Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Kadangi pas mane toks periodas, kad patinka viskas, kas zydra, tai RS Baikal tiesiog uzbure wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 06 09, 16:52)
kur visos dingo?

Darbas ir kiti reikalai atima visą laiką - džiaugiuosi, kad bent spėju saviškes pasilaistyti. Ir kitų grožiais pasidžiaugiu thumbup.gif
Atsakyti
Turiu jums vieną klausimą: kaip geriau šaknydinti sanpaulijas: vandenyje ar žemėje? Turiu dabar kelis senovinius lapus, mirkstančius vandenyje. Bet gausiu dar ir veislinių lapų, tai rūpi, kaip geriau tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2016 06 10, 10:53)
Turiu jums vieną klausimą: kaip geriau šaknydinti sanpaulijas: vandenyje ar žemėje? Turiu dabar kelis senovinius lapus, mirkstančius vandenyje. Bet gausiu dar ir veislinių lapų, tai rūpi, kaip geriau tai padaryti.

Man vandeny vis ruduodavo kotelis. Be to, ir internete kiek maciau, tai dauguma zemej saknydina.

Mergaites, ziurekit, koki grozi radau (nuotrauka is interneto!):
Laumes kerai wub.gif
user posted image

Ar auginat kasnors?
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2016 06 10, 09:53)

Kiekvienas randa sau tinkamiausią būdą. Aš šaknydinu vandenyje, o smulkesnius lapus ar pažastinukus vermikulite ar/ir perlite.
Mano patarimas - pabandyti turimus lapus šaknydyti ir taip, ir taip. Be to ir veislinius lapus dažnai atsiunčia po du. Irgi galima paeksperimentuoti. Tiesiog rasti sau patogiasią būdą.
Žinau, kad dar šaknydina ir kiminuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 10 birželio 2016 - 15:02
Keliam temą į viršų 4u.gif

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Vidam,neapsakomo grozio zydejimas :4u:Tiesiok truksta zodziu...Fantastiskas vaizdas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu jo... blink.gif Pasaka... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif ir man labai patinka, gal kad pirmi metai ir dar neatsibodusios, bet ir grožis neišpasakytas wub.gif
Atsakyti
o, jackau, kokios žiedų kepurės...
Grožis neapsakomas wub.gif
Atsakyti
....nu jo,grozis neispasakytas 4u.gif Labai grazios spalvos wub.gif Priespaskutineje nuotraukoje ta alyviniais ziedais zydinti sanpaulyte wub.gif Kas per veisle? bigsmile.gif
Atsakyti
Ten РС-Звёздный Час, nežinau ar sportas ar teisingas, bet labai gražus smile.gif
Kitų žiedai labai dideli - keturi ir jau kepurė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 14 birželio 2016 - 17:07