Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

grazu pas visas,o vidam kaip sanpauliju naujoke nuauginus l graziai jas wub.gif
maniskes

le tigra
user posted image

le rozmari
user posted image

rs tamerlan
user posted image

user posted image
Atsakyti
Vidam, kaip grazu! O Playful Spectrum pasakiska wub.gif

Silvija, ir tavo ziedu grazumas! wub.gif

As tai dar nezinia kada sulauksiu saviskiu zydejimo. Turiu irgi Playful Spectrum, bet po visu musu nesekmingu pradziu ir priverstinio rozetes atjauninimo (kai teko beveik visus lapelius nuimti), ji dabar visai mazyle paliko. O eksperimentinis lapelis jau iskiso viena vaikeli! Tai matyt ziedu sulauksiu is abieju vienu metu. Idomu bus pamatyti, ar vienodai zydes bigsmile.gif

Ir DEO Koroleva Elizaveta lapelis, atkeliaves is Silvijos, jau iskiso vaikelio virsunele is po zemiu. Po idemios apziuros, atrodo, kad tai net du vaikeliai bigsmile.gif
Atsakyti
Galvojau, ko čia tokia tyla, kodėl negaunu pranešimų apie naujas žinutes. Bet geriau būčiau netikrinusi. Dabar ir vėl naujų sanpaulijų noriu, savų keturių per mažai biggrin.gif O galvojau be vasaros vidurio į naujas nesidairyti biggrin.gif
Atsakyti
Koks grazus margumynas ziedu... wub.gif

Zemugne, sunku nesidairyt, oi sunku... O ypac, kai eini sau statybiniu prekiu parduotuvej ir pamatai toki grozi...

user posted image

Nesusilaikiau nenusipirkus lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau matyti, kad žydėjimo sezonas prasidėjo thumbup.gif Šitiek gražių žiedų wub.gif
Silvija, ar RS-Tamerlan būtent tokios splvos kaip nuotraukoje? Labai graži žiedo forma wub.gif
Dar šiek tiek vaizdų iš mano kolekcijos:

user posted image
Rosie Ruffles (D. Harrington) - šviesus sportas - miela garbanė, dažnai klaidingai pateikiama kaip veislė

user posted image
Skeeter (J. Cochran) - lyg ir ne viena turiu tokį spalvų derinį, bet niekaip neišsirenku, kurios atsisakyti blush2.gif

user posted image
Волшебные Сны (Б. Макуни) - žiedų tik pora, bet dydis toks, kad atstoja kitų visą puokštę

user posted image
РС-Морская Стихия (С. Репкина) - buvau jau nurašius ją, bet dabar džiaugiuosi, kad pasilikau ax.gif

user posted image
АВ-Танго (Фиалковод) - naujokė, kurią jau įsimylėjau wub.gif Tiesa, kadrų prifotografavau kažinkiek, kol išgavau panašią spalvą doh.gif Kažkur radau apibūdinimą - burokinė g.gif Bet labai intensyvi, patiko žiedų forma, dydis. Gal tik trūkumas, kad žiedai žiūri žemyn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 31 gegužės 2016 - 00:28
Na, matosi jau vasara artėja biggrin.gif Parodysiu ir saviškes..
Pirmą kartą žydinti nuostabi Boj Bykov - tik spalvą labai sunku perteikti...
user posted image
Gal čia va realesnė:user posted image

Skleidžiasi Kolibri: user posted image

Marlezonskij Balet: user posted image

Vzbityje Slivki: user posted image

Moroznaja Vyšnia: user posted image

Biscayne Trail: user posted image

Rob's Vanilla: user posted image

Nuostabi Valeska, kurios violetiniai žiedeliai visada foto atrodo mėlyni: user posted image

Ir bevardė gražuolė: user posted image

Ir dar gal 10 naujokių su pumpurais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nuo jūsų žiedų grožio apsirgau sanpaulige doh.gif Parsinešiau vaistų iš pašto biggrin.gif ...gal padės tokia dozė g.gif g.gif

Kaip smagu gauti tokius gražius vaikučius, visi sveiki, gerai supakuoti thumbup.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 02 birželio 2016 - 10:51
O aš šiandien iš kolegės gavau porą žydros sanpaulijos lapelių (kokia aš gobšuolė... bet ten net keli daigai viename vazone augo, tai nuo skirtingų skyniau). Žiūrėsiu, kaip man seksis daiginti... Dabar jie mirksta mano puodelyje. Bandysiu vandeny šaknis išauginti.
Atsakyti
mano ziedeliai
rs sadko
user posted image

rs baikal ispudingo dydzio ziedai

user posted image

rs nimfa

user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

netycia sumazintas ikeliau blush2.gif
Atsakyti
Silvija, na ką jau čia besakysi...gražu smile.gif
Atsakyti
aciu blush2.gif tik mano vargsiukes labai nukentejo nuo saules,apdege lapukai,kita karta kazin ar drysim pasirodyt ziedukus su apskrudusiais lapais verysad.gif
Atsakyti
Būtinai turėsi pasirodyti, na ką padarysi dėl lapukų, svarbu bus žiedukus pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti