Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

tik du ziedeliai le belaja kamelija,uztat didziuliai,labai grazus ax.gif
user posted image

isizydejo le tancor disco,man labai patinka.
user posted image
kur po viena ziedeli ne nerodau,dar daug su pumpureliais yra.
Atsakyti
Labai graži Camelija wub.gif
Atsakyti
Kaip gražu pas Silviją wub.gif
Pas mane į Cameliją panašus Svadebnyj Bukiet, tik kad ne margalapis, bet žiedai gražūs, didžiuuuliai user posted image

Dar pasirodė Alan's Fallen Angel žiedukai: user posted image

Ir Rob's Boondogle user posted image

Rob's Boolaroo išdykauja biggrin.gif user posted image

Ness Satin Rose įsižydi wub.gif user posted image

Moroznaja Vyšnia starteriuko pirmas nedrąsus žydėjimas, bet labai gražutė, mama vis būdavo nubąlus... biggrin.gif user posted image
Atsakyti
zuikuti, labai gražu wub.gif Man kuo toliau tuo labiau patinka sanpaulijos. Camelija tuo ir graži kad balta ir lapai margi, labai šventiškai atrodo, jei turėčiau tai vis žiūrėčiau. Atrodo ir apniukusi diena būtų šviesesnė. Iš vis pradėjo patikti balta spalva, gal todėl kad iš visų rūšių gėliu neturiu nei vienos baltos.
Mano Rob's Booleroo labai sutankėjo, buvo toks kukulis, tai išverčiau, nuskyniau visas atžalėles ir pasodinau, dabar lauksiu kol kokia prigis.Man tie treileriukai visi labai tankėja, ko gero irgi reiks reguliuoti atžaliukų kiekį.
Atsakyti
Oi, groziai groziai... wub.gif

O del treileriuku, tai patiko sis video: https://www.youtube....h?v=gaGpEe_jWBg
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Galvodavau na kaip taip užaugina gražius parodinius augalus. O pasirodo kad reikia domėtis tuo ką augini. Dabar saviškius patvarkysiu smile.gif
Atsakyti
Pasirodo kad turiu net tris baltas sanpaulijas thumbup.gif Kai aš jų vardų neatsimenu, tai pažiūrėjus saviškių katalogą ir radau, kad yra tarp šiemet pirktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 18, 19:51)
Pasirodo kad turiu net tris baltas sanpaulijas  thumbup.gif Kai aš jų vardų neatsimenu, tai pažiūrėjus saviškių katalogą ir radau, kad yra tarp šiemet pirktų biggrin.gif

O, idomu, kaip tik galvoju apie savo gelyciu "kataloga", kol kas tai tik sarasiukas worde... O kaip jus kataloguojat?
Atsakyti
Kadangi už Fotki mokėti nenoriu, nes nematau reikalo. O savo patogumui susidėjau savo "turtą" Picasa. Ieškojau kur geresnio varianto, bet neradau , taip ten ir liko. galit pažiūrėti, gal patiks nes lietuviškai, lengva tvarkyti.

https://picasaweb.go...642787022653295
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 liepos 2016 - 21:27
QUOTE(Vidam @ 2016 07 18, 22:26)
Kadangi už  Fotki mokėti nenoriu, nes nematau reikalo. O savo patogumui susidėjau savo "turtą" Picasa. Ieškojau kur geresnio varianto, bet neradau , taip ten ir liko.  galit pažiūrėti, gal patiks nes lietuviškai, lengva tvarkyti.

https://picasaweb.go...642787022653295

Oi, geriau buciau neziurejusi... biggrin.gif Kokiu miniukiu uzmaciau... wub.gif
Atsakyti
Pas mane viskas pirkta Lietuvoje, taip kad laisvai galit turėti. Miniukai įsigyti šiemet, dar nemačiau žiedų, bet auga sparčiai. Šiemet net 19 įsigijau. Jei turit vietos tai pirmyn biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 19, 09:23)
Pas mane viskas pirkta Lietuvoje, taip kad laisvai galit turėti. Miniukai įsigyti šiemet, dar nemačiau žiedų, bet auga sparčiai. Šiemet net 19 įsigijau. Jei turit vietos tai pirmyn  biggrin.gif  4u.gif

Vietos ner, del to dabar zvalgausiu tik i miniukus... ax.gif
Atsakyti