Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 06, 21:23)
na dėl elektrikų tai protest.gif yra gerų, labai gerų ir net protingų biggrin.gif
lubų juostų ir aš ieškau, brangios jos rupkes...

Kur? mastau.gif Man tokie nekliuvo lotuliukas.gif

O ką tos lubų juostos papigiaiskos iš Senių? Aišku, Liudvikas už tokias giljotinuotų nė nesvarstęs. Minkštos ir visokios. Bet jos yra aukštai, jų nečiupinėji gi? Tegul sau būna nors iš vatos?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 06, 21:29)
Kur? mastau.gif Man tokie nekliuvo lotuliukas.gif

O ką tos lubų juostos papigiaiskos iš Senių? Aišku, Liudvikas už tokias giljotinuotų nė nesvarstęs. Minkštos ir visokios. Bet jos yra aukštai, jų nečiupinėji gi?  Tegul sau būna nors iš vatos?

zinau tokius, bet KLP mieste smile.gif
o del juostu is senuku jau diskutavom, tos kinietiskos tikrai lb geros kokybes, pati ciupinejau, ale 15cm aukscio tik su gelytem, tai ispeike mergiotes, kad man netiks.
Bet gal jums kaip tik tokios romantiskos tiktu?
Atsakyti
Aš į gėlytes žiūriu labai atsargiai. Mano su gėlytėmis santykiai, škia, sudėtingi biggrin.gif Kita vertus, būna, kur labai tinka.
O be gėlyčių nėr?

Mačiau kažkur pavyzdį buto ir su gėlytėm, ir su belekuo, ir ten visi tie kringeliai labai gražu. Ale ten butas originaliai labai keistas, Paryžiuje ir už milijoną. Ir ten luuuubų aaaaauuuuukštis! Slėptis man su savo 2,70.
(kita vertus, tegul jie pabando LT sąlygom tokį kūrenti dry.gif).

Man labai gražus vis dėlto smile.gif
http://www.vogue.com...in paris ,38199

Bet va aš ko bijau. Ko aš aplamai į šitą temą lendu. Aš nesu klasikos mėgėja, man idealiausias stilius - loftas betoninėm grindim. Bet namo gabalas, kurį įrenginėjam, yra statytas 1850 metais. Ir tą man reik turėt omeny. Aš prietaringai manau, kad namo vidus ir išorė turi derėti. Provansas blokiniam daugiabuty yra ne Provansas, o blogis. Atitinkamai ir su senove, senovę reikia gerbti, jofana! Aišku, tas namas buvo paprastų žmonių, ir neina visiškai visko išlaikyti, juolab kad jis tiek remontuotas! Nieko nebelikę. Bet vis tiek reikia, taip yra gražu, tas namas turi jausti kažkokį atsižvelgimą į jo asmenybę!
Dėl to vyksta daug šeimyninių konfliktų. Kai mano dieds pasakė, kad reikia spjaut ir sudėt laminatą, aš pasiutau rėkt, kad jis yra barbaras ir tokie kaip jis gali Kauno Sobore padaryt vitrininius langus iki žemės, nes tokius valyti patogiau, negu vitražus.

Žo, man reikalingi to laikmečio elementai, tiksliau, daiktai, panašūs į elementus biggrin.gif Nes originalių elementų yra labai mažai ir visi jie - sienų vidury. Pvz. originalūs rąstai (manęs čia niekas nesupranta) biggrin.gif O natūroj ką turim - nu kas kas - euroremontas. Kitaip neina gyvent, ten nedidelis plotas. Juolab ir finansai labai riboti.

O man taip negerai, man reikia kokio vieno antro elemento, kad namas neįsižeistų. Pusėj namo. Kitą pusę kaimynai apšiltino, apkalė kažkokiu dekoratyviniu šūdu iš senukų ir ten yra... (susinervinu, kai pagalvoju). Ai nu švelniai tariant, kaip paimt autentišką karaliaus karūną, priduot į aukso supirktuvę pagal svorį, o už gautus pinigus prisipirkt svarovskių. Paveldosaugininkai - debilai.

Žo, dar kartą sakau - į autentišką restauraciją nepretenduoju, o ir aš pati nuo Viktorijos epochos bobos skiriuosi labai biggrin.gif O namui įtikti noriu vis viena biggrin.gif
Bet bėda tame, kad aš daug daugiau mačiau provansų daugiabučiuose, negu kad senuose namuose. Daugiabučiuose tai dafiga visko - balkių imitacijų, gipsatūrų, arkų, baroko, vitražų, imituotų plėvele, marmuro, imituoto irgi plėvele, sienų tapybos su graikiškom kolonom, apie kurias vyniojasi vynuogienojai ir Turkish nights biggrin.gif

Ir kažkaiptai taip man išsivystė gėlyčių ir kandeliabrų fobija biggrin.gif Pažiūri kokiam klasikiniam interjere tas gėlytes ir kandeliabrus - nu labai gražu. Pasižiūri bažnyčioj - pasaka! Ten kokiam baroke, Svieta Lipka katedroj ar Rundalėj - nu vau.

Bet kai mane kas pastato priešais gėlytes arba kandeliabrą, aš tik ausis suglaudžiu, uodegą pabruku, ir manau sau, kad taip, tai gali būti gražu, gal čia ir elementas, bet ne dabar apie tai mąstyti, gal aš paskui apie tai pagalvosiu, kitą sykį biggrin.gif Ir pabėgu biggrin.gif

Žo, ketinu kažkaip persilaužt... Tuo tikslu ir atėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 gegužės 2016 - 23:11
na merginos isvaziuoju kelt zemes uki, ziuresiu kas te man gausis, grazios ir siltos dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 06, 15:23)
domėjausi kažkada šia danga, bet nelabai populiari ji pas mus, neradau nei meistrų kurie kainas paskaičiuotų nei tiekėjų kurie parduoda tą dervą...taip ir užmečiau tą reikalą.

Gal senai domėjotės g.gif dabar kiek norit galit rast kas daro mirksiukas.gif o ir kaina realiai draugiška apie 30eur/kv thumbup.gif tik mes jau ale suderėjom su plytelių klojikais.. tai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 05 07, 00:09)
Aš į gėlytes žiūriu labai atsargiai. Mano su gėlytėmis santykiai, škia, sudėtingi biggrin.gif

Bet va aš ko bijau. Ko aš aplamai į šitą temą lendu. Aš nesu klasikos mėgėja, man idealiausias stilius - loftas betoninėm grindim. Bet namo gabalas, kurį įrenginėjam, yra statytas 1850 metais. Ir tą man reik turėt omeny. Aš prietaringai manau, kad namo vidus ir išorė turi derėti. Provansas blokiniam daugiabuty yra ne Provansas, o blogis. Atitinkamai ir su senove, senovę reikia gerbti, jofana! Aišku, tas namas buvo paprastų žmonių, ir neina visiškai visko išlaikyti, juolab kad jis tiek remontuotas! Nieko nebelikę. Bet vis tiek reikia, taip yra gražu, tas namas turi jausti kažkokį atsižvelgimą į jo asmenybę!

Žo, dar kartą sakau - į autentišką restauraciją nepretenduoju, o ir aš pati nuo Viktorijos epochos bobos skiriuosi labai biggrin.gif O namui įtikti noriu vis viena biggrin.gif

biggrin.gif kokie filosofiniai pamąstymai klasikinio stiliaus tema biggrin.gif
šiaip galiu nuraminti, kad vargu ar šiais laikais yra kažkokia "išgryninta" klasika ir "autentika", nes visgi dauguma statosi naujus namus, renkasi naujoviškus sprendimus, kuriuos derina su klasikiniais elementais.
Man asmeniškai tokie atvejai, kai net perkamos "autentiškos" senobines imituojančios rozetės ir ant sienų vedžiojami elektros laidai jau kraupus persistengimas cool.gif
Labai sveikintinas noras atiduoti duoklę namo laikmečiui 4u.gif išties klasikinis stilius senuose namuose dera labiausiai.
Bet nesuprantu, kodėl spraudžiate save į rėmus, kurie jums per ankšti - aš puikiai įsivaizduoju lubų apvadus, aukštas grindjuostes, ažuolo lentų grindis ir industrinio stiliaus baldus, šviestuvus.
Formuokite sau priimtiną miksą wink.gif
Atsakyti
femme, dėl jungiklių tai nepaskyčiau, kad labai persistengiama, yra tokių, kurių pati labai norėčiau ir manau jog jie labai tiktų mano miksui, tarkim kurmio kailiuko plytelės, medinės lubos su balkiais ir paviršinė instaliacija smile.gif
bėda ta, kad net ir gaudama didmenininko kainomis šiuos gaminius - neįperku, nu baisiai brangu mano galva, bet kokios vonioj tokios norėčiau blush2.gif

user posted image
user posted image
prie tokių labai dera "ant šniūro" nuleisti šviestuvai
user posted image

p.s. gal galima nuorodą tų plytelių? važiuosiu į aparichi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 05 05, 13:49)
Jei visai nedėtumėm tų dekoratyvių plytelių tai labai nemažai sutaupytumėm  g.gif  bet dizaineris mums rekomendavo... bet aš nenoriu daug, tai ir pabandžiau sumažint

Oi oi oi, ar tik ne tas pats mūsų ex dizaineris? aggressive.gif Labai pažystama situacija! Mane čia merginos atkalbėjo jau daug vėlesnėje stadijoje, jau jie buvo nupirkti ir suklijuoti!
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 05 05, 09:51)
Kam reikia pagalbos įsirengiant namus nepagailėkit grašių, kuriuos išleistumėt permokėdami už lenkiškus šviestuvus ir pasitelkit į pagalbą interjerą tiesiog visomis ląstelėmis jaučiantį žmogų  cool.gif

1000 kartų drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 09 gegužės 2016 - 09:58
QUOTE(mamaSandra @ 2016 05 09, 10:03)
femme, dėl jungiklių tai nepaskyčiau, kad labai persistengiama, yra tokių, kurių pati labai norėčiau ir manau jog jie labai tiktų mano miksui, tarkim kurmio kailiuko plytelės, medinės lubos su balkiais ir paviršinė instaliacija

p.s. gal galima nuorodą tų plytelių? važiuosiu į aparichi biggrin.gif

Nu okei, šiame pavyzdyje tikrai stilingai atrodo biggrin.gif tiesiog aš tokias rozetes su laidais dar gyvai pas probobutę kaime atsimenu smile.gif kompozicijoj su šventųjų paveikslais biggrin.gif tai jau kažkaip atrodo pažengėm tolyn su elektros instaliacijon, nebegrįžkim, juoba už beprotiškus pinigus.

Dėl pytelių - jei ryt nebus vėlu, užvažiuosiu akį užmest. Nes prisimenu tik tiek, kad jos stovėjo atremtos į stovą greta vadybininkų stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 05 09, 09:42)
Bet nesuprantu, kodėl spraudžiate save į rėmus, kurie jums per ankšti - aš puikiai įsivaizduoju lubų apvadus, aukštas grindjuostes, ažuolo lentų grindis ir industrinio stiliaus baldus, šviestuvus.
Formuokite sau priimtiną miksą wink.gif

Mane šie žodžiai labai paguodė biggrin.gif
Taip tai tikrai, miksas yra miksas, aš gi negaliu apsimesti, kad dabar yra Viktorijos ir caro riūriko periodas, kai paskutinis įvykis Lietuvos istorijoj buvo ne stojimas į ES, o trečias Žečpospolitos padalinimas. Jei viską autentiškai, tada nei kanalizacijos, nei interneto, skalbinius plauti Nemune biggrin.gif

Vis viena bus gabalas šio, gabalas ano. Tai ko čia sukt galvą dėl tų šviestuvų? Kokius užplauks, tokius ir pakabinsiu! Kol jokių nebus, tol galima bus apsimest, kad 19 amžius... Žibalinė lempa biggrin.gif

Suksiu verčiau galvą dėl tų ten, lubinių plintusų. Mat, jų reikės pirmiausia, dažant sienas - o grindiniai bus tik kažkada, po virtuvės baldų, žo, palauks.

Kaip jūs juos rinkotės? Juk jų labai visokių daug.

Radau čia straipsnį apie materijolus, iš kokių būna. Gal kam padės, nors mane tai pirmiausia jaudina, kokie jie turėtų būti iš vaizdo smile.gif http://bayfair.com/7...-for-your-home/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 gegužės 2016 - 10:40
Merginos,
gal galit patarti man ir apie svetainės sienos dekoravimą... aš suprantu, kad mūsų variante yra ne pagal dizaino taisykles blush2.gif viskas vienoje vietoje, bet čia jau mes tokia klaidą padarėm dar statant namą.. atsivedėm vamzdžius akvariumui ir kaminą židiniui pastatėm... bet, dabar yra kaip yra ax.gif Sakykit ar reiktų dekoruoti sieną kur televizorius ar kažkokį dekoriuką dėti ant židinio.... man dabar lyg ir labai plika atrodo blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 05 09, 10:59)
Oi oi oi, ar tik ne tas pats mūsų ex dizaineris?  aggressive.gif Labai pažystama situacija! Mane čia merginos atkalbėjo jau daug vėlesnėje stadijoje, jau jie buvo nupirkti ir suklijuoti!

Ir ką tu darei? Lupai lauk? unsure.gif
Atsakyti