Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

tai reiskias tu tam sutverta ax.gif
Atsakyti
Mano" Virtually Velvet " tapo visiška albinose...lapuose nebeliko jokio žalumo, jie visai balti...nuo ko čia taip? g.gif
Atsakyti
Pas mane įsižydėjo Марлезонский Балет
user posted image
Valeska Blue
user posted image
Лосось Домашний
user posted image
Колибри
user posted image
... ir kitos biggrin.gif
user posted image user posted image user posted image

Deivė parodė veidelį wub.gif
user posted image

Роза Ветров susportavo user posted image

bet paskubėjo pasirodyti jos vaikas, kuris atrodo bus teisingas: user posted image
Papildyta:
Nežinau, pas mane kažkokia epidemija žiūriu - visi baltai ir žaliai žydintys vaikai pumpuruoti, kiti net neatskirti nuo lapo dar g.gif Gal taip turi būti? Ar pas jus taip būna?
Frozen in Time user posted image

Irish Flirt user posted image

Свадебный Букет user posted image\
Atsakyti
Wau kiek grožių ir kaip gali atsilaikyt ir jų neužsimanyti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zuikis5, ui, kokie groziai smile.gif

O del ankstyvo zydejimo - skinu visus lauk. Buvau keliems leidus suzydeti (labai gi smalsu buvo ar nesusportavo), tai labai jau ilgai tenka laukti normaliu ziedu sad.gif O ir auga jos jos silpniau, nei kitos. Cia mano tokie pastebejimai, gal kitoms geriau sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2016 06 21, 17:44)
Zuikis5, ui, kokie groziai smile.gif

O del ankstyvo zydejimo - skinu visus lauk. Buvau keliems leidus suzydeti (labai gi smalsu buvo ar nesusportavo), tai labai jau ilgai tenka laukti normaliu ziedu sad.gif O ir auga jos jos silpniau, nei kitos. Cia mano tokie pastebejimai, gal kitoms geriau sekasi smile.gif

Tai žinau šita, Roza irgi ilgai nežydės... Norėjau leisti prasiskleisti, nes nutariau, kad ji nori man kažką parodyt... nu ir buvau teisi, išsigando kad neiškeliautų į kokius kitus namus, nes skirtingai nuo motininio augalo, pasirodė besanti ne sportas biggrin.gif Bet galvoju gal su tom žaliai žydinčiom kitaip, kad jos taip kvailioja? Gal joms nekenkia žiedai ir mažoms? g.gif
Atsakyti
Zuikis5,jusu sanpaulijos nerealios wub.gif O jau grozis ziedu wub.gif Ir aplamai pastebejau,kad man sanpaulijos vis labiau ir labiau patinka wub.gif
Vakar pas Silvija apsilankius tuo visiskai isitikinau thumbup.gif Labai maloniai praleidau laika o ir groziu kiek dar parsitempiau thumbup.gif Aciu tau Silvija uz viska 4u.gif Pas tave zydejimas nuostabus wub.gif 4u.gif Tiesiok ziedu jura wub.gif

Atsakyti
Zuiki, gražūs žydėjimai thumbup.gif
Man kolibris labiausiai wub.gif

----------------------------------------------------------------------------------

Šiandien pafotkinau kolegės pramonines sanpaulytes-daugiažiedes. Pamatavus viduriniosios diametrą-beveik 21 cm. žiedų.

user posted image]My Webpage[/URL]

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Pagaliau isirengiau sioki toki stelaza. Nezinau, kiek cia jums idomu, bet vistiek pasirodysiu ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Liuks stelažas, o kiek vietoooos jame rolleyes.gif kad pas mane tiek vietos būtų... biggrin.gif
Pas mane tokia senų laikų etažerė yra, bet jau visa apkrauta ir apkabinėta, ir stalai dar du nukrauti tongue.gif user posted image

Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif
Pradeda skleistis labai lauktas drakoniukas - kažkoks lėtapėdis jis, bet gražuolis. Blue Dragon: user posted image
Tik man keista, ko jo lapai tokie garbanoti? Ar kas auginate jį? Nes kiek žiūriu internete - lygūs žali lapukai, o pas mane jis kažkoks tikrai drakoniškas smile.gif Bet labai patinka jis man wub.gif

Dar labai mylima gražuolė - Бой Быков - milžiniški žiedai, iškelti aukštyn user posted image

Взбитые Сливки - kiek išgulę žiedai user posted image

Морозная Вишня - taip pat numylėtinė, bet vyšninės mažoka kažko pas ją, ruošiasi žydėti vaikas - gal bus labiau vyšninis? user posted image
Atsakyti
Pas mane vietos daug, nes dar visos maziukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 06 21, 14:48)
Mano" Virtually Velvet " tapo visiška albinose...lapuose nebeliko jokio žalumo, jie visai balti...nuo ko čia taip? g.gif

Manau, kad perdaug saulės šviesos
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2016 06 22, 15:55)
Tik man keista, ko jo lapai tokie garbanoti? Ar kas auginate jį? Nes kiek žiūriu internete - lygūs žali lapukai, o pas mane jis kažkoks tikrai drakoniškas smile.gif Bet labai patinka jis man  wub.gif

Морозная Вишня - taip pat numylėtinė, bet vyšninės mažoka kažko pas ją, ruošiasi žydėti vaikas - gal bus labiau vyšninis?

Kokia žiedų gausybė wub.gif
Blue Dragon lapai ir pas mane garbanoti. O Морозная Вишня žiedai tuo raudonesni, kuo aukštesnė temperatūra kai krauna pumpurus
Atsakyti