Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Oi, kiek grožybių pražydo. thumbup.gif
Le belaja kamelija įsimylėjau-žiedo ir lapų derinukas superinis.

Mano žiedų ne per daugiausiai. Mažyliai auga, pradėjo pažastinukus leisti. Pramoninės tik baigia žydėti ir vos pailsėję vėl bando pumpurus krauti. Poniškosios veislės branginasi, gal joms per tamsu pas mane.

Humako mėlynoji išsigydė miltligę ir vėl žiedais džiugina

user posted image

Fantazy Carnaval pagaliau pražydo, tik nuotraukos niekaip ryškesnės fotikas neišspaudė. Vis dar kartais invalidu apsimeta.

user posted image
Atsakyti
As irgi Silvijos gelemis vis groziuosi! O jau RS Baikal tai groziu grozis wub.gif

QUOTE(Tulpiukas1 @ 2016 07 17, 16:37)
Problemu ir gi..erkute. rimtu priemoniu neturiu..

Oi, kaip as tave suprantu! Pas mus irgi rimtu priemoniu ner. Sian sugalvojau Ebay paieskoti, gi ziuriu - Actara galima nusipirkti. Nu jau sakiau pirksiu, bet reikia kartu ir kazkoki akaricida susiieskoti. Mergaites, parekomenduokit, ka nuo erkiu naudojat. Pas mane ir orchidejos namie, tai kad ir joms tiktu.

Beje, dar pries pora menesiu buvau i rojaus sodu foruma ilindus, ten vis pasidairau informacijos. O dabar isvis neatidaro man ju... Gal ka nors zinot? Uzdare? Panaikino domena? O gal tik laikinos problemos?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2016 07 20, 19:31)
Mergaites, parekomenduokit, ka nuo erkiu naudojat.

Naudoju Fitoverm.
Ir dar kartą pacituosiu kažkurios SM forumietės žinutę (atsiprašau autorės - žinutę nusikopijavau, o autorės nepasižymėjau):
Lenkai turi Sanmite pavadinimu miltelius nuo erkių. Kadangi mes neturim nieko, tai jeigu kas važinėjat po Europą - žinokit, kad ten tokio daikto yra. Bet ir ten pasirodo deficitas, sakė jeigu būna, tai staigiai išperka. Anglas tai parašęs Dynamec, matyt pas juos yra tokiu pavadinimu, bet veikliąją medžiagą pažiūrėjau, tai ta pati kur Vertimec.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 20 liepos 2016 - 20:00
QUOTE(Rimmuse @ 2016 07 20, 20:58)
Naudoju Fitoverm.
Ir dar kartą pacituosiu kažkurios SM forumietės žinutę (atsiprašau autorės - žinutę nusikopijavau, o autorės nepasižymėjau):
Lenkai turi Sanmite pavadinimu miltelius nuo erkių. Kadangi mes neturim nieko, tai jeigu kas važinėjat po Europą - žinokit, kad ten tokio daikto yra. Bet ir ten pasirodo deficitas, sakė jeigu būna, tai staigiai išperka. Anglas tai parašęs Dynamec, matyt pas juos yra tokiu pavadinimu, bet veikliąją medžiagą pažiūrėjau, tai ta pati kur Vertimec.

Aciu, Rimmuse! Dabar kai parasei, prisiminiau, kad pati maciau ta zinute. Atsiprasau, kad tokia uzuomarsa patapau. Nu visai jau... senatve matyt, skleroze biggrin.gif
Atsakyti
Žinutė mano. Nemanau, kad labai pravers Portugalijoje, bus turbūt kitais pavadinimais.

Pati savom rankom Italijoje lentynas krausčiau - yra ten akaricidų laisvai, kelių rūšių, pavadinimų nebeatsimenu, visi negirdėti, bet chemija tikra, ne kokios ten biologinės-žolinės-muilinės ar kitokios žaislinės. Ispanas irgi sakė, kad kiek nori tiek pirk, kelių skirtingų veikliųjų medžiagų. Tai nemanau, kad pietinio klimato šalyse nebūtų akaricidų. Tik kitaip gali vadintis.

Sanmaitas gal toks dažnesnis, o Fitovermas tik Rusijoje/Baltarusijoje, Vertimeksas visur, bet kitokiais pavadinimais gali būti.
Atsakyti
Aš vakar tvarkiau skroteles sanpaulijų ir ant dviejų radau po žalią vabaliuką. Dar tokių nemačiusi, tai nežinau ar pavojingi g.gif Šviesiai žali, forma panaši į amaro, tik gal du kart didesnis ir smarkus. Aišku abu sutryniau, apžiūrėjau nematyti jokios žalos padarytos.Ir iš kur atsirado penktame aukšte. Nebuvo laiko apžiūrėti, bet lig be sparnų.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 21, 09:33)
Aišku abu sutryniau, apžiūrėjau nematyti jokios žalos padarytos.Ir iš kur atsirado penktame aukšte. Nebuvo laiko apžiūrėti, bet lig be sparnų.

Didžiausi visokių vabaliukų atsinešimo "įrankiai" - skintų gėlių puokštės ir žalumynai iš sodo/daržo. Dažni žali judrūs vabaliukai - blakės, bet manau būtų matytos ir jos už amarus didesnės ne 2 kartus, o daugiau.
Atsakyti
RS Vozdysnyje griozy
user posted image

Moroznaja vysnia
user posted image

Optimara little otawa
user posted image

dar karta LE Julija
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 07 20, 22:59)
Žinutė mano. Nemanau, kad labai pravers Portugalijoje, bus turbūt kitais pavadinimais.

Pati savom rankom Italijoje lentynas krausčiau - yra ten akaricidų laisvai, kelių rūšių, pavadinimų nebeatsimenu, visi negirdėti, bet chemija tikra, ne kokios ten biologinės-žolinės-muilinės ar kitokios žaislinės. Ispanas irgi sakė, kad kiek nori tiek pirk, kelių skirtingų veikliųjų medžiagų. Tai nemanau, kad pietinio klimato šalyse nebūtų akaricidų. Tik kitaip gali vadintis.

Sanmaitas gal toks dažnesnis, o Fitovermas tik Rusijoje/Baltarusijoje, Vertimeksas visur, bet kitokiais pavadinimais gali būti.

Akaricidas, jis visom kalbom yra akaricidas. Klausiau keliose net parduotuvese, nu ner schmoll.gif Vakar per ebay nusipirkau Fitovermo! Ir dar keleta kitu dalykeliu (kornevino ir dar kazko) bigsmile.gif Sian laukiu atsakymo del Aktaros, nes yra pardavejas Portugalijoj, kuris siuncia i visa pasauli, bet jei ivedi Portugalija, raso, kad i ten nesiuncia biggrin.gif Aiskinsimes. Jei ne, is kitur uzsakysiu. I Ispanija nevaziuojam. Is principo netoli visai, vos 150 km iki pirmo didesnio miesto, bet kazkaip vis ner laiko. O kolkas ir sveikatos.

Silvija, jauciu, jei tureciau tiek zydinciu groziu, kasdien vis kita statyciau vidur kambario ant stalo, ir diena praleisciau besigrozedama ziedais wub.gif Pas mane kazkaip letai viskas auga, labai karsta, bijau isdziovint ir bijau supudyt... Laukiu vis dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2016 07 21, 18:02)

per ebay tai aš pabijojau chemiją pirkt, juo labiau, kad kainas pasižiūrėjau ir... Už gramą aktaros aš sumokėčiau tiek, už kiek Lietuvoj 40 gramų galima nusipirkt doh.gif . Aišku, susiėmiau ir susitvarkiau tą pažymėjimą, su kuriuo viską parduoda, jis kainuoja, bet 5 metam ramu - bus priešų gun_bandana.gif
Atsakyti
Facebook'e paskyrą turinčioms miniatiūrų mylėtojoms wub.gif
Miniatiūrų paradas
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2016 07 22, 11:00)
Facebook'e paskyrą turinčioms miniatiūrų mylėtojoms  wub.gif
Miniatiūrų paradas

Jo... maciau ista grozi ir tik seiles varvinau beziuredama... biggrin.gif
Atsakyti