Mergaitės, lietuvaitės, nepamenu iš kurios gavau AV Panakota, tai bandau čia - gal padėsit mįslę išrišti. Augaliukas mirinėjo, tai pasodinau lapuką. Ir mano nuostabai išleido margus vaikus. AV-Panakota žalialapė. Tai faktas, kad sumaišyta veislė (gal kartais ir sportas, bet greičiausiai tai ne Panakota). Jeigu pas kurią pražydo, tai gal atsekėt, kas ten toks? Jeigu kartais žinot, parašykit man AŽ. Tikrai jokių pretenzijų neturiu, žinau kaip eina peresortas, bet labai noriu žinoti mest man lauk tuos vaikus ar ten kas nors verta dėmesio...
turbut ne mano
man jau zydi ji,ir teisingai
daug maz is keliu pati pirkai sakyk,man tavo achimene English yelow rose prazydo kitaip,ne ta veisle

QUOTE(silvija72 @ 2016 08 21, 09:06)
turbut ne mano
man jau zydi ji,ir teisingai
daug maz is keliu pati pirkai sakyk,man tavo achimene English yelow rose prazydo kitaip,ne ta veisle 

Tas ir yra, kad nepamenu kieno, daug su kuo aš reikalų turėjau, tik pamenu, kad užrašas ant vazoniuko lietuviškom raidėm buvo, ne lietuvės rašo rusiškai.
Achimenes visas iš vieno pokelio "pasėjau", pas mane pačią žydėjo, pas kitas žydi gerai - gali būti sportas (arba šiaip durniuoja jos neatpažįstamai, prie to reikia priprast, kaip sakant čia buvo priežastis Nr.1 kodėl aš jų akyse matyt nebenoriu ir visas išdalinau arba išmečiau), nes šansų sumaišyti minimaliai. Dar neskubėk, palauk, gali atsipeikėt.
Aš skaičiau rusų forume kad žalialapės dažnai vaikus išleidžia margalapius arba net baltus, bet jie augant pažaliuoja. jei rasiu kur skaičiau įmesiu nuorodą

Neradau kur skaičiau...
Labai graži АВ-Панакота, kokie dideli žiedai
Labai graži АВ-Панакота, kokie dideli žiedai

Ačiū, Vidam, šiaip tai būtų logiška. Kad margalapių veislių dalis vaikų būna žalių - tai taip, dažnai, aš juos išmetu iš karto kai atskiriu. Kad žalialapių kartais pusė vaikų būna žalių, pusė kažkokių žaliai rudų - irgi būna, aišku, kad kažkurie bus sportai. Na bet kad žalios veislės lapas išleistų margus vaikus - man nepapuolė, žalia nesu, išdaiginus daugiau nei 1000 lapų
. (Kad nuo margalapės veislės paimtas žalias lapas leidžia margus vaikus - tai taip, būna ir labai dažnai, nes taip ir turi būti).
Bala nematė, paliksiu aš tuos vaikus ir nusipirksiu Panakotą. Maža ką, gal išvesiu margalapę Panakotą. O gal dar kas atsišauks.

Bala nematė, paliksiu aš tuos vaikus ir nusipirksiu Panakotą. Maža ką, gal išvesiu margalapę Panakotą. O gal dar kas atsišauks.
Aišku nemeskit, juk reikia įsitikint kaip kas, tik tiek kad vietą užima. Aš kai žalia sanpaulijų auginime, tai labai patinka visur landžiot ir paskaitinėti, tai per dieną kažin kiek išlandžioju. Būtent ir atkreipiau dėmesį, kad viena klausė dėl žalialapės margų vaikų, tai toks buvo atsakymas.
QUOTE(Vidam @ 2016 08 21, 11:07)
Aišku nemeskit, juk reikia įsitikint kaip kas, tik tiek kad vietą užima.
kad viena klausė dėl žalialapės margų vaikų, tai toks buvo atsakymas.
kad viena klausė dėl žalialapės margų vaikų, tai toks buvo atsakymas.
čia tikrai labai įdomus atsakymas - jeigu pažaliuos tie vaikai, matyt ir bus tikrai ta veislė, nes vaikas nuo kurio lapą pasodinau buvo žalias ir neįtartinas, tik labai silpnas.
O jei ne ta - tai nežinomą sanpauliją atpažinti beveik neįmanoma, jų labai daug panašių, juo labiau visokių sportų kiek, nebent būtų teisinga ir tokia, kokią jau turiu - bet tada kam man jos reikia.
O aš penktadienį persodinau kelių sanpaulijų vaikus (gerai kad ne veislinių, o pramoninių ir "lietuviškų senųjų", kurių kiekvienuose namuose ar darbe kažkada būdavo). Visi daigai turi po tris lapus. O tik vėliau perskaičiau, kad tų lapų reikia daugiau. Na, dabar jau tiek veislinės, tiek neveislinės turės užauginti po daugiau lapų. O šios sudėtos į šiltnamį (galvojau dengti maišeliais, bet po to nusipirkau šiltnamį pagalvojusi, kad pavasarį pravers pomidorams ir visiems kitiems daigams; teoriškai jis gal ir vienkartinis, bet man tarnaus kaip labai daugkartinis). Tikiuosi, kad visgi vaikams patiks ir jie užaugs. Jau ir man beveik trūksta namie vietos, bet rugsėjį ar spalį darbe persikelsiu į kitą kabinetą, kuriame bus 3 (įsivaizduojate, TRYS) langai, o ir pusė bus šiaurės vakarų. Iš pradžių galvojau, ką reikės veikti tokioje erdvėje, negi šokius rengsiu, bet po to supratau, kad čia mane gelbsti - visos pramoninės sanpaulijos keliaus į darbą
Tuo labiau, kad sodinu aš jų po kelias, kad tikrai prigytų, kai kurias pati nusilaužiau, kai kuriuos lapus man atnešė, bet neturiu jokių užrašų, tad nežinau, kur kokia spalva bus... Lauks daug staigmenų. Jau kaip ir žinau, kodėl man tokį didelį kabinetą davė

Įsivaizduoju koks bus gražus kabinetas
Net trys palangės

rusma negali sportas but,ikelsiu ryt foto,melynai zydi,na parodysiu,ir siaip reiks ka naujesnio parodyt kas po viena kita zieduka turi,jei kam idomu

Kelk kelk, aišku įdomu visi žiedai
O kas žydi mėlynai? AV-Panakota (АВ-Панакота)?

O kas žydi mėlynai? AV-Panakota (АВ-Панакота)?