Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(zuikis5 @ 2016 07 01, 12:51)
O pas tave ji pirmą kartą žydi? Gal tiesiog labai skuba sužydėti, o paskui dar paaugs?  g.gif
Aš tai kartais neapsisprendžiu, ar jau leisti žydėti, ar dar per maža  unsure.gif  tai dažniausiai leidžiu, nes labai jau norisi žiedą pamatyt  ax.gif

Žydi tai pirmą kartą, bet jai jau beveik metai, tai nepavadinčiau greituole mirksiukas.gif
Atsakyti
Sian atsisveikinau su dar viena sanpaulyte verysad.gif Nepagalvojau, kad kai karsta jas reikia kitaip laistyti. Matyt gerai vandenuko sliukstelejau ...
Kaip jus laistot per karscius? Maziau ir dazniau?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2016 07 02, 14:12)
Sian atsisveikinau su dar viena sanpaulyte  verysad.gif Nepagalvojau, kad kai karsta jas reikia kitaip laistyti. Matyt gerai vandenuko sliukstelejau ...
Kaip jus laistot per karscius? Maziau ir dazniau?

Dažniau. Bet... jeigu nesužiūrėjus sanpaulija uždžiuvo, tai pirmas laistymas - labai nedaug. Ypač jautrios kontrastui sausa - šlapia margalapės
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 06 25, 23:28)
Mažės žydi  wub.gif

user posted image
Rob's Dust Storm - naujokės pirmi žiedai  bigsmile.gif

user posted image
Irish Flirt

user posted image
Ness' Crinkle Blue - murziukė, bet vistiek mėgstu tas mėlynas roželes  ax.gif

O kur gauti daigu situ groziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 07 02, 15:35)
Dažniau. Bet... jeigu nesužiūrėjus sanpaulija uždžiuvo, tai pirmas laistymas - labai nedaug. Ypač jautrios kontrastui sausa - šlapia margalapės

Tai kad nesudziuvo ji, o supuvo ... Va kaip tik karsciai prasidejo. Girdejau, kad kai karsta kaip tik ir gresia supudyti jas. Ir nesuprantu, kodel. Juk kai karsta, atrodo, kad substratas greit pradziuna. O vat ir internete kazkur maciau, kad siltam klimate butent ir yra didziausia gresme jas supudyti, ar grybeli koki pasigauti...
Atsakyti
Sanpaulijose esu naujokė, bet žinau pagal kitas gėles. Kai dideli karščiai jos paprasčiausiai sušunta, jei tik būna šlapios. Stengiuosi neperlaistyti...bet būna visko. Jau geriau sausiau negu per šlapia. O sanpaulijoms manau tas dar labiau gresia, nes lapai dengia žemės paviršių ir drėgmė neišgaruoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 02 liepos 2016 - 19:02
Aciu, Vidam!
Is smalsumo paemiau vakar iskrapsciau ta supuvusi kelmeli is vazonelio, nubarsciau gerai zemes, o ten pasirodo praktiskai nera saknyciu. O zeme tai vos vos dregna, beveik sausa ... g.gif Vat ir suprask, kad gudrus...
Atsakyti
Aš jas dabar girdau iš apačios, įpilu vandens į padėkliuką. Nes tada siurbia šaknelės vandenuką, o kakliukas viršuje lieka sausas. Iš vis sanpaulijas rekomenduoja girdyti tik iš apačios. Nes šaknys formuojasi kur vanduo. Jei laistyti mažai iš viršaus, tai šaknelių bus nedaug, jos laikysis paviršiuje, o jei iš apačios, tai jos skverbsis gilyn kad pasiekti vandenį. Aišku viską reikia daryti su protu, atsižvelgti kokio didumo augaliukas, jei vaikutis tai aišku kad palieju iš viršaus.
Vienu žodžiu reikia turėti išlavintą akį ir nuojautą. Mano matyt išlavinta gėlininkės uoslė, nes visą gyvenimą domėjausi ir gyvenau tarp gėlių lotuliukas.gif O kas liečia gėlių kritimą neaišku kodėl - tai būna pas visas , kaip gi be to. Atrodo viskas gerai, o ras per dieną ir nėra augalo. O atrodo auga tomis pačiomis sąlygomis. Aš jau net neieškau priežasčių, jei būna pavieniai atvejai. Jei jau krenta viena po kitos, tada žiūri kas negerai. Ir tai būna kad nerandi priežasties. Man vienais metais beveik pusę strepsų taip išvirto neaišku nuo ko. Kaltę suverčiau substratui ax.gif
Atsakyti
Šiemet kažkaip daug sportų pražydo, tokių neblogų sportų smile.gif
Н-Дюймовочка My Webpage
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 07 03, 14:22)
Šiemet kažkaip daug sportų pražydo, tokių neblogų sportų  smile.gif

Aha, man sportas gražesnis už orginalą mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliu temelę aukštyn ax.gif

Turiu ir aš sportuojančią gražuolę. Viršutinėje nuotraukoje žydi dabar, apatinėje- žydėjo balandžio 26 d. Matyt dideli karščiai įtakojo pasikeitimus.

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 07 04, 13:21)
Keliu temelę aukštyn ax.gif

Turiu ir aš sportuojančią gražuolę. Viršutinėje nuotraukoje žydi dabar, apatinėje- žydėjo balandžio 26 d. Matyt dideli karščiai įtakojo pasikeitimus.

Gal karščiams atslūgus dar grįš į doros kelią mirksiukas.gif
Atsakyti