Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

grazu gamtoje,o cia manosios
valsebnyje sny
user posted image

DEO Maja
user posted image

MILA Skolnyj vals
user posted image

dar karta RS Sneg v aprele
[URL=http://www.part.lt/perziura/bc48aa0b5de2cd106f8a80dd1b5ee410455.JPG]user posted image[/URL
Atsakyti
Gražu 4u.png Man sanpaulijų daug panašių yra, aš dar jose nesigaudau, nei vardų neatsimenu, nei kaip turi žydėti nežinau smile30x30.png

Pirmas žydėjimas Rosie Ruffles, ligtais turi būti tamsi, bet man tokia labai graži.

user posted image
Atsakyti
Visi laukiami mirksiukas.png
Šį rudenį vyks tarptautinė egzotinių augalų paroda „Žali horizontai“. Parodos tema „Gamtoje ir kolekcijose“.
Parodoje bus eksponuojami orchidėjos, kaktusai, sukulentai, gesnerijiniai, vabzdžiaėdžiai, bonsai ir kiti augalai.

Parodos data: 2016 m. rugsėjo 9–11 d.
Parodos vieta: Raudondvario dvaro menų inkubatorius, Pilies takas 1, Raudondvaris, Kauno r.

Parodos darbo laikas:
9 d., penktadienis, 10–20 val.
10 d., šeštadienis, 10–20 val.
11 d., sekmadienis, 10–17 val.

Ypatingai laukiami sukulentų ir kaktusų, sanpaulijų, vabzdžiaėdžių, orchidėjų kolekcionieriai. Taip pat kviečiame bonsų, lapinių ir kitų augalų augintojus. Kaip ir kiekvienais metais, pristatysime iš augalų kurtas kompozicijas, atskirus augalus, kolekcijas, įmonių prisistatymus.
Kviečiame ne tik atvykti pažiūrėti, bet ir dalyvauti.

Į visus rūpimus klausimus Jums atsakysime el. paštu zalihorizontai@gmail.com, Daugiau informacijos
Atsakyti
dar keleta ziedu maniskiu 4u.png
golden autumn
user posted image

AE It's raining
user posted image
Atsakyti
Vasara kažkur pabėgo, tai tik Silvijos žieduose ir džiaugiamės ja. user posted image

O aš pabuvau gailestingąja samariete ir išgelbėjau ,,Ermitaže'' nukainuotus po 0,49 ct. tris miniukus. Norėjau imti tik vieną, bet juk taip ir būtų nuvytę kiti du. Apskabiau ir visai nieko bendroj pievelėj. Žiedeliai bliednai rožiniai su pretenzija į pilnavidurius.

user posted image
user posted image

Kadangi prie jūros nenuvažiuoju, user posted image tai širdį džiugina tik Baltijos banga-nu, gražuoliai žiedeliai. user posted image

user posted image
Atsakyti
Evora, labai graži Baltija.

O kaip tie miniukai susodinti? Visi viename vazone ar kiekvienas atskirame vazonėlyje, o tik tada sudėti į vieną vazoną. Ir jeigu jie visis susodinti viename vazone,tai kaip su teorija, kad sanpaulijoms dideli vazonai netinka? Ar miniukai nori didelių vazonų?
Atsakyti
Sodinu visus ištraukus iš vazonėlių į vieną bendrą vazoną. Laistomi kaip ir visos kitos sanpaulijos. Po lapais pakišu akmenukų, kad gležni lapeliai neliestų šlapios žemės. Kai lapai atsigauna ar krūmukai paauga, nereikalingus akmenėlius išimu. Vazonas nėra didelis trims, parenku, kad nebūtų stadionas.
Grįžk į mūsų temelės 37 pusl., ten taip mano susodintų miniukų kitos nuotraukos. Viskas puikiai auga. Rusų sanpaulijininkės irgi sodina pievelę, dažniausiai iš treilerių.
Atsakyti
Man gražu susodinti po kelis, bet kai pirmi metai, tai dar neeksperimentuoju smile30x30.png Ateityje kai aprims emocijos ir nebenorėsiu beveik visų iš eilės, tada bus galima kažką įdomesnio sugalvoti smile30x30.png
Pasirodom kad dar tebežydim. Kai lyja ir lyja, tai kas belieka...tik gėles tvarkyti ir fotografuoti smile30x30.png

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
maivais vidam,ane? tongue30x30.png l grazu,evora ne i tema,bet kur randi tokiu judanciu paveiksliuku?as nerandu niekur rolleyes.png
Atsakyti
Nesimaivau smile30x30.png Ką ten terliotis ir fotografuoti po žieduką...tingiu. Jei jau pasiimu fotiką į rankas, tai visur apeinu mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 08 16, 21:36)
maivais vidam,ane? tongue30x30.png l grazu,evora ne i tema,bet kur randi tokiu judanciu paveiksliuku?as nerandu niekur rolleyes.png

http://smiles.lc-pas...h0_12_2440.html
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 08 16, 21:52)
Nesimaivau  smile30x30.png Ką ten terliotis ir fotografuoti po žieduką...tingiu. Jei jau pasiimu fotiką į rankas, tai visur apeinu  mirksiukas.png

O, dabar aišku kur vasara prapuolė -Vidam namuose įsikūrė user posted image
Graži pievauser posted image
Atsakyti
Buckeye sedutress
user posted image

user posted image
Atsakyti