Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(rusma @ 2016 07 22, 06:29)
per ebay tai aš pabijojau chemiją pirkt, juo labiau, kad kainas pasižiūrėjau ir... Už gramą aktaros aš sumokėčiau tiek, už kiek Lietuvoj 40 gramų galima nusipirkt  doh.gif . Aišku, susiėmiau ir susitvarkiau tą pažymėjimą, su kuriuo viską parduoda, jis kainuoja, bet 5 metam ramu - bus priešų  gun_bandana.gif

Man labai smalsu, kiek kainuoja Lietuvoj Actara? Ebay maciau 2x4 gr pakeliai kainuoja 15 eur, o galima nusipirkti 100 gr uz 28 eur, bet dar siuntimas apie 20 eur kainuoja doh.gif O kur ten man 100 gramu isnaudot? Tai sakau, pirksiu tuos du pakiukius. Ner ka daryti. Pas mus kazkoks neaiskus insekticidas 14 eur kainuoja. O Fitoverma pirkau uz 1,5 usd.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2016 07 22, 15:05)
Man labai smalsu, kiek kainuoja Lietuvoj Actara

40 g. butelis apie 8 eur, tiksliai nepasakysiu kiek ten dar centų. Tik tiek, kad čia dabar mažiausias parduodamas kiekis ir tik su pažymėjimu.
Atsakyti
Ziuriu, kad mano sanpaulytes kazkaip sustojo augti. Gal del karscio? g.gif Laikysis karsciai iki pat rugsejo pabaigos. Lituanika tai isvis, siltnamiuke auga, lapeliai ryskiai zali, o tik istraukiu is jo - ir pradeda nykti ... Atrodo, kad ji taip ir nepaaugo per tuos kelis menesius pas mane verysad.gif Tos, kur didesnes atkeliavo, tai auga gerai, lapeliai standus, graziai formuojasi krumeliai. Kazka matyt ne taip darau su maziukais.
Papildyta:
QUOTE(rusma @ 2016 07 22, 16:31)
40 g. butelis apie 8 eur, tiksliai nepasakysiu kiek ten dar centų. Tik tiek, kad čia dabar mažiausias parduodamas kiekis ir tik su pažymėjimu.

Nu jo, gaunasi daug brangiau... 100 gr Lietuvoj gautusi 20 eur. O tas, kur maciau internete is Italijos, tai 28 eur jau. O dar siuntimas ...
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2016 07 23, 15:09)
100 gr Lietuvoj gautusi 20 eur. O tas, kur maciau internete is Italijos, tai 28 eur jau. O dar siuntimas ...

gautųsi mažiau už 100 g., nes pakuotės kainą skaičiuoja, nesidomėjau kiek, bet nebus gramas prie gramo.

Italijoje brangu, kai akaricidus ten pirkau, prisimenu, kad kaina patraukli neatrodė.

Aktara nėra koks tai ten stebuklas, jos privalumai tik 2 - viena, kad jinai nedvokia taip baisiai, kaip kai kurie kiti pesticidai na ir didžiausias turbūt tas, kad gerai naikina parazitus vazone, t.y. veikia palaisčius, be jos šakninių skydamarių išnaikinimas turbūt neįmanomas. O jeigu kokios paprastesnės problemos nei šaknų skydamariai ir ne daugiabuty gyvenat, t.y. neateis kaimynai už smarvę akių draskyt, tai tikrai nesukčiau galvos dėl tos aktaros, pirkčiau kas yra ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 07 23, 15:34)
gautųsi mažiau už 100 g., nes pakuotės kainą skaičiuoja, nesidomėjau kiek, bet nebus gramas prie gramo.

Italijoje brangu, kai akaricidus ten pirkau, prisimenu, kad kaina patraukli neatrodė.

Aktara nėra koks tai ten stebuklas, jos privalumai tik 2 - viena, kad jinai nedvokia taip baisiai, kaip kai kurie kiti pesticidai na ir didžiausias turbūt tas, kad gerai naikina parazitus vazone, t.y. veikia palaisčius, be jos šakninių skydamarių išnaikinimas turbūt neįmanomas. O jeigu kokios paprastesnės problemos nei šaknų skydamariai ir ne daugiabuty gyvenat, t.y. neateis kaimynai už smarvę akių draskyt, tai tikrai nesukčiau galvos dėl tos aktaros, pirkčiau kas yra ir tiek  mirksiukas.gif

Tai vat ir as panasiai pagalvojus, taip ir neuzsakiau jos smile.gif Turiu kazkoki vietines reiksmes sistemini insekticida. Esant reikalui - juo gelbesiuos. Fitovermas uzsakytas, laukiu ateinant. cool.gif Tai skaitau, kad apsirupinau pagrindiniais preparatais smile.gif
Atsakyti
Kiekvienas žiedas vis kitoks wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Sunkissed Rose (Sorano)
Atsakyti
Rimmuse, labai gražu wub.gif Ir miela prisimint - kažkada auginau blush2.gif
Atsakyti
Galiukas palangės wub.gif
user posted image

-----------------------------------
http://hobi-geles.blogspot.lt/
Atsakyti
Labai graži palangė wub.gif Ir labai šviesi. Daug gauna saulės?
Atsakyti
Pas mane prazydo svadebnyj buket smile.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

Shanson
Atsakyti
Groziai... wub.gif
Ateinu ir as su savo miniukiu lentynele smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 07 26, 20:01)
Labai graži palangė  wub.gif Ir labai šviesi. Daug gauna saulės?

Ačiū Pietinė- visai negauna biggrin.gif
Atsakyti