Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Tulpiukas1 @ 2016 07 26, 20:33)
Pas mane prazydo  svadebnyj buket smile.gif

Kokie lapų kotai ilgi dar tokių nemačiusi. O maniškės taip sugrūdusios lapus, kad net žiedų negali iškelti į paviršių doh.gif Ir saulės negauna.

Bjauruskos gražūs miniukai. Man jie patinka wub.gif

Dzūkės koks jaukus ir tvarkingas kampelis. Gražūs pinti įdekliukai wub.gif Reiktų gal pasimokyti pinti g.gif
Atsakyti
Bjauruska, labai gražūs augintiniai wub.gif
QUOTE(Vidam @ 2016 07 26, 22:01)
Gražūs pinti įdekliukai wub.gif Reiktų gal pasimokyti pinti  g.gif

Nesu mačiusi dailiau, kaip prižiūrėti, gražiai žydintys augalai pintuose įdėkliukuose wub.gif Apskritai labai patinka pinti dalykai, bet man išmokti tikriausiai - be šansų g.gif
Atsakyti
Mielai dėčiau į keramikinius, tik kad tiek neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 27 liepos 2016 - 10:28
Man gražiau pinti įdėkliukai, be to, juk pinti - irgi iš augalų. Pavasarį Maximoje pasitaikė puiki proga - buvo didesnis keramikos vazonų išpardavimas, o vazonų buvo man labiausiai patinkančios - ne jokio dekoro, kartais net augalą nustelbiančios, šviesių spalvų, be drenažo skylutės. Prigriebiau gal keturis - daugiau tuo metu negalėjau paimti, gaila..
Kolegės stebėjosi, kad man patiko tokie paprasti vazonai, "be cinkelio", dauguma - baltos spalvos. Man jie - kone idealūs. Ir dzūkės nuostabi sanpaulytė sėkmingai įsikūrė viename iš jų. Man gražu smile.gifuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 07 27, 13:35)

Man ir balta ar molio spalva idealu. Aš šiemet nors ant plastikinių baltų pasinešiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi baigiu pereiti ant baltų plastikinių. Dukra nupirko šimtą, tai liko tik dvidešimt. Nes keramikinių tiek neprisipirksi - man brangu.
Atsakyti
Man irgi baltas plastikas - gėris: ir ant baltos palangės tinka atrodo, ir daugumas augalų tokios spalvos induose gerai atrodo, ir balta spalva šviesą atmuša - saulė neužkaitina vazono turinio. Aš kartais, jei neturiu tinkamo dydžio vazono, sodinu į baltus indelius nuo jogurto, dugne padariusi skylutes.
Atsakyti
LE-Sirenevyj Dožd startas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 07 28, 19:01)
LE-Sirenevyj Dožd startas  smile.gif

Gražu wub.gif
Aš irgi mėgstu baltus vazonėlius: neužgožia žiedų, ne taip smarkiai kaista, lengva tarpusavyje suderinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 28 liepos 2016 - 19:38
Pradeda naują žydėjimą
user posted image
AE-Стрелец-Элит (Е. Архипов)
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 07 28, 20:52)
Pradeda naują žydėjimą

Kaip įdomiai nusispalvino smile.gif
Atsakyti
dzūke, Rimmuse, nuostabios wub.gif
Atsakyti