Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Sparkleberry ir Aguonėlė man panašios, gražūs žiedai wub.gif Man patinka garbaniai biggrin.gif O miniukės kol kas nepatiko, nes per mažos, reikia akinių kad gerai įžiūrėtum biggrin.gif vienos žiedukai kaip pipirai...
Atsakyti
user posted image user posted image
Buckeye Celebration (P. Hancock) - kiekvienas žiedas vis kitoks wub.gif

user posted image
Angel's Innocence (Sorano) - viena mėgstamiausių ax.gif

user posted image
Akimirka (F. Būtienė) - lietuvaitė mirksiukas.gif

QUOTE(Vidam @ 2016 10 01, 22:28)
Sparkleberry ir Aguonėlė man panašios, gražūs žiedai  wub.gif Man patinka garbaniai biggrin.gif  O miniukės kol kas nepatiko, nes per mažos, reikia akinių kad gerai įžiūrėtum biggrin.gif vienos žiedukai kaip pipirai...

Žiedų forma panaši, bet skiriasi spalva. Beje, abi margalapės, bet lapų margumas irgi visiškai skirtingas
Miniukių privalumas - užima mažai vietos. Kadangi aš trumparegė - tai man jos pats tas lotuliukas.gif Tai gėlytės, kuriomis reikia gėrėtis iš arti mirksiukas.gif

Žiūriu, jau reikėtų naują temą atidaryti. Gal kas turit naudingų nuorodų pasiūlyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 01 spalio 2016 - 23:03
TAI PIRMA REIKIA SENAJA TEMA UZBAIGT
pirmi ziedai RM Korolevskyje kruzeva

user posted image

Kapelka

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 10 03, 14:50)
TAI PIRMA REIKIA SENAJA TEMA UZBAIGT

Silvija, gražūs gėliukai, ypač smagu sulaukti pirmų žiedų mirksiukas.gif

Tikiuosi baigsim senąją, o vidury savaitės nelabai turėsiu kada. Tai naują jau sukūriau, tikiuosi toli "nepabės" unsure.gif
Atsakyti
kad cia rasytoju l mazai,o parodanciu ziedus dar maziau,nera cia lt tokiu myletoju siu gelyciu,kaip ruskyne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 10 03, 18:26)
kad cia rasytoju l mazai,o parodanciu ziedus dar maziau,nera cia lt tokiu myletoju siu gelyciu,kaip ruskyne unsure.gif

Gerai gerai, neburbuliuojam smile.gif Ikeliu kelias nuotraukytes ;) Miniukiu pulkelis ;)

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2016 10 03, 17:43)
Miniukiu pulkelis ;)

Miniukams jaučiu silpnybę ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 10 03, 19:13)
Miniukams jaučiu silpnybę  ax.gif  wub.gif

As jau irgi... biggrin.gif Dabar jau renkuosi tik miniukes ar ent jau pusiau mini... Noreciau rasti mikro mini, bet pas mus nelabai ju maciau verysad.gif O gal kas turit?
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2016 10 03, 18:15)
As jau irgi... biggrin.gif Dabar jau renkuosi tik miniukes ar ent jau pusiau mini... Noreciau rasti mikro mini, bet pas mus nelabai ju maciau verysad.gif O gal kas turit?

Mikromini neturiu. Iš tų, ką žinau, tai daugiausia miniatiūrų pas Austele. Gal ir mikro turi?
Atsakyti
na kokia ta mikro turi but,per padidinamaji stikla apziuret biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti