Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Bellerinass fioletinė' It's Raining; Nežiniukas; LE- Raskosnyje Riusy
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 04 liepos 2016 - 18:30
Deivė
user posted image

Marlezonskij Balet
user posted image

Pradeda skleistis Ness' Satin Rose
user posted image

Rob's Boolaroo
user posted image

Svadebnyj Buket
user posted image

Roza Vetrov
user posted image

Nežiniukė
user posted image

Mini nežiniukė
user posted image
Atsakyti
Gražuolės visos wub.gif

QUOTE(zuikis5 @ 2016 07 05, 13:22)
Pradeda skleistis Ness' Satin Rose

Šitos žydėjimo niekaip nesulaukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 07 05, 15:49)
Šitos žydėjimo niekaip nesulaukiu  doh.gif

Na, ne iš skubančiųjų ji... Metus laiko laukiau - kitos bendraamžės jau net ne po vieną kartą žydėjo. Bet graži wub.gif
Atsakyti
Lutpede, Zuiki, kokie groziai pas jus <3
Pas mane trys sanpaulytes jau gana dideles, kad pradeti laukti ziedu ax.gif Gal jau neuzilgo ...
Atsakyti
Nemarioji klasika wub.gif
user posted image
Волшебные Сны (Б. Макуни) - šiek tiek pailsėjo ir vėl žydi...

Geltonžiedės bigsmile.gif

user posted image
Sunkissed Rose (Sorano) - žiedai laikui bėgant dažniausiai kinta: atsiranda rausvos spalvos, geltona suintensyvėja

user posted image
Candlelight Romance (P. Sorano) - geltoną įžvelgti ne visad pavyksta, bet atperka lapų margumas; tiesa, kaip pusiauminiatiūra - didoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 06 liepos 2016 - 12:24
user posted image
Rob's Boolaroo - mielas, bet linkęs sportuoti doh.gif
Atsakyti
Merginos, kokie grožiai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šiandien žiūrėdama į savo kaktusus pagalvojau, kad panašu, kad greitai jų vos keli beliks. Dar keli pretenduoja būti išvaryti į laiptinę (o gal ir išmesti). Sanpaulijos valdo (net ir tos, kurios nežydi).

Beje, turiu klausimą: viena iš parduotuvėje pirktų sanpaulijų baigia žydėti. Pasižiūrėjau, kad ten viename vazone net 3 augalai auga. Gal turite pasiūlymų, kaip juos gražiai atskirti ir persodinti? Ar geriau naujų lapų įšaknydinti, o šitoms tiesiog leisti augti krūvoje?
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2016 07 06, 13:45)
Beje, turiu klausimą: viena iš parduotuvėje pirktų sanpaulijų baigia žydėti. Pasižiūrėjau, kad ten viename vazone net 3 augalai auga. Gal turite pasiūlymų, kaip juos gražiai atskirti ir persodinti? Ar geriau naujų lapų įšaknydinti, o šitoms tiesiog leisti augti krūvoje?

Patirtis iš tų laikų, kai auginau pramonines (dabar stengiuos, kad tokia situacija neatsirastų, nors kai kurios veislės patampa "drakonais"):
skiriu pakankamai drąstiškai: iškratau iš vazonėlio, nupurtau žemes ir paėmusi peilį supjaustau kamieną taip, kad kiekvienai daliai tektų kažkiek šaknų. Aišku, reikia žiūrėti pagal situaciją; galbūt kažkuri dalis liks ir be šaknų. Tokią šaknydinu vandenyje. Visad lieka po tokios operacijos ir lapų, galima kelis pasisodinti. Mano pastebėjimas - po vieną gausiau žydi.
Atsakyti
Labas,
labai graziu gelyciu pridejot, kad ir man vel kilo noras isigyt, nes beveik nieko nebeliko o kurios ir liko pradejo keistai augti, kaip kazkokie medeliai, i virsu eina toks alia stiebas su lapais ir vietos ten ziedams nebelieka. taip daro jauna vos metu Green horizon, dar kelios mano uzaugintos Golden autumn - sia taip mylejau ir is pavargeles nusenusios emiau lapeli o jos vaikai issidirbineja ir suprantu, kad ziedu nesulauksiu.
Pas mane irgi Volsebnyje sny zydi po1 kita ziedeli nuo ankstyvo pavasario ir zinoma grazuole Zima ullybaetsa. Ir visas manogrozis.
Norejau nuotrauka ikelt, paprasiau sunaus, pasirodo , kad nufilmavau (gavau dovanu nauja tel. tai dar neivaldziau jo).
Atsakyti
rs baikal zydi antras menuo,kaip isprotejus,o jau ji man tiek patinka ne tas zodis wub.gif
user posted image

pora pirmu ziedu, le tancor disco,ziedai didziuliai
user posted image

le pepelnaja roza irgi man labai wub.gif
user posted image
Atsakyti