Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(evora @ 2016 08 26, 20:02)
Ilgiuosi ir aš fotki albumiukų. Gal ir mokėčiau, jei būtų mokamų.

Ir temelės palaikymui-ketvirtasis bliūdelis mini sanpaulyčių draugiškoje pievelėje. 

Kas nespėjo parsinešti ir gaila prarastų nuotraukų, tai galima sumokėti už mėnesį ir viską parsitempti pas save. Kadangi aš žinojau iš anksto, o dar ir pratęsę buvo, tai neskubėdama parsinešiau su visais pavadinimai ir aprašymais mirksiukas.gif
Gražus bliudelis. Kai suaugs visos tikrai bus žydinti pievelė 4u.gif
Atsakyti
dar ziedu ax.gif
RS Karibskyj žemčiug
user posted image

LE Rebeka
user posted image

LE Origami
user posted image

LE Luntik
user posted image
Atsakyti
LE Luntik fainiausias thumbup.gif

Kažko mamkės sunkiai pasijungia šiandien, vis nerasta ir nerasta. Matyt masinis vasaros paskutinio savaitgalio sindromas. g.gif
Atsakyti
le luntik labai ryskus,grazuolis wub.gif
Atsakyti
O aš ir vėl ateinu su klausimais...

Pirmiausiai, ar Н-Адам turi intensyviai auginti vaikus? Nusipirkau jį kaip vieną kerą, o dabar, nors pats augalas dar nėra didelis, jų jau visa šeimyna. Sunku net suskaičiuoti, kiek ten daigų viename vazonėlyje auga...

Ir antras klausimas: ar СК-Планета Земля turi auginti lapus su sijonėliais? Tokio stebuklo kaio lapas, turintis "blogojoje" pusėje toje vietoje, kur prasideda lapas, savotišką mažesnį lapelį. Žiūriu aš į ją ir galvoju, ar taip turi būti, ar čia kažkokį neaišku ko hibridą turiu?
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2016 08 29, 18:24)

Pirmiausiai, ar Н-Адам turi intensyviai auginti vaikus? Nusipirkau jį kaip vieną kerą, o dabar, nors pats augalas dar nėra didelis, jų jau visa šeimyna. Sunku net suskaičiuoti, kiek ten daigų viename vazonėlyje auga...

Ir antras klausimas: ar СК-Планета Земля turi auginti lapus su sijonėliais? Tokio stebuklo kaio lapas, turintis "blogojoje" pusėje toje vietoje, kur prasideda lapas, savotišką mažesnį lapelį. Žiūriu aš į ją ir galvoju, ar taip turi būti, ar čia kažkokį neaišku ko hibridą turiu?

Na, iš manęs dar menka patarėja, apie СК-Планета Земля galiu pabandyti įkišti savo trigrašį. Jos lapeliai nėra lygiais kraštais, jie lyg banguoti-garbiniuoti. Yra tokių garbanių sanpaulijų, kurios tikrai augina lyg papildomus lapelius-sijonėlius prie pat kotelio. Ir nuo augimo sąlygų priklauso ar tai labiau išreikšta. Tad tikrai dėl to nesigąsdinčiau.
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2016 08 29, 18:24)

СК-Планета Земля - taip turi būti, tai veislės ypatybė.
Dėl Н-Адам - nemažai veislių, ypač prieš pirmą žydėjimą, pradeda auginti "pažastinukus". Rekomenduojama tuoj nukraštyti (jeigu tai ne treileris, bet ir tada palikti tik 2-4). Man tai sėkmingai pavyksta dantų krapštuku. Jeigu vaikiukai pakankamai dideli ir pavyksta gražiai nukrapštyti - galima ir pasisodinti. Aš pirmiausia tupdau į vermikulitą kol išleidžia šaknis. Kartais palieku kokį vieną, jeigu noriu veislę pasidauginti, bet šiaip stengiuos kuo mažesnius pašalinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 29 rugpjūčio 2016 - 23:30
O mes, siaip ne taip pergyvene vasara, laukiam ziedu! Sian apziurineju sanpaulytes, o net dvi, pasirodo, ruosiasi zydejimui! wub.gif Dar dvi yra pakankamai dideles, tai gal dar bus ir daugiau zydinciu. Negaliu jums apsakyt dziaugsmo! yahoo.gif
Atsakyti
Aš irgi laukiu žiedų. O penktadienį bandysiu "ravėti" savo Adamą... Šiandien ir ryt vėlokai grįšiu, tai palauksiu dienos šviesos.
Atsakyti
Gavau iš parodos organizatorių laišką-prašymą aktyvinti supermamkių dalyvavimą .

Tad, moteriškės, kas dar neužsiregistravote ir ruošiatės-pradžiuginkit juos ir save.
Kas namuose laikote užslėpę savo lobius-staigiai spręskite hamletišką problemą ,,Dalyvauti-nedalyvauti?''
Tarp mūsiškių tikrai yra augintojų turinčių parodos vertus egzempliorius. Ryžkitės parodyti!
Žinau, abejojate, manote esate nevertos, nieko gero neauginate...Netiesa. Gerai atlikę archeologinius ieškojimus surasite 2-5 augaliukus. Nebūtina vežimais vežti. Trupinėlis prie trupinėlio ir gausis didelė graži ekspozicija.

Bijote bandyti?-vėliau graušitės nepabandę.

Pabandysit-turėsit galimybę palygint savo pasiekimus su kitų augintojų.
Pabandysit-gausit emocinio dopingo visiems žiemos tamsiems vakarams. O kur dar tas saldus bendrumo ir visuotinės svarbos jausmas...

Jei negalite pristatyti pačios augalų, organizatoriai operatyviai sprendžia pristatymo klausimus. Tam pajungiamas net pristatymas autobusų stoties paštu. Jų patirtis didelė, problemas išspręsti moka.

Jei negalite dalyvauti visas dienas, atvažiuokite bent sekmadieny-atsiimsite augaliukus, susipažinsite viena su kita. Paklauskite savęs-AR AŠ NENUSIPELNIAU DIENOS SAU, SAVO MALONUMUI?
Jūs turite pasistengti pačios maloniai praleisti laiką, o ne tik arti ir arti darbui, mylimiems žmonėms... Kažkas turi suprasti, kad jūs esate ypatingos ir jums reikia ypatingos dienos.

Paroda tarptautinė. Dalyvaus latviai, estai, vokiečiai, atsitiktiniai užsieniečiai...
Lietuviškai parodai reikia lietuvių išaugintų augalų-ši paroda prestižinė ir įspūdžiai iškeliaus su svečiais.
Prisijunkite, padėkite ją padaryti gražią, įspūdingą.

Sanpaulijų ekspoziciją visada būna problemiška surinkti, bet kaip be jų?
Jūsų pasiryžimo labai reikia.

Atsakyti
va cia rengiu paroda verysad.gif
РС-Хрустальная Роза
user posted image

le luntik
user posted image

RS Karibskyj žemčiūg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 09 02, 14:17)
va cia rengiu paroda verysad.gif
РС-Хрустальная Роза

nuostabi nuotrauka ir labai graži veislė.

O apie parodą - na aš jau n kartų strepsuose esu išsakiusi savo poziciją, pargrįstą rusų/ukrainiečių patirtimi. Šitie augalai parodoms yra specialiai ruošiami. Būkit žmonės, pasakykit konkrečią datą, nors prieš 3 mėn, o ne 3 sav. Tada dar galima galvoti apie dalyvavimo galimybę, norą, naudą, trūkumus ir etc. Čia ne kaktusus nuo palangės į dėžę sukrauti. Gal užauginčiau specialiai tam reikalui ir namo nebevežčiau - pas mane karantinas tokio lygio, kad puokštės pro duris įnešti neleidžiu, svogūno ar apelsino TEN kur aš augalus dedu niekas negali padėti. O rizikuoti kažkokiom bendrom kompozicijom profesionaliam augintojui galima tik tada, kai tie augalai po to bus išmesti ar padalinti gabalais pardavimui. Sorry, bet taip yra. Ypač kai vos ne kas antra padejuoja, kad su erkėm nesusitvarko.
Atsakyti