Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Rimmuse @ 2016 06 15, 16:39)
Smagu žinoti, kad patiko  mirksiukas.gif Ir matyti, kad žiedai nenukentėjo labai kelionės metu. Aš pati mėgstu šitą veislę: ir spalva, ir žiedų forma - mano (kaip sako viena draugė). Be to labai nelepi: anksti pradeda žydėti ir gana ilgai bei gausiai žydi, nesunkiai dauginasi. Vis kokia bevardė paaiškėja besanti Rodeo Glory  lotuliukas.gif

Na, o aš labai dėkinga už šį džiaugsmą
Atsakyti
Labai graži spalva Rodeo Glory wub.gif
Atsakyti
user posted image
Blackberry Jam (Sorano)

Pati savęs klausiu: ir kam aš ją auginu g.gif Taip žiedų spalva man patinka, margalapė skrotelė irgi nebloga... bet po 3,5 metų auginimo - antras žydėjimas su 2 žiedais doh.gif (pirmą kartą žydėjo tik 1 žiedas). Vadinasi, normalios žiedų "kepurės" teks laukti dar penketą metų blink.gif Spalvomis gana panaši pusiauminiatiūra Mac's Virtually Velvet, kuri žydi šiek tiek dažniau, gausiau ir vietos užima mažiau
Atsakyti
Šiandien teko pas vieną kolegę apsilankyti kabinete ir pamatyti 3 pramonines sanpaulytes. Praeitą biržely jos buvo mažutės neprižiūrėtos suskelės. Visą vasarą jas prižiūrėjau, o atiduodama šeimininkei pravedžiau priežiūros instruktažą.
Dabar nuėjusi net aiktelėjau...visos žydi, o žiedyno kepurės skersmuo apie 20 cm. Nu, tokio dydžio ir grožio dar nebuvau mačiusi. Reiks kitą savaitę nufotkinti, kad įsivaizduotumėte-šiandien fotiko neturėjau.
Štai ką reiškia, kai žmogus mokosi ir stengiasi.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 06 17, 16:27)
Štai ką reiškia, kai žmogus mokosi ir stengiasi.

Smagu, kai taip mirksiukas.gif
Bet teko susidurti ir su tuo, kad pasakai, bet niekas nesikeičia...
Atsakyti
Treilerių žiedai nebūna dideli, bet žydi jie ilgai thumbup.gif
user posted image
Rob's Vanilla Trail - turbūt visų geriausiai žinomas ir mėgstamas treileriukas

user posted image
РС-Бархатный Наряд (С. Репкина) - vieni puošniausių žiedų wub.gif

user posted image
РС-Ералаш (С. Репкина) - sportas - pasilikau tik jį, man labiau patiko

user posted image

user posted image
Deer Path (J. Gehr) - padraika, bet žiedukai labai žavūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 17 birželio 2016 - 17:29
Ai,da Kostia
user posted image

jagoda malina
user posted image

RS Stiven
user posted image

RS Nimfa
user posted image

RS Cezar
user posted image

EK Vladimir
user posted image

Sinička
user posted image

RS Baikal ir DEO Beloe zoloto
user posted image
Atsakyti
silvija72, gražu wub.gif
Atsakyti
aciu blush2.gif tik labai daugumai lapukai apdege,nukenteje unsure.gif
Atsakyti
Paskaičiau kad sanpaulijos žydi beveik metus, o mano pati pirma pražydusi, jau baigia nužydėti ir naujų žiedų nematyti. Kame reikalas g.gif

Silvija labai gražu wub.gif Ir kaip tu netingi nešioti į lauką kad nufotografuoti biggrin.gif Pažiūrėjau kad pas mane nėra nei vienos žydros sanpaulijos. Reiks iširinkti pačią gražiausią mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš ir vėl ateinu su klausimu. Perskaičiau, kad sanpaulijas į šiltnamius dedate. Ar būtina dėti lapus, susmeigtus į žemę, į šiltnamį? Jeigu taip, reikės kažką galvoti (turbūt į kai kurias stiklinaites sukišti dantų krapštukus ir apdengti plėvele). Noriu ir aš daugiau sanpaulijų. "Prasiėjau" darbe per kelis kabinetus, tai ir tų senųjų tradicinių, ir pramoninių lapų "pasivogiau". O dar ir keturi lapai nupirkti žemėse tupi. Tad noriu juos visus kuo geriau ir greičiau įšaknydinti.
Atsakyti
Ateinu ir as truputi pasirodyti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti