Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Mažės žydi wub.gif

user posted image
Rob's Dust Storm - naujokės pirmi žiedai bigsmile.gif

user posted image
Irish Flirt

user posted image
Ness' Crinkle Blue - murziukė, bet vistiek mėgstu tas mėlynas roželes ax.gif

Atsakyti
grazu wub.gif o man prazydo Rob's Dust Storm sportas vienspalviais ziedais melynais,iskeliavo i naujus namus,dar turiu viena,kol kas be pumpuru. g.gif
Atsakyti
pirmas žiedas LE-Mozaika ir RS-Morskaja Stichija
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražiai čia jūs žydit wub.gif O jau mažuliukės kokios, ne neįsivaizduoju tokio kupstuko žydinčio biggrin.gif
RS-Morskaja Stichija gražus, labai patinka kai žiedo kraštelis apkantuotas kita spalva. O baltos su žaliu apvadėliu - iš vis pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 28, 11:43)
Gražiai čia jūs žydit  wub.gif

seniai cia nebuvau uzsukusi, nu bet Vidam palanges wub.gif be zodziu, tik parodas rengti thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū b.kite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 28, 12:06)
Ačiū b.kite 4u.gif

dar kart ziurejau, nu negaliu atsigrozeti 4u.gif
Atsakyti
Kai pati užsiauginsit galėsit sėdėti ir žiūrėti į jas kol atsibos mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif ziureti neatsibos, o va priziureti.. tai visko gali buti biggrin.gif
Atsakyti
РС-Морская Стихия - dabar viena mėgiamų mano veislių, nors pradžioje buvo minčių atsisakyti - pirmoji sanpaulija nenulaikydavo didelių žiedų.

user posted image
Milady (C. Russell) - dar viena mažė išskleidė pirmuosius žiedus wub.gif Tik nesupratau, kodėl ji įvardinta pusiauminiatiūra g.gif

user posted image
Mirštanti Gulbė (F.Būtienė) - pradeda žydėjimo maratoną thumbup.gif

user posted image
Angel's Innocence (P. Sorano/LLG) - viena pirmųjų mano veislinių sanpaulijų, bet vis dar gaila būtų prarasti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 28 birželio 2016 - 23:23
vasaros ziedai
LE Belaja kamelija
user posted image

user posted image

LE Vyšnia v sachare
user posted image

LE Julija
user posted image

LE Pepelnaja roza
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 06 29, 01:22)
Milady (C. Russell)[/url] - dar viena mažė išskleidė pirmuosius žiedus  wub.gif Tik nesupratau, kodėl ji įvardinta pusiauminiatiūra  g.gif

O pas tave ji pirmą kartą žydi? Gal tiesiog labai skuba sužydėti, o paskui dar paaugs? g.gif
Aš tai kartais neapsisprendžiu, ar jau leisti žydėti, ar dar per maža unsure.gif tai dažniausiai leidžiu, nes labai jau norisi žiedą pamatyt ax.gif
Atsakyti