Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(silvija72 @ 2016 04 24, 16:06)
tai cia tik apie puse blush2.gif

Aš sakau, kad sanpauligė - sunkiai gydoma liga lotuliukas.gif Bet baltai pavydžiu tokios erdvės blush2.gif Mano liga tikrai paūmėtų doh.gif
Atsakyti
kur tu rasi ta erdve,prikista visur,kur tik imanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 04 24, 16:40)
kur tu rasi ta erdve,prikista visur,kur tik imanoma lotuliukas.gif

Būtinai reik važiuot rugsėjo mėn. pabaigoje į ,,Žalių horizontų '' parodą. Ten padarysi pardavimą-ir savo lentynas patuštinsi, ir sanpaulyčių mylėtojus pradžiuginsi, ir euriukų prikapsės. drinks_cheers.gif
Atsakyti
jo,su visu stelazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 04 24, 17:07)
jo,su visu stelazu lotuliukas.gif

Kodėl ne? Jei tik vyras variklį pritaisys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 04 24, 16:55)
o cia mano nudurnejimo laipsnis lotuliukas.gif

Nieko sau... thumbup.gif
Turėčiau galimybių, tai mano laipsnis būtų turbūt panašus tongue.gif
Atsakyti
Galėjau sudėt visas žydinčias, būtų buvęs geresnis vaizdelis, alia patingėjau lotuliukas.gif Yra kaip yra.
user posted image

Labiau sužydėjo Vydūnas wub.gif
user posted image

--------------------------------------------------------------
http://auginugeles.b.../parduodam.html
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 04 24, 17:40)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Silvija, gera lentyna! bigsmile.gif O zydincias kur laikai? Ar dar mazai kas zydi?

Dzuke, wub.gif Ir as tokios palanges noriu (su visais ziedais) wub.gif Saviskiui rodau nuotrauka, o tas pirstu i palange rodo ir klausia, o kas cia? Sakau, nu tokia lentyna po langu. Pas mus Lietuvoj standartas: langas turi buti su palange. O ju kalboj net zodzio tokio nera lotuliukas.gif

O kas ten pas tave per grozis nuotraukoj - melyni varpelio formos ziedai? Jau kaip grazu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2016 04 24, 19:08)

.... O ju kalboj net zodzio tokio nera  lotuliukas.gif

O kas ten pas tave per grozis nuotraukoj - melyni varpelio formos ziedai? Jau kaip grazu  wub.gif

Neišgyvenčiau lotuliukas.gif Stalą prie lango pasistatyčiau ir apkraučiau gėlėm lotuliukas.gif

Ten taip pat sanpaulija, pusiau mini - Rob's Pewter Bells mirksiukas.gif
Atsakyti
dzuke pasaka bigsmile.gif :wub:eina sau,mano tiek nezydi,matyt vesiau zymiai,ant palanges maniskes sukistos dar dviem eilem,niekur nebetelpa doh.gif dabar pats pumpuru krovimas pas mane,tai kazkada tikiuos bus panasu kaip pas dzuke,o tavo palange atrodo tokia ilga,ar tik man taip atrodo,pas mane dabar strepsai pradeda zydet,bet ir vel sumaste lapai jaunikliam salotet ,dainele be galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 04 24, 19:27)
....,o tavo palange atrodo tokia ilga,ar tik man taip atrodo....

Tik atrodo, 1,85m
Atsakyti