Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Ačiū 4u.gif

QUOTE(dzūkė @ 2016 07 28, 20:07)
Kaip įdomiai nusispalvino  smile.gif

Mane tai nustebino РС-Жар Птица - nepažinau, pamačiusi pražydusią blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Ir vėl treileriai mirksiukas.gif
user posted image
Pink Mint (S. Sorano) - žiedeliai kažko labai smulkūs, turbūt skinsiu aš juos ir lauksiu naujo žydėjimo g.gif

user posted image
Rob's Boolaroo (R. Robinson) - sena meilė wub.gif , tik gaila, kad linkęs sportuoti (kartais ir po tam tikro laiko)

user posted image
23-Река Енисей (Я. Зубо)

user posted image
РС-Бархатный Наряд (С. Репкина)
Atsakyti
user posted image
user posted image
Mac's Pizza Pizzicato (G. McDonald) - naujokė miniatiūra, sužavėjusi savo lapais wub.gif
Atsakyti
Rimmuse, na ir groziai... Ypac paskutinioji.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 07 30, 16:07)
user posted image
user posted image
Mac's Pizza Pizzicato (G. McDonald) - naujokė miniatiūra, sužavėjusi savo lapais  wub.gif

Gražus derlius thumbup.gif
Aš irgi įsigijau Mac's Pizza Pizzicato, bet dar labai mažutė. Mane irgi sužavėjo jos neįprastumas.
Šiaip jau keli mažyliai žada pradžiuginti pirmaisiais žiedeliais. Pridens Pink Trail šiandien pirmą žiedelį pramerkė. Tuoj ir Golden Autumn pasirodys visu gražumu.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 07 30, 17:07)
naujokė miniatiūra, sužavėjusi savo lapais  wub.gif

Tikrai labai žavi mažylė, puošnūs lapeliai wub.gif
Atsakyti
Rodausi saviškę Mac's Pizza Pizzicato.

user posted image

Tik nuotraukoje pamačiau, kad mano sanpaulijos ir vėl palikę moherinės-pasistengė apšiltinti dvi ilgaplaukės katės lotuliukas.gif O atrodo taip aukštai mažylių vaikų darželis pakeltas, jokia katė ten nelaipioja, bet vėjas per atidarytus langus puikiai nuslinkusį kačių kailio turtą išnešioja.

Pridens Pink Trail pirmi žiedeliai. Dar daug tupi po lapais, bando išlįsti.

user posted image

Ellie Gardner

user posted image

ЛЕ-Взбитые Сливки labai jau balta, bet po pavasarinio žydėjimo vėl žydi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 08 01, 15:35)

Grožis thumbup.gif

Pūkas prie pūko puikiai limpa lotuliukas.gif (iš savos patirties doh.gif )
Atsakyti
-Rimmuse, Evora, labai gražu wub.gif

Merginos, ar jau girdėjot apie parodą. Šiemet anksčiau rugsėjo 9-11d. thumbup.gif Raudondvario dvare.
Aš jau pasiilgau parodos, tikiuosi turėsiu kokį augalėlį ir sudalyvaut. Būtų gera proga susitikt wub.gif Bus dalyvaujnačių? bigsmile.gif

Mano šviežias grožis -Olesia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 01 rugpjūčio 2016 - 17:35
QUOTE(dzūkė @ 2016 08 01, 17:21)
-Rimmuse, Evora, labai gražu wub.gif

Merginos, ar jau girdėjot apie parodą. Šiemet anksčiau rugsėjo 9-11d.  thumbup.gif Raudondvario dvare.
Aš jau pasiilgau parodos, tikiuosi turėsiu kokį augalėlį ir sudalyvaut. Būtų gera proga susitikt wub.gif  Bus dalyvaujnačių? bigsmile.gif
Mano šviežias grožis -Olesia

Labai gražutė Olesia wub.gif

Apie parodą informacijos dar niekur nerandu. Gal žinote kur galima pasiskaityti? O gal žinios tik iš pirmų lūpų?
Dalyvauti planuoju, jau ir mašiniuką sutariau. Žadu visas 4 dieneles darbuotis, jei kas nakvynėn priims. Tik su sanpaulijom man dalyvauti būtų per daug drąsu ir įžūlu-dar reik palaukti. Rodysiu sukulentus, bet jei kas dalyvausit ar į parodą pasižvalgyti užsuksit-tikrai gyvai pasimatysim.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 08 01, 20:47)
...Tik su sanpaulijom man dalyvauti būtų per daug drąsu ir įžūlu-dar reik palaukti.

evora, kas ce per šnektos blink.gif

Skelbimo dar nemačiau, bet orchidėjininkai dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 08 01, 20:14)
evora, kas ce per šnektos blink.gif
Skelbimo dar nemačiau, bet orchidėjininkai dirba smile.gif

Normalios šnektos... blush2.gif
Tikrai nesu toks sanpaulijų specas kaip jūs-dar daug išmokti, sužinoti ir patirti savo kailiu reikia.
Va, su sukulentais, kitas reikalas.
O ir mano sanpaulijos didelio noro žydėti nerodo, auga į milžiniškus krūmus. Nežinia ar būtų žydinčių rugsėjo pradžiai. Na, jei bus kaip praeitoje Raudondvario parodoje ekstra būtinumas surast sanpaulijų, tai gal...1-2.
Kai nueinu pas mamą, tai jos krūmeliai vidutinio dydžio ir visas balkonas vien sanpaulijų žiedai. Bėda tik, kad tie žiedeliai labai mažučiai, visai ne normalaus dydžio. Bet aš mąstau, kad čia dėl trąšų nenaudojimo. 83 metų moteriškė, nors ir turi trąšų, bet kažkaip vis neišeina patręšti. Dabar nupirkau Delfan, tai 2 savaitės kaip tręšia ir vis laiko pritrūksta patręšti.
Atsakyti