Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Vidam, labai gražių gėlyčių prisirinkai thumbup.gif
Man violetinė 3 foto ir Le Astrėja gražiausios-šią vien dėl lapų galima kaip papuošalą auginti.
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 05 21, 18:36)
vidam,rozovyj dym greiciausiai is manes?jis yra dvieju spalvu vienas vadinas rozovyj dym,kitas rozovyj dym 2

ir neisparceliuok ju i savo turgu mirksiukas.gif

Taip iš tavęs smile.gif Bet įdomu kodėl Rozovyj Dym , jei ji ne rožinė, o tokia ciklameninė. Bet man tas pats, svarbu kad labai graži ir spalva ir žiedukai. Kitų žiedai labai dideli, nei šis nei tas, bet kai yra ne viena tai įdomu paįvairinimui.
Sanpaulijų kol kas neatiduodu, nes dar tik pati pradėjau auginti, pirmi žiedai , tai dar nenusibodusios.

QUOTE(evora @ 2016 05 21, 18:39)
Vidam,  labai gražių gėlyčių prisirinkai thumbup.gif
Man violetinė 3 foto ir Le Astrėja gražiausios-šią vien dėl lapų galima kaip papuošalą auginti.

Tai aišku kad rinkausi pačias gražiausias lotuliukas.gif Dar daug nežydi , laukiu visų pasirodant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 21, 15:53)
Užrašyta Buntar, bet visai nepanašus. Gal susportavo, o gal dar pasislėpęs po kitu pavadinimu.

Panašus į King's Treasure (S. Sorano) g.gif ir dabar dar yra panaši K. Morevo veislė - pavadinimo nepamenu, bet lyg Silvija turi g.gif
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2016 05 21, 14:16)
ROCOCO-myliu ją už rožytės formos žiedelius ir nuostabius nėriniuotus su šviesiai žaliomis gyslelėmis lapus. Neauga didžiulė, tokia pusiau miniatiūra.

Patikslinčiau - Rococo Rose mirksiukas.gif Aš auginu Rococo Viol. Bet jau iškeliavo į darbą su mintim, kad namo nebegrįš schmoll.gif Matyt pas mane jam salygos nelabai tiko g.gif Pernai darbe (po 3 metų auginimo) žydėjo neblogai. O namie po vieną kitą žieduką.
Yra analogų labiau man patinkančių - tiek panašių žiedais, tiek su "girl" tipo lapais, kurie ne tokių skūpūs žiedams...
Atsakyti
Gali būti King's Treasure , nes tokį buvau užrašiusi ant Alamo Flame . Ačiū, užsirašysiu ir žiūrėsiu kaip bus toliau, kas dar kur išlis biggrin.gif Tai tada kažkur yra Buntar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 05 21, 19:27)
Panašus į King's Treasure (S. Sorano)  g.gif ir dabar dar yra panaši K. Morevo veislė - pavadinimo nepamenu, bet lyg Silvija turi  g.gif
Papildyta:

Patikslinčiau - Rococo Rose  mirksiukas.gif Aš auginu Rococo Viol. Bet jau iškeliavo į darbą su mintim, kad namo nebegrįš  schmoll.gif Matyt pas mane jam salygos nelabai tiko  g.gif Pernai darbe (po 3 metų auginimo) žydėjo neblogai. O namie po vieną kitą žieduką.
Yra analogų labiau man patinkančių - tiek panašių žiedais, tiek su "girl" tipo lapais, kurie ne tokių skūpūs žiedams...

Man darbe žydėjusios žiedeliai labai gražūs.
Nežinau ar auginčiau tokią. Labai panašiais žiedais turiu miniuką ir jie labai nemaži kaip tokiam mažyliui.

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 05 21, 21:26)
Man darbe žydėjusios žiedeliai labai gražūs.
Nežinau ar auginčiau tokią. Labai panašiais žiedais turiu miniuką ir jie labai nemaži kaip tokiam mažyliui.

Labai simpatiška mažylė wub.gif Kažką panašaus turiu - Rob's Voodoo Blue (R.Robinson) - miniatiūra. Mačiau vėl ruošiasi žydėti.

Aš sutinku, kad darbe Rococo Viol žydėjo labai gražiai. Bet dabar ji turi tik vieną žiedą, o dar kelios savaitės ir sanpaulijos iš darbo keliaus namo arba į naujus namus. Nežadu dėl jų po kelis kartus per savaitę važinėti į darbą schmoll.gif Mūsų budinčios turi nepakartojamą savybę gėles perlaistyti doh.gif Aš ant kai kurių paliktų vazonėlių užklijuoju ryškų užrašą "Nelieti". Pernai kolegei padovanotą sanpauliją aptikau prilietą tiek, kad įstatomam indelyje vandens buvo vos ne su viršum. Namie aš taip auginu tik tuklę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 05 20, 17:33)
Nežinau ką čia parodyt g.gif  Gal AE-Šarlene Nostagie sportą smile.gif

O koks grozis!!! Einu ziureti, kaip turi atrodyti veisle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 05 21, 21:47)
Labai simpatiška mažylė  wub.gif Kažką panašaus turiu - Rob's Voodoo Blue (R.Robinson) - miniatiūra. Mačiau vėl ruošiasi žydėti.

Aš sutinku, kad darbe Rococo Viol žydėjo labai gražiai. Bet dabar ji turi tik vieną žiedą, o dar kelios savaitės ir sanpaulijos iš darbo keliaus namo arba į naujus namus. Nežadu dėl jų po kelis kartus per savaitę važinėti į darbą  schmoll.gif Mūsų budinčios turi nepakartojamą savybę gėles perlaistyti  doh.gif Aš ant kai kurių paliktų vazonėlių užklijuoju ryškų užrašą "Nelieti". Pernai kolegei padovanotą sanpauliją aptikau prilietą tiek, kad įstatomam indelyje vandens buvo vos ne su viršum. Namie aš taip auginu tik tuklę  unsure.gif

Man truputį paprasčiau-darbovietė matosi per balkoną, pėsčiom koks 60 metrų iki durų. Vasarą savo kabinete laistau pati kokius du kartus per savaitę, jei karštos dienos. Jei lietinga, vėsu-vieno karto užtenka. Bet pas mane kaktusai ir kiti sukulentai, gali kęsti be vandens ilgai, tai ir patingėti palieti galiu. Dar prižiūriu biologijos kabineto turtus. Anksčiau laistė valytojos, bet sulaukus rugsėjo, likdavo tik vienas kitas išgyvenęs vaiduoklis ir gausybė tuščių vazonų. O kadangi gerai sekasi su augalais, tai dažnai dar kelių kolegių kabinetuose laistytojauju. Bet už tai rugpjūčio mėn. gale apsirūpinu visokiomis gėryėmis: kava, saldainiais, žemuogėmis, česnakais... Tempia viską ką išaugina ar tradiciškai parduotuvėj nuperka, nors įspėju, kad nesugalvotų atsilyginti.
Gaila man tos Rococo Viol, jei kam atiduosi. Lapų ir žiedo spalvos taip gražiai vieni kitus paryškina.
O ta miniukė tikrai kaip tavo nuotraukytėse. Man patinka jos ypatinga žiedo spalva ir didumas.
Atsakyti
Labas rytas. Mergaitės, įmeskit nuorodas kokių puslapių, kur galėčiau apie sanpaulijų ligas pasiskaityti.Neišsisaugojau anksčiau, nors buvot kažkokį rusišką neblogą forumų puslapį įkėlusios. Mano viena gėlytė skleidžia žiedukus ir jie iškart ruduoja ar net neišsiskleidžia ir nuvysta...noriu sužinoti, kas jai negerai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 05 22, 07:20)
Labas rytas. Mergaitės, įmeskit nuorodas kokių puslapių, kur galėčiau apie sanpaulijų ligas pasiskaityti.Neišsisaugojau anksčiau, nors buvot kažkokį rusišką neblogą forumų puslapį įkėlusios. Mano viena gėlytė skleidžia žiedukus ir jie iškart ruduoja ar net neišsiskleidžia ir nuvysta...noriu sužinoti, kas jai negerai... g.gif

http://fialochka.rx2...9c118449e1e3b26
http://frauflora.ru/...d779627524b8eb9
Atsakyti
Primasis naujokėlės ziedas. Ačiū Silvijai smile.gif
user posted image

Dresden Doll ziedų negaili.
user posted image
Atsakyti
Oho koks gražus RS-Akvamarin wub.gif Dresden Doll turiu, bet dar nežydėjo smile.gif
Atsakyti