Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Pritariu visuotinei nuomonei - Vidam - nuostabi atgaiva akims wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabus vaizdas... O pradedantiesiems - didžiulė pagunda biggrin.gif Žiūriu aš į tas nuotraukas ir galvoju, kad gal ir gerai, kad tiek neturiu, nes norėtųsi tik sėdėti ir žiūrėti. Nors turbūt ir prie tokių vaizdų priprantama...
Atsakyti
Tai aš irgi pradedančioji. Susigundžiau čia belandžiodama ir prisipirkau pernai rugsėjo mėnesį. O dabar pirmas žydėjimas smile.gif Kitais metais, kai bus senesnės gal taip jau nežydės g.gif
Atsakyti
Jei neužpuola kokios negandos, tai du metus tikrai skrotelė būna graži.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 14, 15:49)
Keliam temą į viršų  4u.gif

Tiek žiedų vienoje vietoje wub.gif ir vieni už kitus garžesni wub.gif wub.gif wub.gif
O langas į kurią pasaulio pusę žiūri?
Atsakyti
Žiūrim į šiaurės vakarų pusę mirksiukas.gif O kas liečia grožį, taigi perki pačias gražiausias, nes dabar pasirinkimas tikrai didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 14, 23:37)
Žiūrim į šiaurės vakarų pusę  mirksiukas.gif O kas liečia grožį, taigi perki pačias gražiausias, nes dabar pasirinkimas tikrai didelis  biggrin.gif

Nusipirkti neužtenka rolleyes.gif , dar jų kapryziukus reikia išmanyti ax.gif Jūs juos puikiai perpratot 4u.gif
Atsakyti
Nieko aš neperpratau, auginu kaip visas gėles, o kelios jau nupuvo irnesakyk.gif Staigiai paliko kotukai juodi ir net nebuvo sveiko lapuko kad pasodinti.
Atsakyti
Nuostabios Vidam augintinės thumbup.gif O nuo ligų niekas neapsaugotas...
Atsakyti
Vidam, kaip ir visos, palikau be zado - grozis wub.gif Ir man irgi graziausia ta priespaskutine Zviozdnyj chas! Mano meile dabar - svelnios pastelines spalvos ir nelabai gofruotas ziedlapiu krastas.
Nelindau cia gal savaite, o kai jau ilindau ... Ka tik perziurejau saviskiu senas nuotraukas, palyginau kokios buvo, kai atvaziavo ir kas dabar. Kai kasdien matai, tai atrodo, kad neauga. O va jau du menesiai jos pas mane, ir skirtumas yra didelis thumbup.gif Isskyrus gal Lituanika. Kazkaip neaugo ji pas mane, tai nusprendziau iskrapstyt ta is vazonelio ir patikrint sakneles. Ziuriu - neauga jos sakneles, mazas toks gumuliukas kaip buvo, taip ir yra. Tai as ja vel i zemes isodinau ir i siltnamiuka prie saknydinamu lapeliu. Jau kita diena pamaciau kaip jai ten patiko - lapukus tik istiese, spalva iskart pasidare tokia gyva. Zodziu, kolkas ten sedi, auginasi viena pazastinuka ir naujus lapukus smile.gif
Ai, nu ir isskyrus Playful Spectrum. Ji pas mane vos ne suaugusi atkeliavo, o liko tik mazas vaikiukas, ir apdairiai vienas lapukas isaknydintas augina jau vaikeli, dydzio beveik kaip ta mano nabagele likus biggrin.gif
Atsakyti
Nedrąsu po tokių žydinčių palangių savo kuklias augintines demonstruoti. blush2.gif
Bet...
Iš Rimmusios atkeliavusi Rodeo Glory. Kuo labiau žiūriu tuo labiau ją įsimyliu. Žiedų spalva primena ametistą įstatytą į platinos nėriniuotus rėmelius. Prabangi spalva.

user posted image]My Webpage[/URL]

Austelės - RS Baltijskaja volna

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 06 15, 15:49)
Iš Rimmusios atkeliavusi Rodeo Glory. Kuo labiau žiūriu tuo labiau ją įsimyliu. Žiedų spalva primena ametistą įstatytą į platinos nėriniuotus  rėmelius. Prabangi spalva.

Smagu žinoti, kad patiko mirksiukas.gif Ir matyti, kad žiedai nenukentėjo labai kelionės metu. Aš pati mėgstu šitą veislę: ir spalva, ir žiedų forma - mano (kaip sako viena draugė). Be to labai nelepi: anksti pradeda žydėti ir gana ilgai bei gausiai žydi, nesunkiai dauginasi. Vis kokia bevardė paaiškėja besanti Rodeo Glory lotuliukas.gif
Atsakyti