11:59)
Ir ką tu darei? Lupai lauk? unsure.gif

Taip Noa doh.gif Sumokėjom už plyteles tūkstančius litų doh.gif Čia mergaitės taip išspardė užpakalį, kad bliaudama važiavau vyro maldaut, kad nuplėštų viską doh.gif Jau dėjau visoms pasirodyt ir 100k padėkot 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 09 gegužės 2016 - 11:27
QUOTE(Y2K @ 2016 05 09, 12:21)
Kokie būna, tai pirmiausia ar slėpsit už jų apšvietimą, ar ne.

Lietuvoj gipsiniai apvadai nėra patys brangiausi, skirtingai nei straipsnyje. Ir atrodo natūraliausiai.  Mamagabi pasidalino kažkada nuoroda botto.lt. Dar galima iš restauratorių pirkti (Vilniuj turiu kontaktus) arba iš lenkų - susibiesinus dėl lietuviškų poliuretaninių kainų, kai buvo aktualu paieškojau, tai PL pilna amatininkų, kurie tuo užsiima. Pagalvojus tai technologiškai nekažkoks skirtumas nuo cementinių gulbių ir nykštukų liejimo biggrin.gif

O kokie iš tiesų būdavo, tai galima čia paieškoti http://kvr.kpd.lt/#/...91-2c3a48566049, ant namo nuorodos iš sąrašo spaudžiant išmes vidaus nuotraukas, tik ilgai kraunasi. Galima ir kitų objektų bet kuriame LT mieste pažiūrėti, tik reikia žinoti unikalų nr.

Bet aš įsivaizduoju, kad kokius polistireninius tai kaukšt ir priklijavai, o dėl gipsinių tai dar reikia pastangas rodyt? biggrin.gif Įsivaizdavau, kad čia labai lengva ir pigu, kol nepasigilinau. Eilinį kartą išsidūriau biggrin.gif
Mane gelbėja tai, kad tas namas į labai didelius kringelius nepretenduoja - mat, jis nėr labai prašmatnus, jis buvo darbininkų, skirtų aptarnauti, škia, caro objektus, kai Kaunas tapo gubernijos centru. Rimti ponai tai mūriniuose gyvendavo! smile.gif
Nors ką ten gali žinot biggrin.gif Vieta tokia mįslinga, jau visai juodadarbiai kitur gyveno biggrin.gif

Tikrai, lenkai gipsininkystę puikiai įvaldę, jiems tik duok ką paimituot biggrin.gif Kažkokie Europos kiniečiai biggrin.gif

Jetus, kokia puiki, nuostabi nuoroda! Dabar aš ten joje pagyvensiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2016 05 09, 12:26)
Taip Noa  doh.gif Sumokėjom už plyteles tūkstančius litų  doh.gif Čia mergaitės taip išspardė užpakalį, kad bliaudama važiavau vyro maldaut, kad nuplėštų viską  doh.gif

O Viešpatie! Koks durnas dizaineris.
Bet klausykitės, koks geras vyras!
Maniškis būtų jau vien išvydęs tas plyteles būtų isteriją sukėlęs, o jei dar išgirstų, kad jas reikia nulupti! lotuliukas.gif

Gal ten rimtai dizaineriams kas algas TOMIS plytelėmis moka? Arba jų gerumą jomis vertina, kaip konjaką žvaigždutėmis? Kas sugeba tokių daugiau parduoti, tas geresnis dizaineris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 gegužės 2016 - 11:36
QUOTE(Noa @ 2016 05 09, 12:32)
Bet aš įsivaizduoju, kad kokius polistireninius tai kaukšt ir priklijavai, o dėl gipsinių tai dar reikia pastangas rodyt? biggrin.gif Įsivaizdavau, kad čia labai lengva ir pigu, kol nepasigilinau. Eilinį kartą išsidūriau biggrin.gif

Mums ir gipsinius - kaukšt ir priklijavo tongue.gif Su skystomis vinimis, nežinau tiesa, kiek laikys, bet kol kas vietoj biggrin.gif
Mes pirkom iš čia, pagal mane net labai pigiai 4u.gif http://www.skuvita.l...i-apvadai-ml-12
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 05 09, 12:36)
Mums ir gipsinius - kaukšt ir priklijavo  tongue.gif Su skystomis vinimis, nežinau tiesa, kiek laikys, bet kol kas vietoj  biggrin.gif
Mes pirkom iš čia, pagal mane net labai pigiai  4u.gif http://www.skuvita.l...i-apvadai-ml-12

Jūs, mergos, esat aukso gabalai ir nacionalinės vertybės. Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 09, 12:35)
Bet klausykitės, koks geras vyras!
Maniškis būtų jau vien išvydęs tas plyteles būtų isteriją sukėlęs, o jei dar išgirstų, kad jas reikia nulupti! lotuliukas.gif
Gal ten rimtai dizaineriams kas algas TOMIS plytelėmis moka? Arba jų gerumą jomis vertina, kaip konjaką žvaigždutėmis? Kas sugeba tokių daugiau parduoti, tas geresnis dizaineris biggrin.gif

Nu patikėkit - prakeikė visą dizainerių klaną ne mažiau nei jūsiškis pušis lotuliukas.gif

Kad mano exai gauna procentą nuo parduotų prekių, tai garantuoju 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 09, 12:35)
Bet aš įsivaizduoju, kad kokius polistireninius tai kaukšt ir priklijavai, o dėl gipsinių tai dar reikia pastangas rodyt? biggrin.gif

Jei poliuretaniniai, t.y. ne tie minkštieji putplasčio, tai irgi yra reikalų, ypač kampuose gražiai supjauti. O gipsiniai montuojasi panašiai, tik, kadangi sunkūs, papildomai varžtais prisisuka, tas vietas po to užtepant uniflotu. Taigi montavimo kaina ypatingai nesiskirs.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 05 09, 12:43)
Jei poliuretaniniai, t.y. ne tie minkštieji putplasčio, tai irgi yra reikalų, ypač kampuose gražiai supjauti. O gipsiniai montuojasi panašiai, tik, kadangi sunkūs, papildomai varžtais prisisuka, tas vietas po to užtepant uniflotu. Taigi montavimo kaina ypatingai nesiskirs.

Aš nykiai įsivaizdavau, kad juos man diedas nemokamai primontuos, mat biudžetas į pabaigą, o darbai ties viduriu biggrin.gif gal primontuos, tik kad labai keiksis, nes yra ne statybininkas, o inžinierius. Tiesa, keiktis jie visi gerai keikiasi biggrin.gif

Kuriuos montuodamas jis keiksis labiau? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 09, 12:54)
Aš nykiai įsivaizdavau, kad juos man diedas nemokamai primontuos, mat biudžetas į pabaigą, o darbai ties viduriu biggrin.gif gal primontuos, tik kad labai keiksis, nes yra ne statybininkas, o inžinierius. Tiesa, keiktis jie visi gerai keikiasi biggrin.gif

Kuriuos montuodamas jis keiksis labiau? g.gif  bigsmile.gif

Paskambinau perklaust vyro, sakė mums tik su skystom vinim priklijavo. Taip kad jūsiškis, su tokia specialybe drąsiai sugebės biggrin.gif Jie po 1metrą, nebuvo labai sunkūs, pati kroviau tongue.gif
Atsakyti
Ieškojau Noa iliustracijos apie stilių miksą, bet reikalai pertraukė - va kokį simpatišką loftą radau:
user posted image
Atsakyti